Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמנות מוטורית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברים..

אשתי האמנית הקדישה לי יצירה שתשלב בין אהבתי למוטוריקה לתחום האמנות

מה אתם אומרים ?

(סורי על איכות הצילום..לא יכלתי להתאפק עד לצילום המקצועי)

nmghg.jpg

8.jpg

פורסם

תלוי עם איזה צמיגים היא עשתה את זה 8) .

רעיון יפה, אישתי מפנקת אותי באחריות על כל ההסעות לכל מקום ולא משנה מתי, כל אחד והמזל שלו :roll: .

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יצא ממש מגניב. נדמה לי שזה יותר מתאים לתליה בעמידה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מה אתם אומרים ?

(סורי על איכות הצילום..לא יכלתי להתאפק עד לצילום המקצועי)

:mm_yeah:

יש לך אישה שקשובה לתחביבים שלך ונראה שהיא גם תומכת ומפרגנת.

כל הכבוד על היצירה שהקדישה לך.

אהבתי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ניראה כמו כביש שדרסו אליו מישהו. :roll: לפי הסימנים הלבנים כניראה במעבר חצייה. לפי סוג הצמיג ניתן לזהות סוג הרכב ובערך מהירות שהוא נסע

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מיכאל, אם מישהו השקיע (או השקיעה) בזה זמן, מחשבה, אהבה וכשרון, זה אמנות.

גם אם זה לא נראה לך.

ולפותח השרשור, כיף לך.

בתחום המוטורי אשתי מסתפקת בלהקיש את הקוד של הקודנית.

היא לא שמה לב אפילו אם החלפתי את הרכב.:?

• חברי המעגל הראשון
פורסם
משעשע איך שהיום כל אוסף של מריחות צבע רנדומליות (במקרה הזה בצורה של צמיג) נקרא ״אמנות״.

אם זה גורם למתבונן להרגיש משהו סימן שזה לא סתם מריחות צבע לא קשורות. עומד מאחורי זה רעיון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
:mm_yeah:

יש לך אישה שקשובה לתחביבים שלך ונראה שהיא גם תומכת ומפרגנת.

כל הכבוד על היצירה שהקדישה לך.

אהבתי.

ל'

שלפת לי את האותיות מהמקלדת.:-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...