Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מגיע, אוכל להביא נרגילה או עוד משהו שתרצו

סוף סוף אולי יעזרו לי לכוון את המערכת

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

כל החברים שדיברתי איתם בה"פ מוזמנים להוסיף את עצמם לפה, אם תשובתם עדיין עומדת בעינה כמובן, מכיוון שיש כאלה שמגיעים במידה וחבר'ה מוכרים מגיעים, וכך המפגש יגדל.

תודה רבה.

ד"א, יש רכב שאוכל לחבר אליו את המידבאסים שיש לי בתיבה בחיבור ארעי לכחצי שעה? אני ממש רוצה לראות איך הם מתפקדים.(מבחינתי להביא כבל רמקולים ובמקום המידבאסים להעביר את הכבלים "זרוקים " ולשים את המידבאסים בתיבה שלהם בצמוד לדלת.

במידה והם באקטיבי כמובן

תודה רבה.

פורסם

במידה ואני זוכר נכון , זה היה ב2006\7?

שוב, אני לא בטוח אך אני חושב ששלחתי הודעה למנואל לפני המפגש הראשון , כי שמעתי שהוא ארגן אותם בזמנו.

וד"א זה לא סותר, אפשר מפגשים בשבת , נתאם בין מפגש דרום שישי, מפגש דרום שבת, מרכז וצפון ונקבע תאריכים ביחד(במידה ותהיה היענות למפגשי דרום שבת.)

מוטי.

פורסם
ממה שאני זוכר, בקריית גת היינו עושים ביום שבת הרבה פעמים.

אמנואל אני טועה?

בלי ה"א" בהתחלה [= ועכשיו לא תטעה.

אכן המפגשים היו בשבת והיו דיי מלאים, אבל שוב רוב אנשי הדרום והפרפריה מעדפים להיפגש לפני כניסת השבת וזה זורם טוב,

לצערי לא חושב שתהיה היענות טובה כמו בימי שישי, אם נעביר לשבת.

אולי נפתח משאל עם?

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

תגידו יש איזה טיול מעניין לעשות באזור עם גיפ? במקרה ואני יוצא שבת אולי אני יגיע

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

מותקן על רנו קליאו 98' :lol:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...