Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 199
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תתחדשו! למרות שאני אישית יותר אהבתי את הפורמט הישן (אולי מתוך הרגל). מה שמאוד מפריע לי היא העובדה כי לא ניתן לרדת שורה בכתיבת הודעה מהירה והשורות יוצאות מאוד ארוכות כמו בהודעה הנ"ל.האם יש לכך פתרון?

מדוע לא ניתן לרדת שורה? יש טריק לנושא?

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפתע פתאום לפני 2 דקות, שרשור על ביטוח לאומי שעמדתי להגיב בו נעלם לו. זו תקלה או במכוון?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עידן - באיזה דפדפן אתה משתמש? אצלי גם בכרום וגם באקספלורר אין בעיה לרדת שורה באמצעות מקש האנטר.

גוזל - נראה לי שהתכוונת לShift+Enter.

רוכב איטי - כנ"ל...לדעתי שרשור שמיועד להיות באוף טופיק ולמשתמש אין הרשאה, אולי נמחק...

פורסם
לפתע פתאום לפני 2 דקות, שרשור על ביטוח לאומי שעמדתי להגיב בו נעלם לו. זו תקלה או במכוון?

זה מכוון. שרשור על ביטוח לאומי לא קשור לפורום רכב כללי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה מצחיק, הגבתי לו שם לפחות 5 פעמים ולא שמתי לב שזה בכלל ברכב כללי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

התרגלתי לפורמט החדש - אבל יש לי בעיה קשה עם האדיטור (בתגובה מהירה, בה"פ וכו') - זה כאילו נתקע לשברירי שניה הרבה פעמים, מה שגורם לי לפספס אותיות. לא ברור לי למה זה קורה, אבל כל כתיבת הודעה הפכה לסיוט. קורה גם באקספ' גם בכרום.

פורסם
בקטנה אבל, שרשורים נעולים - בתחתית העמוד רשום במקום של לחצן התגובה, 'סגור נושא' במקום מה שאני מניח אמור להיות 'נושא סגור'.

^ יכול להיות שהחליפו את עמוס בויקטור והוא לא יודע עברית כל כך טוב?

זה לא עמוס ,וזה לא וויקטור, זה התרגום הדפוק לעברית ,של גוגל, שתמיד משנה את מיקום המילים, האמת זה מציק גם לי..

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אה כן, ועוד משהו, כשלוחצים על התמונות המצורפות, בעבר זכור לי שהיה אפשר לדפדף ביניהן באמצעות מקשי החיצים. וכעת עושה רושם שהדבר אינו אפשרי.

פורסם

בעיה שהפריעה לי עוד בפורמט הישן, אבל אנצל את המצב -

בעת תצוגה מקדימה להודעה דרך העורך המלא, רוחב העמוד אינו זהה לזה של השרשור עצמו.

הדבר גורם לכך ששורות קופצות ועיצוב ההודעה כמו שאתה מתכנן אותה לא תמיד תואם לתוצאה הסופית.

זה בעיקר נכון עכשיו כשאין אפשרות בכלל להרחיב את השטח הקריא לכלל רוחב העמוד (לא שאני משתמש בפונקציה כזו).

• תוכן חדש...