Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יחף, כי ככה נוח לי ואני מתעצל לפעמים לנעול נעליים.

בצבא אני הולך רק עם נעליים, כי ללכת בלי נעליים לא נראה לי רעיון כל כך חכם, כשיש הרבה מאוד ג'יפה על הרצפה, מקקים דוחים ברמות וכו'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נהגתי לנעול נעליים בבית עד שהאישה עברה לגור איתי, מאז יש משטר דיכוי אכזרי במסגרתו נעליים לא עוברות את קו החצי מטר מהדלת.

זה כולל אותנו, אורחים, המנקה, אנשי מקצוע, סבלים, הכל.

ואני חשבתי שאני היחיד. גם אצלי לאף אחד אסור עם נעליים ובעיקר לי.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

I'm feeling you bro.

למרבה הזוועה יש לנו פרקט לבן, כך שגם אם מישהו פסע עם נעליים בדירה שלא בנוכחותה, היא יודעת שזה קרה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

im feeling your wife...:wink:

פרקט לבן נשמע מאלף, ובו זמנית, מכיוון שכאמור שמים לב לכל פרומיל של לכלוך עליו, אני מבין לחלוטין את ההתעקשות הבלתי מתפשרת של אשתך. זה מסוג הדברים שיכולים להפוך דירה ליפהפיה אך במידה ולא מתחזקים אותם כראוי הם יכולים בדיוק באותה מידה לגרום לה להיראות מג'וייפת להחריד.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

יחפה בכמה ימים הראשונים אחרי שאני עושה ניקיון. אחרי זה כפכפים (מדי פעם). יש לי בעיה ללכת בגרביים (למעט גרבי בית עבות) שאחר כך הסוליה שלהן משחירה וקשה להוציא את זה בכביסה.

ולחוששים מכפות רגליים קשות - רבאק - בשביל מה המציאו קרם גוף \ פומית?

לגבי דשא - הולכת יחפה ונשכבת עליו בלי שום בעיה. הבעיה היחידה שלי זה הברחשים שעוקצים אותי כשאני והכלבים שוכבים על הדשא...

פורסם

הבעיה עם גרביים בלבד היא בעיקר חינוך ומסורת. אותי לימדו שגרביים ללא נעליים זה מנהג אבל ולכן זה לא בא בחשבון, הפך להיות מובנה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

יחף, מהסיבה שפשוט לא נוח לי בכפכפים.

בבית בדרך כלל שוכבים או יושבים אז כל הזמן צריכים להוריד. בכפכפים אני מרגיש כלוא, יותר כיף להיות חופשי:)

אם נשבר משהו אז שמים כפכפים עד ששוכחים שנשבר. כשהייתי קטן נכנסה לי אבן זכוכית בפארק ולא שמתי לב ואחרי שבועיים נהיה לי שחור בכף רגל ועברתי ניתוח.

פורסם
יחפה בכמה ימים הראשונים אחרי שאני עושה ניקיון. אחרי זה כפכפים (מדי פעם). יש לי בעיה ללכת בגרביים (למעט גרבי בית עבות) שאחר כך הסוליה שלהן משחירה וקשה להוציא את זה בכביסה.

ו

גרבייםם רק עם סנדלים תנכיות.

לא הולך בגרביים בבית כי זה מחליק ומסוכן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
גרביים רק עם סנדלים תנכיות.

OMFG :shock2:

אתה אשכרה הולך ככה ברחוב?

הטרנינג גם משוך עד גובהה החזה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה פוסט שהתעכב מימי העליה החמישית (עךחחץ הייקים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דווקא נפוץ אצל עירקים עתיקים עד היום.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
OMFG :shock2:

אתה אשכרה הולך ככה ברחוב?

הטרנינג גם משוך עד גובהה החזה?

אני מעיף ללכת יחף ועם חוטיני ולא עם סנדלים עם גרביים וטרנינג אדידאס של מחבלים פלסטינאים

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האמת שחליפות טרנינג אדידס אהודות בקרב רוסים אם מאמינים לסטיגמות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אין שום קשר לא לאמונות ולא לסטיגמות, מדובר בעובדות בשטח!

אחד הדברים שהכי מצחיקים אותי בהוויה הישראלית הוא רוסי עם טרננינג, כפכפי אדידס, דיבור עם אוצר מילים של ערס מנתניה אבל במבטא כבד רוסי.

מין שעטנז בילתי אפשרי שכזה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...