Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עוד אין טרד של האח הגדול 3 ?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השאלה המעניינת היא האם ליהי היתה עושה את זה לאבירם מחוץ לבית.

את זה שהיא מסוגלת ראינו, אני גם לא מאמין שמשנה אם היא היתה מגיע בסטטוס של "חברה של / ארוסה של / נשואה ל אבירם"

השאלה שאותי מעניינת היא הסיכוי שמחוץ לבית היא היתה מפנה את גבה ככה.

זה שהבית מקצין את האנשים זה ברור.

אבל אם בחוץ זה היה קורא ממילא בעוד שנתים שלוש שליהי היתה מוצאת לעצמה מאהב (ב LA נגיד :p) אז הבית עשה לאבירם טובה שהוציא את זה מוקדם יותר

מצד שני אולי בחוץ היא בחיים לא היתה עושה את מה שהיה לה אומץ לעשות בבית אז חבל...

אני חושב שאבירם צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה. העובדה שליהי נכנסה לבית האח הוציאה ממנה את ה"אני האמיתי" שלה, משהו שיהיה יוצא ממנה במוקדם או במאוחר אחרי שהם היו נישאים. כלומר היא חסכה לו הרבה כסף (עו"ד, גירושין, חלוקת רכוש וכו') ועל זה הוא חייב טובה לאח הגדול.

andernalin_junk, אני חושב שזה לא הוגן שאתה שופט את הבנאדם. הבחורה שהייתה כל עולמו ב-6 שנים האחרונות בגדה בו כהרף עין, אני לא יודע מה אתך, אבל גם אני הייתי נשבר מזה.

אני חושב שהסיפור הזה הראה לכולנו שגם מחלוקות כואבות כאלה אפשר לפתור יפה בדו שיח. לא צריך לפתור כל סיכסוך במכות/דקירות כמו רוב בני הנוער בימינו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 482
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הייתי מרגיש חרא לאללה , ועדיין לא הייתי עושה מה את שהוא עשה

ובטח ובטח שלא לבכות כמו ילד שנדרס לו הפודל מול כל המדינה - שיתחיל להיות גבר לשם שינוי

למה להזכיר פודלים על הבוקר?

איכס.

פורסם

יש כבר הימורים של הדיירים שיקבלו חסינות ע"י הדיירים החדשים?

מה שלא יהיה, בבקשה, רק לא ליהיא.

ההתנהגות של נופר כבר עוברת כל גבול, אבל זמנה טרם הגיע :).

פורסם

אחד הגדולים.

חבל שחצי מהזמן לא מבינים מה הם צועקים אחד על השני.

לפי מה שהבנתי כל פעם שמישהו מעשן אז צריכים לנפנף בישבילו? ונופר עישנה לאט אז בגלל זה כל הריב?

נ.ב:

למה הפסיקו את הקטע? אני בטוח שזה היה יותר מ7 דקות.

קובי

פורסם

יא אלוהים, אשכרה יש כאלה אנשים.

אני מחזיק מעצמי אחד הפציפסטים הכי לא אלימים שאני מכיר, ויש שם כמה תרנגולות שהיו חוטפות יופי של סטירה, או לפחות אלימות מילולית רעה מאין כמותה. אני מתבייש לכתוב מה הייתי אומר אומר להן אם הייתי שם.

ברצינות, אני מתבייש בשבילן. וסליחה על האליטיזם, מתבייש גם בשביל מי שתומך בהן ע"י צפייה ברוע הזה (לא אתחסד, יצא לי לראות קצת בערוץ 2, ואפילו מצאתי בזה קצת עניין. לראייה, אני כאן בשרשור מתעדכן :oops:).

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

נו, תמיד אמרתי שסיגריות זה שורש כל הרע. בכלל, אנשים שם מאבדים צלם אנוש בגלל הסיגריות האלה. הם כל כך חלשי אופי שהם לא מסוגלים להסתדר קצת בלי? (או לפחות עם פחות?) רק יעשה להם טוב.

אגב, אני חושב שזו הוכחה ניצחת לעליונות המין הגברי - הבנים שם מדברים בהיגיון יחסי וצועקים הרבה פחות מהנשים, אפילו הטמבלים במיוחד שבהם. מה לא? :wink:

(למען הסר ספק - זה נאמר בצחוק!)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה לא סוד שבגברים יודעים להסתדר ביחד הרבה יותר טוב מאשר נשים מסוגלות להסתדר ביניהן. גם אין אהבה, לא קיימת כזו שנאה, כמו זו שמתרחשת בין הנשים.

אני לא מעשן, אבל אני מבין שסיגריות אצל אנשים מכורים, זה ממש ברמה של לשתות מים כל יום.

פורסם
זה לא סוד שבגברים יודעים להסתדר ביחד הרבה יותר טוב מאשר נשים מסוגלות להסתדר ביניהן. גם אין אהבה, לא קיימת כזו שנאה, כמו זו שמתרחשת בין הנשים.

.

בוא נדמיין תאונה בין 2 מכוניות,כשברור שאחת מהמכוניות עשתה דבר טיפשי,איפה יהיו מכות/דקירות/אישפוז במיון -

ריב בין נשים או ריב בין גברים ?

אני יודע את התשובה...ככה שהתאוריה שלך לא ממש נכונה.

פורסם

מכות/דקירות וכו" זה אנשים חסרי תרבות ופשוט "חיות אדם". לא קשור לנשים או לגברים. בקיצור, נתת דוגמא רעה.

תשים 5 גברים בבית ו-5 נשים בבית במשך מספר חודשים. הגברים, גם אם תהייה תחרות על הנשים וריבי אגו, עדיין יסתדרו ביחד יותר טוב מהנשים.

תראה איך עתי לא אוהב את עמיר (אני מאמין שזה די הדדי) ועדיין הם לא מתנהגים כמו נופר וליהיא.

פורסם
http://www.youtube.com/watch?v=VuroM5R6kkg&feature=player_embedded#

מדהים איך השולחן הצליח להחזיק אותה אהה ואיייכככככככסססססס איזה שר*ו*ה!

שטויות, יש דברים יותר נועזים בג'טיקס. :-D

והיא פשוט צריכה לעוף, עכשיו גם עתי הבין שהיא מורידה אותו למטה אז הוא שיחרר ממנה וגם אבירם כצפוי לא נכנס לבית,

אין בה שום עניין, היא וולגרית מדי ומיותרת!

• תוכן חדש...