Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקשרתי לכ-4 מוסכים באיזור הרצליה שחלקם מופיעים באתר tires4u כאילו קיים אצלם הצמיג, וכולם אמרו לי שאין אותו במלאי, והציעו לי צמיגים אחרים, יקרים יותר או נחותים יותר.

מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותם במחיר הרגיל שלהם סביב 250 שח? איזור הרצליה ואפשר גם אור יהודה באיזור תעשייה...

תודה!

• ספונסר פורום
פורסם

לא הפסיקו לשווק את הצמיגים של פאלקן, פשוט האתר של tires4u לא כל כך מעודכן.

נסה אצל גלגלי העיר הרצליה בצומת הסירה או שתתקשר לטיירדיל והם ישיגו לך את הצמיגים לכל פנצ'ריה שתבחר.

פורסם

התקשרתי לשניהם ושניהם אומרים שחסר אותו אצל היבואן...

מה אתם אומרים על פירלי? הוצעו לי אצל אנטון ב280 לצמיג.

פורסם

חביבי, זה כמו שתגיד שהציעו לך טויוטה, איזה?!

לצמיגים יש דגמים, פירלי מייצרת כל דבר בין צמיגי מירוץ וצמיגי טרקטורים, בנוסף - איזה רכב? איזו מידת צמיגים? מה הדרישות שלך מהצמיג?

אני מקווה שאתה לא נפגע, אבל כשאתה בא לשפוך כלכך הרבה כסף - אל תסכים לשמוע מהצמיגאי ״פירלי״. יש דגמים, תאריך יצור(שחייב להיות טרי) וקוד מהירות שחייב להתאים לרשיון הרכב שלך... להסתפק בפירלי זה קצת צרכנות מטומטמת.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ממש לא נעלב (-:

מדובר בצמיגים מידה 185\65\14.

אין קוד מהירות כי הרכב שנת 99. (טויוטה).

הצמיג בעיקר לנהיגה בתוך העיר, כ8000 קמ בשנה.

דיברתי איתו, מדובר בפירלי p1.

מה אתה אומר?

פורסם

בדוק בצמיגי מוריס בבית עובד אם זה לא רחוק לך

הפי1 מקבל ביקורות סבבה, אבל לפי מה שקראתי הוא לא להיט על רטוב.

בדוק מה יש מקונטיננטל(קונטי אקו קונטקט משהו), או יוקוהמה (a.drive c.drive).

אגב עירוני בין עירוני זה לא משמעותי, כי בסופו של דבר כשילד קופץ לך לכביש בעיר אתה רוצה מרחק בלימה קצר ככל הניתן. מה שמשנה בבחירת סוג צמיג זה כמה אתה מוכן להתפשר על אורך חיים וכסף לטובת אחיזה ובלימה.

יש אגב לkleber צמיגים לא רעים שמשום מה קצת אנדרייטד בארץ.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...