Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא טוב, רע, רע מאוד!

תקראו לי נאיבי אבל אני מאמין שבכל משרד צריך אדם מקצועי. שר הספורט צריך להיות ספוטאי, שר המשפטים - משפטן ושר הבריאות - רופא.

כל מה שמופז יעשה במשרד התחבורה לא יהיה שונה מקודמו- רוח רעש וציצלולים של "כאילו" שהוא עובד ע"מ לקבל תפקיד בכיר יותר בקדנציה הבאה. וזה בזמן שהוא לא מלכלך על פרץ שמחליף אותו (שזה בכלל דיון בפני עצמו)

צריך (ומהר) להפריד בין השלטון לפוליטיקאים!!!!

אתה טועה לפי דעתי. שר צריך להיות בדיוק מה ששמר אמר. ראש פתוח וראיה רחבה. יש יועצים שצריכים להיות מקצועיים.

זה כמו שמנהל של חברת סטרטאפ לא צריך להיות תוכניתן גאון. הוא צריך לדעת לנהל כאלו ולשכור את בעלי המקצוע הכי מתאימים לחברה אותה הוא מנהל.

לכן זה יכול להיות טוב אם פוליטיקאים בכירים לא יהיו דווקא אנשי צבא (שלא תמיד ידועים ב"פתיחות" שלהם).

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה בהחלט נכון שמנהל צריך להיות מנהל מקצוען דהיינו מישהו שיודע לנהל . מנהלים אמריקאיים טובים יכולים לנהל חברת תרופות ומחר חברת טילים ומחרתיים חברת תוכנה . הוא לא צריך לדעת תכנות/רפואה/אווירונאוטיקה ע"מ לנהל . הוא צריך לדעת איך לנהל .

הבעיה כאן שאתם מבקשים מפוליטיקאי לבצע משהו שאין ביכולתו לבצע .ולא רק זה, אין לו מערכת של תיגמול /ענישה שתגרום לו לרצות לנהל כמו שצריך . כל מה שהוא צריך לעשות זה ל"ייצר" מספיק הודעות לעיתונות שבהם יוודאו עובדי המשרד שאייתו את שמו בצורה נכונה , לנסות לשדרג את משרדו למשרד יותר "סקסי" בקדנציה הבאה וזהו .

אז כאן זה לא משנה מה היה מופז . משנה העובדה שבשביל שישתוק נתנו לו כיבודים ביטחוניים , אז שאלון קטן :

האם מופז יתעמק בבעיות המשרד כשיש הצהרות מוכנות מראש לכל בעיה שיצרו קודמיו?

האם מופז יחליט להשקיע עצמו בבעיות בטחוניות סקסיות שבהם הוא חושב שהוא נראה בר סמכא ?

האם מופז יתעמק בתחומי אחריותו או ביחסי הציבור של תפקידו?

א :יתעמק במשרד התחבורה כי זה משרד חשוב ביותר ויכולים להציל חיים

ב: יתעמק בעבודה הבטחונית כי עם ישראל מצפה למנהיגות בטחונית ברגעים קשים אלו

ג: חשוב שעם ישראל ידע מהי המנהיגות שמנהיגה אותו ותדאג לו ע"מ שיוכל לישון בשקט בלילה

ד: יתעמק בעבודה פרלמנטרית

ה: אף אחד מאלו יש עוזרים פרלחמנטריים

כול העונה נכונה יקבל פרס ממנהלי המועדון

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

לא מסכים עם אלה שאומרים ששר לא צריך להיות מומחה. לא אמרתי שהוא צריך להיות מיקרו מנהל אבל מישהו מוכן להגיד לי מה הקשר בין מופז לתחבורה? יש לו רישיון??.

מה שאתם אומרים בעצם זה שהיועצים יעשו את כל העבודה בזמן שהשר יפזז לו מאירוע לאירוע ביחד עם חברי מרכז ועסקנים, יסע בוולבו, יקבל לשכה תנאים ומשכורות עתק על "ניווט"???

