Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"שלום לכלל גולשי הפורום,

אתמול בערב (21.1) הפורום עבר שדרוג שמטרתו לשפר את חוויית הגלישה ולאפשר לנו לתמוך בטכנולוגיות ומכשירים חדשים שהפכו לנפוצים יותר משמעותית בשנים האחרונות.

תהליך העדכון ארוך ומייגע, אך בכדי לאפשר לכם להמשיך לגלוש כרגיל החלטנו להעלות את הפורום לאוויר על אף שהעיצוב איננו גמור, התרגום לחלק מהממשקים לא שלם ופיצ'רים מסוימים עדיין אינם פעילים או התנהגותם איננה כבעבר.

אנו מודעים לכך שישנן עדיין בעיות בגלישה ומטפלים בהן במהירות האפשרית. אנא, אל תשפטו יתר על המוקדם עד שנסיים את התהליך. אתם מוזמנים להציע הצעות לשיפור ולהעיר על ממשקים שהתנהגותם איננה תקינה, אך אנו מפצירים בכם להתאזר מעט בסבלנות עד שנסיים את הטיפול.

בתודה,

הנהלת הפורום "

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תגובות 199
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא את זה כולם מחפשים.

מה שאתה מתאר הוא "הצג הודעות מאת משתמש". אנחנו מחפשים את היכולת להציג את כל ההודעות האלה כרשימת שרשורים, בה רואים בדיוק אילו דיונים התעדכנו מאז ביקורנו האחרון ואילו לא. בפונקציה הזאת הממשק הנ"ל כנראה לא תומך, בזמנו ביקשתי אותה גם בפורום הסמוך וזה לא התממש.

אתה מחפש את הרשימה של השרשורים שאתה מנוי אליהם והתעדכנו נכון ?

בשורה למעלה (שנמצאת מתחת ל"חיפוש עסקים מתקדם ..."), ליד האופציה של התחברות לפייסבוק יש "לוח בקרה למשתמש" בדוק שם.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
תודה על הפידבקים, חיוביים ושליליים כאחד.

אנחנו לוקחים בחשבון כל מה שאתם אומרים ונשתדל שהמעבר הזה יהיה כמה שיותר חלק.

זה נראה בהתחלה קצת קשה אבל מתרגלים ואחר כך כולם יפיקו מזה את המקסימום, יש בשדרוג הזה הרבה מאוד דברים טובים.

אתם מוזמנים לשרשר לכאן את הבקשות\טענות שלכם, מבטיח להתחשב בהכול.

אבל מה הסיבה למעבר לפורמט הנחות הזה? האם יש בכלל איזה שהוא יתרון לפורמט הזה? בינתיים רואים רק חסרונות?

ונניח שיש איזה שהוא יתרונות (?) , מה הבהילות לעבור לפורמט שהמנהלים בעצמם אומרים שלא גמור? מה דחוף פה?

ככה זה היה אצל הסוביטים ברוסיה, שהבטיחו שכדאי לסבול למען המחר, ואף אחד לא הבין מדוע בכלל לסבול.

יש "ההודעות שלי" תחת "חיפוש מהיר".

אולי נשנה לך את היוזרניים למשהו כמו "יהודה-קיי - דוגמא למגעילות"?

לעדכן הכל לוקח זמן. הרבה זמן. יכולנו לסגור את הפורומים ליומיים ולפתוח מחדש כשהכל פרפקט, אבל העדפנו לתת לאנשים להמשיך לכתוב בזמן שאנחנו מתקנים.

לאפסיות האנושית באמת אין גבולות, והוכחת את זה בתגובה המגעילה שלך.

אחרים נחסמים על פחות מתגובה כזו, אבל אתה מנהל, ולך כנראה מותר.

שים לב שפירטתי גם על בעיות מסוימות . אם יש לך מה להגיד , כדאי שתגיד במקום (או בנוסף) לנסיון להגעיל.

כלל לא ניסית להגיד מה טוב בפורמט החדש? מדוע בכלל לעבור? מדוע לא להשקיע את המרץ הזה במשהו מועיל כמו פתרון בעיות חיפוש שהיו קודם?

