Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר עד הבית - ללא התקנה?

discoTD5

פוסטים מומלצים

הטנדר עולה כסף? המיתוג שלו? דלק? ביטוח? טסט? שכירות? ירידת ערך? 

העובד המיומן עולה כסף? יש לו זכויות סוציאליות? הוא רוצה העלאת שכר? הוא אולי חולה לפעמים? לוקח חופש? 

תחשוב על שליח וולט שמשאיר לך את המצבר והולך. 

רוב החסכון הזה נשאר אצלך בכיס. 

וזו בדיוק השיחה שהתפתחה, 

כמה באמת יודעים להחליף מצבר לבד, ומתורך אלה, כמה באמת יהיו מוכנים לעשות את זה בפועל בתמורה לכמה עשרות שקלים. 

לפני 8 שעות, פריג'י כתב:

הלוואי שיהיה כזה בפריסה ארצית. תענוג. אבל מה לגבי הזמינות? 

וכמובן צריך לתת מענה למה שבוקי כתב, וגם איפה יתבצע מימוש אחריות?

אני באופן קבוע הייתי הולך לחנות וקונה מצבר שאותו אני מתקין לבד, בנחת ורוגע, אבל מצברים פשוטים רגילים של 50 או 52 Ah יש בכל חנות. לך תמצא AGM של יצרן נורמלי במחיר הגיוני.

זמינות ארצית, גג תוך 24 שעות. 

נניח שאתה גר בצפון, ובמחסן הצפוני אין את המצבר שאתה רוצה. מביאים את מה שאתה מבקש מהמחסן הראשי למחסן הצפוני באותו יום, ולמחרת המצבר אצלך. 

אחריות - בכל תחנת שירות כמו שיש לכל חברות המצברים היום. 

אם יש במחסן הראשי את המצבר - הוא יגיע אליך. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

ממש לא.

כמו שכבר כתבו כאן, ברכב מודרני החלפת מצבר זה לא עניין פשוט.

לא הייתי קונה כזה אם זה לא כולל פרוק והרכבה (תוך שימוש במצבר גיבוי) ופינוי הישן.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לרוב מחליף את המצברים לבד (נוסע לאוטו דיפו קונה ומחליף) אז זה עניין של מחיר,

יהיה תחרותי נחליף לבד ואכן שאלתו של בוקי לגבי המצבר הישן עומדת בעינה.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יהיו לקוחות, אבל מעטים. עקב האכילס הוא פינוי המצבר הישן, וגם, כשההבדל במחיר זו מנה שווארמה+שתיה, רוב האנשים יעדיפו שירות מלא. 

אבל אולי, עם סבלנות וארך נשימה עסק כזה ימצא מספיק לקוחות. יצטרך די הרבה עם שולי רווח מאוד קטנים. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוסיף עוד משהו, לא יודע אם רלוונטי לשרות המדובר.

את רוב המצברים שקניתי אי פעם, קניתי באוטו דיפו. בין אם היה במבצע במחיר סביר ובין אם לא היה במבצע במחיר גבוה ממקומות אחרים.

למה? כי פתוח בסופי שבוע ובאמצע שבוע עד 9 בערב, כשכל העסקים האחרים סגורים. וזה זמן נוח ללכת לקנות בלי לחץ. 

לא הייתה לי בעיה לשלם עוד 100 ש"ח על מצבר בתמורה לשעות עבודה נוחות. 

מחליף תמיד לבד גם כשיש התקנה חינם, אז זה לא פאקטור בשבילי. 

לא יודע אם השרות המדובר יפעל בשעות האלו אבל אם יפעל זה יכול היה להוות יתרון לכמה אנשים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 36 דקות, dani666 כתב:

ממש לא.

כמו שכבר כתבו כאן, ברכב מודרני החלפת מצבר זה לא עניין פשוט.

לא הייתי קונה כזה אם זה לא כולל פרוק והרכבה (תוך שימוש במצבר גיבוי) ופינוי הישן.

אם כי להיות כנים, חנויות מצברים והשליחים שאני מכיר לא משתמשים במצבר גיבוי גם ככה. אם לא מבקשים במיוחד. (אין לי ידע אם זה באמת חשוב, ברכב שלי לא נעשה שימוש מעולם אבל זה רכב ישן).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 דקות, אבנר גם כן כתב:

אם כי להיות כנים, חנויות מצברים והשליחים שאני מכיר לא משתמשים במצבר גיבוי גם ככה. אם לא מבקשים במיוחד. (אין לי ידע אם זה באמת חשוב, ברכב שלי לא נעשה שימוש מעולם אבל זה רכב ישן).

הצחקת אותי, "אם לא מבקשים במיוחד".

זכור לי שבקקטוס החלפתי AGM, ביקשתי במפורש שיחבר מצבר גיבוי. ענה לי ברור אנחנו יודעים.

עוד אני עומד ליד הבעלים של החנות, בינתיים נכנס עובד, מניע את האוטו, העובד מנתק מהר.

האוטו כבה מיידית. הבעלים צועק לו "לא נורא, הכל בסדר".

כל התחנות ברדיו נמחקו, מחשב רכב התאפס.

