Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה שואל אותי לא הייתי קונה אותן גם בדולר :wink: עניין של טעם וריח.

ולשאלתך, אתה יודע איך זה, תופעת העדר. מוציאים קטלוג עם כמה יפות ויפים שלובשים ביגוד מזעזע להחריד - והופה, כל חוף הים נועל כפכפי רטרו סטייל ברית המועצות :lol::wink: ללא קשר למחיר. אנשים משלמים על הסטיגמה וה"פאסון", ע"ע שרשור רכבי יוקרה ואיך הם נתפשים - זה פחות או יותר אותו הדבר.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גם השרירים והגידים בכף הרגל נחלשים מרוב תמיכה. יש לי רגליים שטוחות, אני לא יכול לנעול נעליים בלי מדרסים אוטופדיים, אבל עדיין, דרך טובה שלי לשפר את המצב היא לנעול מדי פעם Vibram Five Fingers. מוזרות טילים, אבל מדמות הליכה יחפה ומחזקות לי מאוד את כפות הרגליים תוך שמירה על עור כף רגל של כוסית.

זה הדגם שלי:

Mens_Vibram_FiveFingers_KSO_BlackGreyCamo.jpg

זה עוזר לך? זה מונע כאבים? עזוב כרגע את ההשפעה על העור, זה שולי בעיניי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

עוזר מאוד. הביא אותי ממצב שכל הליכה ארוכה (בנעליים) הייתה נגמרת בהתכווצויות למצב שאין לי בעיה.

התהליך עצמו מאוד מעצבן. רצוי להתחיל מלנעול אותן בבית, אחרי זה ליציאות קצרות של חצי שעה, ולהגביר לאט לאט את השימוש. ככה השרירים בכף הרגל מתחזקים ונמנעים מכאבים.

יש לך כפות רגליים שטוחות? הן שטוחות כל הזמן או רק כשיש עליהן משקל?

אגב, אל תזמין באינטרנט, לפחות לא בלי למדוד קודם בחנות אמיתית, התאמה מדוייקת מאוד חשובה פה.

לגבי ההשפעה על העור, כוונתי הייתה שזה מאפשר לך לתרגל את הרגל בהליכה יחפה, בלי לסבול מסוליה עבה של קיבוצניק על כף הרגל שלך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תודה על התגובה, כן- שטוחות. כל הזמן. יש מדרסים אורטופדיים, אבל לאט לאט הם מאבדים מהיעילות שלהם...

אני ממש לא חושב שאני אעיז לצאת מהבית עם הנעליים האלו. מה יגידו הלקוחות שלי...

תודה על הטיפ, והעור ממש לא מטריד אותי.

פורסם

אצלי צורת הרגל בסדר, היא משתטחת תחת לחץ. זו בעיקרה בעיית שרירים/גידים. הסיפור שלך הוא במבנה העצמות, אז אני לא יכול לומר אם הנעל תהיה יעילה.

אגב, זו אחלה נעל מים. אני משתמש בה לשיט מפרשיות, יושבת יופי בלי לזוז ואני לא מחליק איתה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
בקרת.

כן, זה בעברית :-P

ואני יחף, כולל עכשיו בבית שנמצא בתוך אתר בניה.

רז, אנא חסום עצמך לשבוע.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הוא היה בחופש, נהג על פורשה, תן לו לנוח על זרי הדפנה.

פורסם

או יחף . בבית / חצר / רחוב / שכונה / נהיגה.

ונעליים במידה ואני לא הורדתי עדיין את הנעליים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...