בתור מתכנת, איך זה שמקובל עליך "יכולנו לסגור את הפורומים ליומיים ולפתוח מחדש כשהכל פרפקט" ? האם ככה נהוג? או שנהוג להוציא גירסת ביטא ? ואולי אפילו 2 גירסאות במקביל שהמשתתף יכול לבחור?

והשאלה האחרונה- אולי בכל זאת תחזירו את הגירסה הקודמת, ובינתיים או שתתקנו את הבעיות של הגירסה החדשה, או שתזנחו אותה (ועדיף ככה)

יהודה

פורסם
אבל מה הסיבה למעבר לפורמט הנחות הזה? האם יש בכלל איזה שהוא יתרון לפורמט הזה? בינתיים רואים רק חסרונות?

ונניח שיש איזה שהוא יתרונות (?) , מה הבהילות לעבור לפורמט שהמנהלים בעצמם אומרים שלא גמור? מה דחוף פה?

ככה זה היה אצל הסוביטים ברוסיה, שהבטיחו שכדאי לסבול למען המחר, ואף אחד לא הבין מדוע בכלל לסבול.

יש הרבה סיבות למעבר ל"פורמט הנחות הזה".

1. הפורום הקודם התבסס על גרסה ישנה, שאין לה יותר עדכוני אבטחה והיא נבתנה תלאי על תלאי. היא הפכה לבית גידול לחורי אבטחה שונים ומשונים, וזה שאתה לא ראית אותם זה רק בגלל שיש פה מנהלים שעשו יום וליל כדי לטפל בבעיות בצורה נקודתית.

2. בפורום החדש יש הרבה פונקציות מתקדמות ומגניבות, כולל תמיכה בפורמטים מתקדמים שלא נתמכו בפורום הקודם שתוכנן בתקופה בה אנשים עוד ידעו מה זה גוגל וידיאו.

3. בעולם האינטרנט מי שלא מתקדם - נסגר.

מה הבהילות? אין שום בהילות. אנחנו עובדים על שדרוג האתר מזה למעלה משנה וחצי. כן, עובדים. שלושה אנשים שיושבים מול מחשב ועובדים כדי שלך יהיה נעים יותר להיכנס לאתר ולקרוא בחינם תכנים מעניינים בתחום הרכב. עוד לא סיימנו, אבל אתה כבר מתלונן. זה לא כיף לנו לראות את זה, אבל זה בסדר, אנחנו לא לוקחים את זה אישית כי אנחנו מבינים שאתה מתלונן כי אכפת לך. אז תתפלא אולי לקרוא אבל לנו, מנהלי הפורום, אכפת לא פחות ואפילו יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני דווקא מברך על המעבר. vB הוא פורמט מאוד מתקדם וניתן להתאים כמעט כל דבר בו. ניהלתי בעבר פורומים שהריצו vB וגם iB וללא ספק vB הרבה יותר טוב.

כן הייתי ממליץ לעצב "ערכת נושא" שנראית דומה לפורום הקודם, על מנת שאנשים שקשה להם להתרגל יוכלו לעבור לפורום שנראה כמו הקודם.

בפורום הזה תמיד הייתה בעיה שהנושאים הדביקים קרובים מידי לנושאים הלא דביקים, מומלץ לשים איזה חוצץ ביניהם כמו שהיה פעם.

סך הכל לטעמי שינוי מבורך, שאני בטוח שעם הזמן וסיום העבודה, הוא יהיה הרבה יותר טוב.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

יש לי בעיה!

אני משתמש במחשב נייד וכאשר אני מנסה לקרוא טקסט ארוך, אני לא מצליח לראות את כל המשפט בשלמותו.

בזמנו, הייתה האופציה בתחתית הדף, לבחור בסגנון של אורך או רוחב. להיכן זה נעלם?

תודה!

פורסם

עושה רושם שיש איזושהי בעיה עם חתימות הזמן (שעון עולמי) של הודעות.