אני שמח לתגובתו של אופיר, המשפט שאמרתי הוא באמת הזוי. פוליטיקאים הם אנשים מגעילים ודורסניים, אינטרנסנים וחסרי עמוד שדרה. היום הם בעד מחר הם נגד והכל תלוי בכיוון משב הרוח. אלה לא אנשים שצריך לתת להם כח שילטוני בידיים!

נ.ב

אני מדבר על כל קצוות הקשת הפוליטית ללא הבדל של דת \ גזע \ מין. יש כמובן מס' מצומצם של יחידי סגולה, אבל הם טיפה בים.

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

אם ניכנס לדיון, אני חושב שבכל מקרה פרץ נדפק בצורה זו או אחרת.

בתור שר ביטחון, כמי שבא בקטע של עזרה לחלשים, נראה אותו עכשיו מקצץ בביטחון לטובת החלשים. (ואז בחירות הבאות יזכרו לו את זה)

ומצד שני, אם הוא יהיה שר ביטחון לא טוב,כלומר, כן יצמצם את הביטחון הוא יידפק, כי יזכרו לו את זה בעתיד.

ניתן לסכם ולומר שדווקא מופז, בקטע של שר תחבורה לא מפסיד פה הרבה, ועדיין מחמם את הכיסא. מעבר לכך, שיש הרבה מה לשפר בעניין התחבורה, ככה שאולי בסוף זה ייצא לטובה.

ואולמרט שיחק אותה בקטע הזה, הכין לו מלכודת דבש.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

שר תחבורה לא חייב להיות מומחה לתחבורה, אבל כדי לשנות דברים לטובה הוא צריך את הדברים הבאים:

א. שיהיה אכפת לו מהנושא

ב. שיהיה אדם פתוח המחפש פתרונות יצירתיים ולא את המטבע מתחת לפנס

ג. שלא יהיה אדם שאת מרבית שנותיו העביר כשנהג ממונה מסיע אותו ממקום למקום

למרבה הצער, מופז הוא אף לא אחד מאלה.

לכן אין לי כל ציפיות שהן לשינוי כלשהו לטובה או להפגנה כלשהי של רעיונות חדשים.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

תסתכלו פעם את מי ממנים ראשי הממשלות למנהלי לשכתם.

אלו האנשים שאני רוצה בתור שרים.

תמיד מדובר בביצועיסטים, באנשים עם ראש פתוח וגמיש, עם דרייב ואנרגיות וחשיבה יצירתית.

אז אוקיי. במערכת הפוליטית הכי פחות גרועה שקיימת היום (דמוקרטיה יצוגית) צריך לתת וולוו ולשכה לפוליטרוקים מנשקי חברי מרכז. בסדר. תנו להם.

אבל מדי פעם שאיזה ראש ממשלה יהיה יצירתי וייקח בעיה מרכזית במדינה (כמו תאונות הדרכים, לדוגמא) ולא ימנה שר פוליטיקאי ש"יטפל" בה בזמנו הפנוי אלא פרוייקטור כריש פטיש.

לפוליטרוקים שיארגן איזה משרד לענייני רמת גן או משרד לקשרי פילטליה ונומיסמטיקה בין לאומיים. שיקבלו וולוו ולשכה ופקידה יפה שתשב על ברכיהם ויעזבו אותנו בשקט. ככה גם יהיה להם יותר זמן ללכת לאירועים של חברי מרכז ופעילים זוטרים בתור קישוט.

תנו לנו תותחים. לא חסרים כאלו במדינה.

וראבאק! תיק שאחראי על מאות הרוגים בשנה לא צריך להיות תיק ניחומים לפוליטיקאי שמסיבות קואליציוניות נלקח ממנו משרד יוקרתי שאחראי רק על עשרות הרוגים בשנה!

פורסם

הייתי רוצה לראות בתור שר התחבורה בארץ הזאת את " גיי לנו " .

הוא ייקח קדימה את המוטוריקה בארץ , 7 דרגות קדימה.

או שבעצם עם כל הבירוקרטיה, הוא לא יצליח לשנות כלום.

