Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

^וגם שולחים את פותח השרשור לחופשת סקי בסיביר. :-D

כנ"ל - הפורום לא מתאים יותר למסכי 3:4. אין סרגל אופקי - פשוט חתוך.

באיזו רזולוציה המסך שלך? שורות אלה נכתבות ממסך 3:4 והפורום נראה מעולה.

• תגובות 199
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש הרבה סיבות למעבר ל"פורמט הנחות הזה".

1. הפורום הקודם התבסס על גרסה ישנה, שאין לה יותר עדכוני אבטחה והיא נבתנה תלאי על תלאי. היא הפכה לבית גידול לחורי אבטחה שונים ומשונים, וזה שאתה לא ראית אותם זה רק בגלל שיש פה מנהלים שעשו יום וליל כדי לטפל בבעיות בצורה נקודתית.

2. בפורום החדש יש הרבה פונקציות מתקדמות ומגניבות, כולל תמיכה בפורמטים מתקדמים שלא נתמכו בפורום הקודם שתוכנן בתקופה בה אנשים עוד ידעו מה זה גוגל וידיאו.

3. בעולם האינטרנט מי שלא מתקדם - נסגר.

מה הבהילות? אין שום בהילות.

טוב לשמוע שיש גם יתרונות באופק. עד עכשיו זה נראה כמו הנחתה עם חסרונות, ולא היה ברור כלל מה הסיבה למהומה.

בכל זאת, אתה מסכים שאין בהילות. אם כך, אולי נלמד מ"ויקיפדיה" ? לפני כמה חודשים שינו שם את מסך עריכת הערכים למסך עדיף. משום מה הם לא הנחיתו זאת בכוח אלא הוסיפו את התצורה החדשה במקביל לתצורה הישנה, כאשר התצורה החדשה הוגדרה כברירת מחדל, אך כמובן שכל משתמש יכול היה לשנות בקליק אחד את ברירת המחדל. בכל זאת, פתחו דיון מיוחד על הענין, וההחלטה ברב קולות היתה להעביר את ברירת המחדל לתצורה הישנה. יש להניח שבינתיים הם מטמיעים את ההערות.

נכון, שהאתר הזה אינו ויקיפדיה, וניתן להסתדר בלי דמוקרטיה נוסח ויקיפדיה, אבל מאחר שיש סיבה טובה שבעולם התוכנה נהוג להוציא גירסאות בטא בנוסף למערכת הישנה ולא במקומה, כדאי לפעול כמו כולם גם כאן להוציא גירסאות בטא במקביל למערכת הישנה.

אנחנו עובדים על שדרוג האתר מזה למעלה משנה וחצי. כן, עובדים. שלושה אנשים שיושבים מול מחשב ועובדים כדי שלך יהיה נעים יותר להיכנס לאתר ולקרוא בחינם תכנים מעניינים בתחום הרכב. עוד לא סיימנו, אבל אתה כבר מתלונן. זה לא כיף לנו לראות את זה, אבל זה בסדר, אנחנו לא לוקחים את זה אישית כי אנחנו מבינים שאתה מתלונן כי אכפת לך. אז תתפלא אולי לקרוא אבל לנו, מנהלי הפורום, אכפת לא פחות ואפילו יותר.

נכון, אני נהנה אבל מצד שני המשתתפים פה הם לא רק נהנים אלא גם נכס של הפורום, והפורום צריך לראות בחבריו גם קצת (טיפונת) שותפים , שבמקום להנחית עליהם מה שנראה כמו הידרדרות לא מוצדקת, להציע למי שמעונין להיות נסיין של גירסת בטא. חלק גדול מהתלונות היה הופך להיות שאלות והבהרות. אין הרבה בעלי כשרון לחווית משתמש כמו סטיב ג'ובס, וצפוי שגם אנשים טובים עם כוונות טובות לא יצליחו במכה הראשונה.

אם ההתחלה היתה גירסת בטא (ועדיין לא מאוחר) היה אפשר לקבל ביקורת כמו ההערה על אי התאמה לדפדפן אופרה, ולאחר שיקול להודיע שההערה מתקבלת\ לא מתקבלת. האם לא עדיף על הבלגן כעת?

יהודה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בהמשך האופציה "ההודעות שלי" תחזור?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

למה אני לא רואה את כל ההודעות?

באופן אישי העיניים שלי כבר התעייפו בלי קשר. אולי תעשו אפשרות בחירה בין הפורמטים? שנוכל להחזיר את הפורמט הישן מהבחירה למטה.

לוח עריכה01.jpg

פורסם
דריש מתכוון לאפשרות שהביאה אותך לעמוד ובו רשימת כל השרשורים שהגבת בהם אין פעם עם סדר מהשרשור המעודכן ביותר ועד לפחות מעודכן.

חזר, רוב תודות. :mm_yeah:

עכשיו רק נשאר שמישהו יספר למנהלי פולגז איך עושים את זה...

כשמפרסמים תגובה מהירה ואז רוצים לערוך את ההודעה, זה זורק אותנו לעורך המלא.

לצערי הופיע לאחרונה, למרות שבהתחלה זה לא קרה.

פורסם (נערך)
^כפיתרון בניים מציע לך להתאים את גודל הדף על ידי לחיצה על ctrl+גלגלת של העכבר.

אצלי ב1280X1024 אין בעיה כזאת.

רעיון מצויין, מימשתי אותו עכשו, ומעינוי סיני עברתי לענוי אירני, נו שוין, אני מקווה שצביקה פיק והשוקדים על המלאכה, ישמעו להמלצה, לאפשרות של פיצר אשר יאפשר, למי שמעוניין להשאר בפורמט הקודם והמצויין, דור 2, ולא לעבור לדור רביעי, זה לא אייפון !

אנחנו המבוגרים לא אוהבים שינויים ושדרוגים למינהם שנועדו לדעתי, לשפר את חווית הגלישה לגולשים בעזרת הנייד .

בברכה

צביקה

עריכה אחרונה על ידי צביקה.

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם (נערך)

מצאתי יתרון בפורמט החדש, אם נכנסים לפרופיל אפשר לראות מי בדיוק נתן את ההתראות שקיבלנו אי פעם :) זה בכוונה?

ואם 'צביקה פיק' אומר שזה היה הכרחי אז אין מה לעשות, רק מקווים שתהיה אפשרות לבחור למטה את הפורמט הישן, פעם אני זוכר שהיתה אפשרות כזאת או דומה לה.

מישהו יודע איך אני מתקן את התצוגה בפורמט 1024X768? כל צד שמאל שלי נעלם, אני רואה חצי הודעות. אם אני מקטין את התצוגה ל- 90% אז הכתב קטן מידי. יש לי מסך CRT 17 וגם כך הכתב קטנטן מאוד...

לוח עריכה02.jpg

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם

אחרי ה= בסוף הכתובת היה 13 לאוף טופיק, 7 לרכב, 75 למשפטי.

עכשיו צריך לנווט עם הסרגלי כלים,

ממש לא, תשנה רק את מספר הפורום כאוות נפשך. זה עובד.

וגם , שיניתם את נושא השירשור , זה בכלל מעיד על הגישה והפתיחות ... מה שלא נראה לממשל , לא ייראה .

מתאים למשטרים כמו ה: - ק.ג.ב.

זה הנושא המקורי של השרשור שאני פתחתי.

• תוכן חדש...