Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הייתי מתייחס לטסט - אני כברתי טסט לפני חודשיים וכמה שהועות אח״כ שני צמיגאים קבעו צורך להחליף צמיגים (בסופו של דבר הוחלף זוג, ככל הנראה השני יוחלף לקראת החורף. צריך לצייןמשהצמיגים בני פחות משנתיים וחצי, מדגם שנחשב מומלץ (בדרגת ביניים פלוס).

פות״ש - דומני שהמידה שלך נפוצה. צמיגים סבירים צריכים לעלות סביב 500 ש״ח ליחידה, אולי קצת פחות או יותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 שעות, רכב כחול כתב:

הצמיגים זה 205/55R17 אשמח להכוונות איזה צמיגים לבחור והמלצה לצמיגייה אמינה בראשלצ

צמיגי אור בראשל"צ הומלצו מספר פעמים.

צמיגים לפי כמה אתרים ישראליים (הסדר רנדומלי, אבל הייתי מתמקד כנראה בשלושה-ארבעה הראשונים):

גודייר אפישנטגריפ פרפורמנס, מישלין פרימסי 5, קלבר דינקסר HP5 (אין סיבה להתפשר על HP4), קונטיננטל פרימיום-קונטקט 6 (עדיף 7 אם יש בארץ. ובכל מקרה לא אקו-קונטקט!), הנקוק K127, נקסן N'Blue HD Plus, , טויו פרוקסס קומפורט, פאלקן ZE310R.

אפשרויות נוספות שקיימות לפחות בחו"ל:

ברידג'סטון T005/Turanza 6, הנקוק K125/K135 למשל.

בכל מקרה לבדוק מה זמין וטרי (בעדיפות יצור עד שנה, יופיע על הצמיגים בהטבעה אובלית, 2 ספרות לשבוע בשנה ו-2 ספרות לשנה עצמה) בשטח ואילו עוד הצעות יש. בכל מקרה לא ליפול לאמירות שיווקיות על כל מיני מותגים/דגמים יותר עלומים. תמיד טוב לחזור להתייעצות פה.

וכמו שכבר הוזכר, תעלה בהזדמנות תמונות ברורות של מצב הצמיגים כעת. דופן וסוליה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 14 שעות, Tom_22 כתב:

קונטיננטל פרימיום-קונטקט 6 (עדיף 7 אם יש בארץ. ובכל מקרה לא אקו-קונטקט!)

מה שהוא אמר!

אני עם קונטי בעצמי כבר שנים רבות. 

האקו אכן דגם גרוע. 

בפעם האחרונה שהחלפתי הסדר גודל היה סביב 520-550 לצמיג. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 4 דקות, ברווז כתב:

האקו אכן דגם גרוע. 

אם להיות יותר מדויק, האקו-קונטקט 6 על גרסאותיו הוא הבעייתי. ה-5 היה יחסית בסדר. והוצגו כבר ה-7 ו-7S שעוד אין לגביהם ממש מידע מועיל. כולם קיימים אגב במידה שלו. 

הפרימיום-קונטקט זו כבר ליגה אחרת. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

יכול לספר שאישתי שילמה לפני חודשיים 650 ש״ח ליחידה על הפרימסי 5 במידה 205/60R16 - אבל זה היה בשבת, עם פנצ׳ר וכנראה כלל מס אשכנזים. זה גם הסכום ששילמתי למכונית שלי לפרימסי 4 (205/50R17) לפני 5 שנים.

לפני מספר שבועות שילמתי 500 ש״ח ליחידה לקלבר HP5 במידה 205/50R17 בצמיגיה לא הכי זולה (אבל בבדיקה במרשתת המחירים היו דומים, סדר גודל של 490 ש״ח לצמיג).

איני זוכר בע״פ את קודי המהירות והעומס שנמכרו לי, לפחות אצלי יחידה יותר מהנדרש ברישיון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, רכב כחול כתב:

יש לי nexen nfera su1

תום, בצמיגים שרשמת, מה הטווח מחירים שאפשר לצפות מכל אחד?

מה הכוונה ביש לך? מה שמותקן כעת? מה לגבי תמונות? 

לגבי מחיר, תעשה חיפוש באתרי הצמיגים השונים בארץ (Tires4u, Tireplus, Tireclub, iTire, Tiredeal ואחרים) ובקש מספר הצעות מחיר מצמיגיות שונות, זו שהזכרתי קודם ואחרות. אם יש לך התלבטויות ספציפיות לאחר מכן, חזור להתייעצות. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...