Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה בערך הדבר היחיד שמפריע לי כרגע, בכל מקרה אם טכנולוגית זה משפר את הפורום אז למה לא, אני מאמין שהכל עניין של הרגל, לא צריך להיות קטנוניים.

התמיכה בtapatalk חזרה.

כל היום היו שגיאות ועכשיו אני כותב את ההודעה הזאת מהאייפון.

בשעה טובה! אני מהאנשים שחושבים שהתחדשות ושינויים זה דבר מבורך גם אם יהיו כאלו שיצקצקו על זה.

• תגובות 199
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה משנים מתכון מנצח ?! :evil:

מקווה שזה לא סופי.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם (נערך)

חברים, הפורום כפי שהוא מוצג כעת הוא כמעט ולא מעוצב (פרט לכמה שטויות פה ושם) ולכן הוא מרגיש פחות נוח (הגרסה הזו של VB בעיצוב הבסיסי הרבה פחות נוחה מאשר הגרסה הבסיסית למערכת VB הישנה יותר אליה היינו רגילים, על זה אין ויכוח).

על ידי עיצוב האתר והתקנת כל מיני מודים, אפשר להפוך את המערכת החדשה הזו לנוחה מאד ויפה, למשל, האתר FXP.CO.IL מבוסס על אותה המערכת בגרסה פחות או יותר זהה. שימו לב כמה נוח לגלוש שם.

עריכה אחרונה על ידי UniqueZ

פורסם
חברים, הפורום כפי שהוא מוצג כעת הוא כמעט ולא מעוצב (פרט לכמה שטויות פה ושם) ולכן הוא מרגיש פחות נוח (הגרסה הזו של VB בעיצוב הבסיסי הרבה פחות נוחה מאשר הגרסה הבסיסית למערכת VB הישנה יותר אליה היינו רגילים, על זה אין ויכוח).

על ידי עיצוב האתר והתקנת כל מיני מודים, אפשר להפוך את המערכת החדשה הזו לנוחה מאד ויפה, למשל, האתר FXP.CO.IL מבוסס על אותה המערכת בגרסה פחות או יותר זהה. שימו לב כמה נוח לגלוש שם.

העיצוב שם קריא ונוח לעין אבל מאוד מצועצע ומתאים לקהל היעד שם,פה גולשים טווח גילאים רחב מאוד וצריך להתאים את האתר בהתאם

Miata ND2

פורסם (נערך)

אוי...

גם אני מכיר את העיצוב הזה מפורומים אחרים ואף פעם לא אהבתי אותו, וגם ואחרי שימוש של יותר משנתיים עדיין לא הצלחתי להתרגל אליו :-( הפשטות והעיצוב הנקי והקלאסי הם מה שהיו גורמים לקרוא בפורום בכיף (מבחינת ממשק ועיצוב כמובן), חבל...

וכמו שכבר ציינו - האייקון של הטאב של הפורום התחלף לסמל של vBulletin :idea:

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
פורסם

כמו לרוב המגיבים גם לי העיצוב החדש מעט מציק, במיוחד ממשק העלאת קבצים שממש מעצבן בגרסה הזאת.

מעבר לזה:

3618.jpg

does not compute. :|

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

תתחדשו !

ראשית הייתי ממליץ לא להגביל את הגולשים וכן לתת לבחור באפשרות למטה בסגנון (Style) של הפורום הישן גם ולא רק לחדיש או למותאם למכשיר סלולארי, לכל אותם הוותיקים והאולדסקול, שלא בהכרח מתחברים לדבר הנ"ל אלא רוצים את הכי פשוט שאפשר כפי שהיה.

נ.ב

אין קשר בין העיצוב החדש לבין סמארטפונים, בשביל זה יש קידוד אחד ולזה אחר, העיצוב לא משפיע אחד על השני, כך שבכל זאת ניתן היה להשאיר את העיצוב הישן כברירה משנית, או לפחות לתת אפשרות בחירה כפי שנכתב.

בהצלחה !

• תוכן חדש...