הניע אחרי החלפת המצבר וגמגם עד שהתייצב.

איכות השירות הישראלית.

• מבאס 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השנקל שלי, אם כבר הבאתי את המצבר עד אלי עם שליח, אני מעדיף התקנה.

יש מקום לשירות הזה, עבור לא מעט אנשים, ללא ההתקנה- אם אני נתקע עם הרכב והבוסטר שלי שבק חיים בדיוק, למשל, או שאין לי בוסטר בכלל, אז במקום להתרוצץ בעצמי איך שהוא לקנות מצבר או במקום למצוא מישהו שיסכים להניע אותי, שליח עד אלי זו אופצייה לא רעה בכלל. 

אבל אני יודע מה אני עושה, בגדול, והחלפה עצמית לא מטרידה אותי בשיט. יש המון אנשים שיפחדו לגעת בזה בכלל. 

הפוך את ההתקנה לאופצייה בתשלום נוסף וזהו. בלי האופציה בכלל, הרבה אנשים יוותרו על השירות הזה וילכו למקומות אחרים (ידידים ועוד).

קח בחשבון גם את מימד הזמן. מי שנתקע וצריך את המצבר, ירצה אותי זריזי...

מעבר לזה אני לא רואה צורך אמיתי בשירות הזה, בשגרה של היום יום. מעטים מחליפים מצבר כתחזוקה מונעת.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

חתימה טובה. דג שמח. צאן קל. הכל יהיה בליסדר.

לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 34 דקות, ברווז כתב:

ידידים ועוד

ידידים לא מוכרים מצברים ולא מספקים שרות התקנה למצברים. 

רק התנעה של רכב עם מצבר ריק, ומשם בעל הרכב מטפל לבד. 

השליח הזה ממה שדיסקו רשם לא יהיה בזמינות מיידית  כמו ידידים אלא תוך 24 שעות אז זה בכלל סוג שרות אחר ולא שרות מקביל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוקי- קרא את המשפט האחרון שרשמתי. 

כל מה שכתבתי לפני כן מדבר על מצב של נתקעתי-הצילו, המשפט האחרון שלי מתייחס ליום-יום. 

גם מה שכתבתי על ידידים, היה לגבי כבלים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

חתימה טובה. דג שמח. צאן קל. הכל יהיה בליסדר.

לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם כבר מגיע עד הבית אז עוד 100 שקל זה כלום כדי שגם יחליף וזה בלי קשר למה אני עושה עם המצבר הישן (כנראה זורק אותו בחניה והוא ישאר שם לנצח)

אז התשובה היא לא, ואתה אוטומאטית מבטל 50% מהלקוחות (נשים) שכן המצבר כבד, מאוד, וזה בלי להיכנס להאם יש לה חוש טכני או לא בשביל להחליף מצבר.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפס אחוז שהייתי מנצל את זה ואני יודע להחליף מצברים במכוניות שלי. 

24 שעות זה המון זמן להיות תקוע. 

במצבר עד הבית, אפשר למצוא בנאדם שיגיע בטווח של שעתיים והופ אני יוצא לעבודה באיחור אחרי שהודעתי. 

רק הזמן שאני אפסיד לא שווה לי את ההתעסקות. 

ואם המצבר והאדם שמתקין אותו מגיעים באותו זמן, אז אין לי כוח להתעסק בפינוי וכו'. גם הזמן גם הדלק. 

למי שמתעסק ברכבי אספנות זה יכול להיות שירות מוצלח, כפי שגם עולה מרשור זה. 

אם אני - חובב רכב שיודע להחליף מצבר -  כנראה לא אשתמש בשירות הזה לעולם (אלא אם יהיה זול בפער מאוד גדול של מאות שקלים ויגיע תוך שעה נניח); אז אני חושב שעל אחת כמה וכמה זה לא רלוונטי לבייסיק ישראל ישראלי. 

בהצלחה. 

• רעיון טוב! 2

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא חושב ששליח של וולט (או כל חברה אחרת) יכול לספק לך שירות כזה.

מצבר נכנס להבנתי תחת 'חומרים מסוכנים' ולא ניתן לשלח אותו עם שליח שאין לו רשיון להובלת מצברים.

יכול להיות שאני טועה אבל את הרעיון הזה כבר העליתי פעם בפני בעלים של חנות מצברים וזו התשובה שקיבלתי.

• מעניין 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יצא לי להשתמש בשירות מצבר על הבית (או עד הרכב, תלוי היכן נתקעו) עבור חברי משפחה שלי, הם כמובן שמחים מאוד על השירות שכולל הכל. מניח שהם מייצגים לפחות 90% מהצרכן הכללי למצברים. גם אני לא מתאמץ להחליף לבד ואני עוד מאלו שמחליפים מראש מוקדם מהצורך ויש לי גם סורק דו כיווני שמאפשר רישום מחדש של המצבר. מבחינתי זה חלק בלתי נפרד מתהליך רכישת מצבר, לא רואה סיבה להעדיף מצבר עד הבית בלי התקנה, זה פשוט לא מסוג המוצרים שאנחנו מחזיקים ספייר בבית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...