Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה ההגיון שעומד מאחורי זה? בדגש על בעלי מקצוע שהזיעו במשך היום והגרביים שלהם, איך נאמר... לא ממש בריח לבנדר?

אנחנו הולכים יחפים/עם גרביים בבית. אם הגרביים מסריחות, זה עדיין לא משאיר משקעים אחריו. אם הם נכנסים עם נעליים, הם משאירים על הרצפה גם אבק, בוץ ושאר לכלוך. זה בולט הרבה יותר ונדבק לנו לרגליים.

חוץ מזה, הרבה יותר קל להעביר ניגוב זריז על הרצפה אם אין יותר מדי משקעים.

בלי נימת ביקורת בדבריי, אני לא מבין את הקטע הזה. כולם פה יחפים (אלא אם כן יש לכם פרקט בבית..או שטיחים מקיר לקיר).

לא אכפת לכם שיהיה עור יבש בכף הרגל? שלכלוך או אבק מהרצפה יידבק לכף הרגל?

ספציפית יש פרקט, אבל זה עובד גם עם רצפה. אני לא חושב שזה מה שיוצר עור יבש, וגם אם כן, לך עם גרביים. לגבי האבק, כשלא נועלים נעליים בבית, כמות האבק זעומה. כמובן שזה גם עניין של כמה מנקים, חלונות פתוחים שמכניסים אבק ואם אתה אוכל בכל הבית בלי צלחת ומפיל פירורים ושאר ירקות, אבל אפשר לשמור על רצפה נקיה מאוד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אנשים שהולכים עם נעלי בית הורגים אותי. אף פעם לא הבנתי את זה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
לא. כי אחרי שתיכנס לך חתיכת זכוכית לרגל מנורה שהתפוצצה, אתה תבין למה.

לא צריך זכוכית. לי יש חתיכה של כסנטימטר ממחט בכף הרגל מגיל 13 אחרי שהלכתי יחף ומחט שהיתה על השטיח נכנסה פנימה והחליטה להישבר בפנים כשהיא שוכבת קרוב לעצם. כשניתחו אותי כנראה שברו ממנה חתיכה שנשארה בפנים.

כרל זה לא מפריע לי ללכת יחף בבית ואפילו בלי חולצה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ברור שיחף. אם הייתי גר לבד אפילו הבוקסר לא היה נשאר

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

לכל מי שלא מבין את ההגיון ביחף, אחרת איך נחשוף את האצבע הקטנה לפינה של השולחן? :lol:

אווווצ'! :x

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לכל מי שלא מבין את ההגיון ביחף, אחרת איך נחשוף את האצבע הקטנה לפינה של השולחן? :lol:

אווווצ'! :x

מילים כדורבנות! :evil:

אגב, לא רק במזרח - בגרמניה יש ערימת כפכפים בכניסה לכל בית/דירה עבור האורחים,

לא הולכים עם נעליים בתוך הבית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

זה משתנה.

יש ימים שאני מגיע הבייתה ומיד מוריד נעליים.

יש ימים שאני מגיע הבייתה ועוד עושה כל מיני דברים שלא מרגיש בנוח לעשות אותם ללא נעליים. אלו ימים שאני נשאר עם הנעליים עד מאוחר יחסית.

אך לרוב משתדל להוריד וללכת יחף.

אם קר אז גרביים.

אם נשבר משהו אז כפכפים.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

גרביים, חוץ מבחורף כשהרצפה ממש קרה. אז אני נועל נעלי בית...

לא יכול להיות עם נעליים בתוך הבית, הרבה פחות טבעי ונוח.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

כפכפים בקיץ, נעלי קיפי בחורף. אין על נעלי קיפי!

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...