Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עוד אין טרד של האח הגדול 3 ?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייב לומר במאמר מוסגר, שפשוט מגעיל אותי איך שאנשים הופכים להיות חיות כשמדובר בסיגריות שלהם. אני אפילו לא מדבר על המריבות ההיסטריות של פרידה ושות', אלא פשוט על העובדה שהדבר הראשון שהם מדברים עליו בתקציב הוא הסיגריות, שהם מוכנים לוותר על אוכל בשביל זה ושהם נלחמים עד זוב דם בשביל שתהיה להם האפשרות להכניס עשן רעיל לריאות.

חוצמזה, אם הדיירים בבית מייצגים איכשהוא תמהיל של החברה הישראלית, מה זה אומר עלינו? שיותר מ-50% מהאוכלוסיה מכורה לעישון?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 482
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הדיירים האלה לא מייצגים שום דבר חוץ מגועל נפש, הם נבחרו לכך בקפידה.

כמה מגוחך, לאחר אירועי היום, לשמוע את קהל הילדים הטמבלים באולפן צועקים "נא להתנהג בהתאם".

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

כן אה... שהאח הגדול יתנהג קודם בהתאם.

ואגב, מי עוד חושב שמשהו מסריח בעובדה שהעיפו את דנה על פני תומר (שרק הגיע לפני זמן קצר והצופים עוד לא הספיקו לפתח סנטימנטים אליו) ופרידה (שחוזרת ואומרת כמה היא לא רוצה להישאר בבית - אז למה שאנשים יצביעו לה?). והאם זה קשור לאירועים האחרונים...?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ברור, מעיפים אותה כדי שישכחו מכל העסק.

עריכה: נו באמת, אין לה כעס על הדברים, היא מתעצבנת על כל שטות מטומטמת אבל על זה שהעורך הראשי מדבר עליה ככה מאחורי הגב וכל המדינה שומעת, לא... על זה אין לה כעס. אה הא, מאוד לא מבוים כל העסק הזה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אכן, שקוף שהיא יצאה בגלל כל האירועים האחרונים ונראה לי שגם תדרכו אותה מה להגיד בנוגע למה שקרה.

אין מצב בעולם שהמסמסים היו מעדיפים את תומר על פני דנה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

ד"א, חבר פרסם בפייסבוק לפני התוכנית את המועמדים להדחה- והוא צדק.

חבר אחר במחצית התוכנית אמר שדנה עפה, ואכן היא עפה.

שאני רושם "אומר" זה לא ההשערה שלו או מה שהוא מקווה שהוא יקרה, הוא פשוט אמר שזה מה שיקרה..

נבדוק אותו בפעמים הבאות.

פורסם

מוטי, אני מתחילת העונה יודע מי מומעד להדחה עוד לפני התוכנית, ובאמצע התוכנית (בדר"כ בפירסומות שלפני שמודיעים מי מודח) כבר יודע מי יצא.

זה לא אומר שזה מבויים, אלא אחות של ידידה שלי עובדת בהפקה.

על המועמדים הכי קל לדעת כי כבר יודעים עליהם ישר אחרי שכל הדיירים נכנסו לחדר האח הגדול כדי להצביע ככה שאין מה לביים פה.

על המועמד להדחה יודעים ברגע שנסגרים הקווים או אם יש פער ענק לפני אז אפילו כמה דקות לפני. (הייתה עד עכשיו רק הצבעה אחת שהייתה ממש צמודה עד הסוף לכן לא ידעתי מי יצא עד שזה לא קרה)

Toyota Yaris TS

פורסם

ישנה שמועה שהבן-זוג של דנה איים בתביעה ענקית.

השמועה אומרת שבן זוגה של דנה, יחד עם דנה, הגיעו להסכמה עם האח הגדול על סכום פיצוי ענק מטעם ההפקה ושדנה תצא החוצה.

הסכום המדובר הוא כ-1 מיליון ש"ח.

• תוכן חדש...