Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
Derish - תבדוק בבקשה אם זה מה שאתה מחפש.

מי שמחפש את ההודעות שלו זה נמצא תחת חיפוש מהיר.

קחו צעד אחורה - מה עושה מי שבכלל לא רואה את החיפוש המהיר?

אצלי למשל סרגל הכלים נגמר ב-quick links.

snp.png

היתכן שזו פונקציה שפתוחה רק למודרטורים/אדמיניסטרטורים?

עריכה אחרונה על ידי Derish
  • תגובות 199
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דריש, הם משחקים כרגע עם האתר. מקודם ראיתי את התפריט ועכשיו לא, תן להם לעבוד על זה קצת.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

את האמת קשה להתרגל, אבל לא נורא.

שיהיה במזל טוב :)

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם
שלום רב !

אני לא מבין את המתלהבים כאן !

הפורמט החדש בממשק החדש, מגעיל לבן מדי מסנוור, ונראה כמו עוף מכובס,בלי טעם ובלי ריח.

חסר לא הרבה דברים, שהיו לא מקודם, הוא לא נוח למשתמש, חסרים לו פיצרים רבים שהיו לא בפורמט הקודם והמושלם, לא ברור לי מדוע להרוס דבר קיים חיובי , ולהחליפו בממשק כזה לא ידידותי קשה להסתגלות, ושללל בעיות שאני נתקל בהם מרגע שפתחתי נדרשתי להרשם מחדש, ואני לא מוצא בו את הרגלים והידים. מנהלים החזירו בבקשה את הפורמט הקודם הכהה יותר והידיודתי יותר למשתמש.

צביקה פיק ממשקון הפורום לטיפולך.

בברכה

צביקה

+1

זה כמו המעבר של אפל ל IOS7.

פורסם

לא אהבתי את העיצוב. הפונטים זוועה, אין גבולות ברורים והצבעים על הפנים. תראו את אתר מועדון פיאט לדוגמא, תראו איך נוח לכתוב שם.

תחזירו בבקשה לעיצוב הישן... הכל מבולגן ככה, לא נעים לקרוא.

http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=10

פורסם

תתחדשו.

אני מעדיף ממשק כמו הישן, קלאסי שמתרגלים אליו במהירות.

אם אתם יכולים לתקן את כפתור ה"ערוך", שלא ינעל אחרי חצי שעה, אלה יהיה פתוח תמיד.

מעבר לכך הכל ברמה טובה.

פורסם (נערך)

תתחדשו :)

משום מה האתר נטען יותר מהר גם..עברתם שרת? או שאולי בב"ל משחררים קצת את הצינור למשתמשים פרטיים :p

עריכה - בפורמט הקודם היה הפרש משמעותי בין ה"דביקים" לבין שרשורים רגילים,ואילו עכשיו הכל ברשימה אחת.

אומנם אפשר להבדיל אבל לדעתי כדאי לתקן את העניין :)

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

העיצוב יפה וחדיש,גם אני מכיר אותו מפורומים אחרים.

אבל הבהירות פה פשוט הורגת,בתור בחור צעיר ממש כואבות לי העיניים מ 5 דקות זמן צפייה באתר,קשה לקרוא הודעות ארוכות,ממש מעצבן,נקווה שתמצאו פתרון,תודה

Miata ND2

• תוכן חדש...