לדוגמה כאן, התגובה שלי מופיעה לפני פותח השרשור (לפחות אצלי במחשב):

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?516596-%D7%AA%D7%A7%D7%9C%D7%94-%D7%91%D7%93%D7%A4%D7%93%D7%A4%D7%9F-%D7%92%D7%95%D7%92%D7%9C-%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%9D

פורסם (נערך)

יש לי רק בקשה אחת מכם: לא לשכוח לדאוג שהפורום יתמוך גם בדפדפנים הפחות נפוצים, כגון אופרה. כרגע ישנה בעיה (רק בגרסת ה18.0 הדנדשה, ב12.16 הקודמת זה לא קורה) שהאתר לא זוכר אותי ואני צריך להתחבר כל פעם מחדש.

אכן קשה להתרגל לצורה החדשה, והשינוי הוא קיצוני מדיי. יקח לא מעט זמן להרגיש שוב "בבית".

עריכה - הבעיה הייתה אצלי. חזל"ש.

ולבחור מתחתיי, אין סיכוי. אני באופרה מאז שלמדתי מה זה אינטרנט. וזה היה מזמן.

עריכה אחרונה על ידי iluxxxa
פורסם

בכלל לא הבנתי מדוע ההרפתקאות של השידרוג ?!

איזה דברים היו ראויים לשינוי או שדרוג ?

הפורום היה ברור , חיפוש טוב , תצוגה נהדרת .

מדוע לשנות? ????

כאן הכל ממש לא ברור , במלא הרצינות .

וגם , שיניתם את נושא השירשור , זה בכלל מעיד על הגישה והפתיחות ... מה שלא נראה לממשל , לא ייראה .

מתאים למשטרים כמו ה: - ק.ג.ב.

לא מאוחר לחזור אחורה , אלא אם היה איזה אילוץ עם אקדח על הרכה.

OK , עשו והצליחו .

נראה כמה נאהב את הפורום הזה .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

מה הבהילות? אין שום בהילות. אנחנו עובדים על שדרוג האתר מזה למעלה משנה וחצי. כן, עובדים. שלושה אנשים שיושבים מול מחשב ועובדים כדי שלך יהיה נעים יותר להיכנס לאתר ולקרוא בחינם תכנים מעניינים בתחום הרכב. עוד לא סיימנו, אבל אתה כבר מתלונן. זה לא כיף לנו לראות את זה, אבל זה בסדר, אנחנו לא לוקחים את זה אישית כי אנחנו מבינים שאתה מתלונן כי אכפת לך. אז תתפלא אולי לקרוא אבל לנו, מנהלי הפורום, אכפת לא פחות ואפילו יותר.

שנה וחצי? עובדים עובדים, או גם מגובבים בין לבין? :lol:

פורסם
יש לי בעיה!

אני משתמש במחשב נייד וכאשר אני מנסה לקרוא טקסט ארוך, אני לא מצליח לראות את כל המשפט בשלמותו.

בזמנו, הייתה האופציה בתחתית הדף, לבחור בסגנון של אורך או רוחב. להיכן זה נעלם?

תודה!

כנ"ל - הפורום לא מתאים יותר למסכי 3:4. אין סרגל אופקי - פשוט חתוך.

:turn-l:
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
בכלל לא הבנתי מדוע ההרפתקאות של השידרוג ?!

איזה דברים היו ראויים לשינוי או שדרוג ?

הפורום היה ברור , חיפוש טוב , תצוגה נהדרת .

מדוע לשנות? ????

כאן הכל ממש לא ברור , במלא הרצינות .

וגם , שיניתם את נושא השירשור , זה בכלל מעיד על הגישה והפתיחות ... מה שלא נראה לממשל , לא ייראה .

מתאים למשטרים כמו ה: - ק.ג.ב.

לא מאוחר לחזור אחורה , אלא אם היה איזה אילוץ עם אקדח על הרכה.

OK , עשו והצליחו .

נראה כמה נאהב את הפורום הזה .

דרור .

הם לא שינו את הכותרת, רק איחדו בין שני שרשורים עם אותו נושא.

אני מאמין שעם הזמן הכל יסתדר על הצד הטוב ביותר, אין להם אינטרס לקלקל לנו את חווית המשתמש.

ד"א במשטרים כמו הק.ג.ב היו מוחקים לנו את כל התלונות בלי להתייחס :-)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...