Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עוד אין טרד של האח הגדול 3 ?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 482
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מיסטר מיאגי התהפך בקברו :wink:

אלעד קרע אותי מצחוק אתמול בקטע שליהיא הרעיפה עליו חיבוקים ונשיקות ואמרה לו שהיא אוהבת אותו 8 (מתוך 10) ואת עתי 6, אז הוא שאל אותה אם זה אומר שגם הם הולכים לעשות סקס במקלחת :lol:

ספיקינג אוף דה סוסה, יש שמועות (שקשה לי להאמין להן) שהיא בהריון. מעתי. :?

מעניין איך ג'קי יגיב כשמושא חלומותיו תיכנס לבית "האח הגדול" שבוע הבא..

מי הולכת להיכנס שבוע הבא?

עכשיו ראיתי שבר רפאלי נכנסת.

אל תשכחו שהוא אמר שהוא ילך איתה רק בתנאי שנופר מסכימה ובתנאי שבר תהיה פוטוגנית.

קובי

פורסם
אם ליהיא הייתה בהריון, כל הבית היה שומע את זה.

אנחנו לא מדברים פה על בחורה סגורה, ששומרת הכל לעצמה.

+1 וגם הבנתי שהיא אמרה לאלעד שהיא קיבלה לפני שבוע. בגלל זה קשה לי להאמין לשמועות.

יאללה שתעוף כבר.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

Good bay Miata Boy

עריכה:

סחתיין על הכאפה שהורדת לאסי בשידור חי.. (מתלהב מאקזיט:-D:-D... חזק)

זהו , זה רישמי:

292.png

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

יואב יצא בגישה ממש מסריחה מהבית, ממש מוזר..

נחשו מי מנצל את הפסקת הפרסומות למקלחת אחרונה?!

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
מה?! איך?? :shock:

התשובה בהודעה מספר 289 בצהוב.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

זה בסדר , אף אחד לא ישכח לו איזה מסכן הוא היה ואיך הוא דיבר על עצמו ואיך התאומות פרפרו אותו.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

ואו, ליהיא אשכרה משוכנעת שהיא מהווה דוגמה ומופת לבנות ישראל. הבחורה לא סתם חיה בסרט, היא חיה עמוק עמוק בתוך inception:-P

האמת, מאוד מפתיע שעתי עף ולא היא, אבל דוגרי, אין לי בעיה שינחיתו עליה עוד מכות. מגיע לה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בהחלט הדחה מפתיעה של עתי. לא נורא, הוא וליהיא יתאחדו שבוע הבא :lol:

ההדחה של יואב לא היתה מפתיעה, אבל הראיון איתו היה מפתיע. מעניין אם הוא התנהג ככה בגלל שהוא היה מתוסכל, או שהוא תיכנן את זה מראש. מה שכן, איזה בטחון ואיזה עמידה מול ארז ואסי.. גורם לי לחשוב שכל התדמית של המסכן, החלש וחסר הבטחון בבית היה משחק של שחקן לא רע.

בהתחשב שהבחור הוא בעל משרד פרסום ועוסק בערוצי מדיה כבר כמה שנים, זה הימור לא רע.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

מחר מתחילה המשימה שבמהלכה בר רפאלי תיכנס לבית כשהיא מגיעה עם מרצדס SLK שחורה מלווה בנהג ( המספר באמצע XXX ...) זה המעט שמותר לי לגלות.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

• תוכן חדש...