פורסם
אני מכליל כאן - אבל זו צורת מחשבה ישראלית טיפוסית.

על פי מחשבה זו - מנהל חייב להיות המקצוען והמבין ביותר. אליו באים כולם להתייעץ והוא המחליט ועל פיו יישק דבר.

מצטער חברים.

מנהל צריך לדעת לנווט על פי הנתונים שנותנים לו אנשי המקצוע שלו. זה הכל.

בכל העולם הבינו זאת , זה יגיע גם לישראל. מתישהו.

אין שום סיבה לבזבז איש מקצוע מעולה ולהפוך אותו למנהל כושל.

תסתכלו על מוסכניקים מעולים שמכירים כל בורג ואז נהיו מנהלי מוסכים שהבלגן חוגג אצלם וטיפולים במוסך שתחת אחריותם נהיו על הפנים.

לא יאמן אני ושמר מסכימים במשהו שקשור לפוליטיקה.

אין לי שום ספק שמנהל ,חייב להיות איש ניהול ,את ההחלטות המיקצועיות צריכים לתת לו מלמטה.

הבעיה היא שאצלנו אנשים מרגישים נחותים כשהם מקבלים דעות החלטיות וקובעות מלמטה.

בצוות שלי בצבא היו אחראים בצוות לכל דבר ,צלף בכיר ,אחראי האמרים (אני) ,אחראי חבלה וכו'.

הקצין והמפקדים היו אחראים לקבלת החלטות .

בצורה הזו הגענו להשגים שלא קדמו לנו ,ואם יעבדו ככה גם בשילטון יהיה פה הרבה יותר טוב,אבל אני לא מאמין שזה יקרה....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
מופז שר התחבורה? זה טוב או רע?

זה תלוי איך תראה את החוק שיחייב לשים מא"ג על כל אוטו, ולגייס אותו לצה"ל על חשבון האזרח.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

אני כבר החלטתי.

לבחירות הבאות אני הולך להקים מפלגה שתדרוש את תיק התחבורה.

במצע יהיה:

הפסקת אכיפה לא יעילה (לייזר)

העלאת מהירות הנסיעה בדרכים ראויות.

עקיפה מוגברת מאוד של עברות בתוך העיר (ואני לא מתכוון לשוליים של העיר איפה שיש כביש תלת מסלולי עם גדרות מסביב)

החמרת עונשים לעברות חמורות.

עקיפה של בעיות תחבורתיות רציניות (סטיה מהנתיב וכו) ...

כמו כן חיוב כל נהג בקורס נהיגה מתקדמת.

הרחבת הספורט המוטורי

שינויי באישורי ייבוא הרכבים

ועקיפה חזקה על פעולות מע"צ למניהן

מי בוחר בי ???

פורסם

****אין צורך לצטט סתם*****

אם כבר תעלה מפלגה בסגנון אני חושב שהיא תיהיה חייבת לכלול בתוכה את עניין של שיפור תשתיות בכביש. זה נושא לא פחות חשוב.

Back to the original - NC again.

פורסם
לא יאמן אני ושמר מסכימים במשהו שקשור לפוליטיקה.

אין שום קשר לפוליטיקה. מדובר על ניהול פרופר. בין אם זו מדינה או חברה פרטית.

פורסם

אחח, פוליטיקה. את מי זה מעניין?

חבר'ה, תתעוררו ותריחו את הריח של הצמיגים השרופים, מתי פעם אחרונה נעשה שינוי במדינה?

בחיי, אני קם כל בוקר, ואני רואה ששום דבר לא השתנה, אני רואה שהכבישים אותו דבר, אותן תאונות, באותם מקומות, אותם פקקים, אותם מקרים מצערים, אותן תשתיות, אותה איכות ישראלית-זבלית-טוטאלית, אותם פיגועים, אותן כתבות בעיתונים על זה שמת וזאת שמתה וכמה חבל, הכל אותו חרא, תתעוררו.

הנחמה היחידה שיש לנו היא שבמוות כל הכאב עובר.

• תוכן חדש...