Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עוד אין טרד של האח הגדול 3 ?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר לסכם את הפרק ב-2 מילים: בר רפאלי.

וואו, נופר הזו כזאת קנאית/ביצ'ית. לפעמים בא לי להתקרב לטלויזיה ולתת לג'קי 2 סטירות, שיתעורר. כל פריים שלו ושל נופר זה אחלה תשדיר למפלגת הגברים המוכים.. פשוט עצוב :?

וההדחה של שבת כזו צפויה, לא יהיה בכלל מתח. ביי ביי תומר.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תגובות 482
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

"תוריד את העיינים, אדיוט" המשפט של הפרק הזה.

בר רפאלי חמודה, כרגיל.

אבל מה הקטע עם הבגד ים השלם?!

לא שחסר תמונות שלה בבגד ים נורמלי או שלזה צפיתי כל הערב, פשוט מוזר שדוגמנית בין לאומית נכנסת להאטאב המפורסם במדינה בבגד ים של דוסיות.

מדהים כמה ממוסחרת היציאה מהארון של רם, מהתגובות ברחוב ניתן גם להבין שאף אחד לא קנה את זה.

הטמבל הזה מוציא שם רע לירוקים ולהומואים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

עכשיו עבר לי בפייסבוק קישור לעניין שהיה היום בערב לפני השידור החי בערוץ 2.

מסתבר שלפני השידור עובדי ההפקה עשו בדיקות סאונד לדיבור בחדר האח הגדול ולא כיבו את השידור לצופים ומשפט של אחד ה"אחים הגדולים" ולפי מה שקראתי הבכיר מבינהם נפלט המשפט הבא:

"ערב טוב דנה, יש לך חצי דקה לפנות לצופים בבית ולשכנע אותם למה את זו שרוצה שאני אשחק לה עם הבולבול בין השדיים"

היה קישור להקלטה והיא נעלמה, לפי הפורום הרשמי, יצאה אפילו הודעת התנצלות רשמית מטעם קשת.

מעניין אם באמת היה ואיך אסי וארז יתנצלו על העניין הזה בשידור.

עריכה:

הקישור חזר..

קישור:

http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1899768&r=1&r=1

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

זה פאדיחה פאדיחה.

אין עוברים על דבר כזה בשקט?:?

מה אתם חושבים שיקרה עם זה? הכי חמור שזה האח הגדול בעצמו וגם עורך התוכנית, לא איזה עובד זוטר.

אני מציע לשנות את שם התוכנית ל"האח שיש לו גדול".

פורסם

פאדיחה חזקה אבל אחרי שהתוודעתי פעם ראשונה לדמות, אני חייב לומר שיש משהו בדבריו על הMILFית. :)

מקווה שזה יגרום לטלטלה בז'אנר הרדוד הזה ואולי הורדת המסך על ריאליטי שכאלה (אין סיכוי אבל מותר לי לקוות לא?)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני פשוט לא מאמין :shock:

האמת זה דיי מצחיק לשמוע דבר כזה מהקול של ''האח הגדול'' :lol:

אגב, אם היא לא שמעה את זה אבל הצופים שמעו, זו נחשבת להטרדה מינית? היא יכולה למשל לצאת מבית האח הגדול ולהתלונן במשטרה? (סתם מעוניין לדעת מה החוק אומר לגבי דבר כזה)

פורסם

ראיתי את זה בפייסבוק, אבל חשבתי שזה פרסומת לאיזה משהו ושזה לא אמיתי.

בתכלס? הרבה גברים חושבים את מה שהבחור אמר. הקטע הוא שזה תוכנית טלוויזיה ו"בעייתי" להגיד דברים כאלה.

Got To love It

• תוכן חדש...