Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צרפתיות אמינות?, מסתבר שכן!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור פרנקהוליק של רכבים, אני כל כך אוהב, מרוצה ומבסוט מהכתבה הזו :lol:

"

המכוניות הכי אמינות: מתוצרת פיג'ו

[h=2]סקר שערך הג'יי.די. פאואר בבריטניה מצא כי מכוניות פיג'ו סבלו ממספר התקלות הנמוך ביותר. באיזה מקום טויוטה?"[/h]

https://www.auto.co.il/article/132137-world-news?utm_source=mako&utm_medium=auto-copmponent&utm_campaign=ongoing&makoopenchrometabs=1&sch=3d385dd2dd5d4110&pid=857461317

פרנקופיל מושבע!

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כניראה הרוב מתייחס לרכבים ידניים, אחרת.קשה להסביר שסקודה במקום השני.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אז אולי עדיף לקנות רכב ידני (למי שלא מבלה את רוב הנסיעות שלו בפקקים)?

כלומר, מרבית הישראלים קונים באופן אוטומטי רכב אוטומטי אפילו שהוא יקר יותר ולא בהכרח זקוקים לו אם תוואי הנסיעה שלהם הוא סביר גם לרכב ידני

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

אגב, הכותרת קצת מטעה משום שלפי הסקר רנו וסיטרואן מתחת לממוצע כך שההישג הוא בעיקר של פיג'ו

מצד שני, טויוטה מדורגת מתחת לשניהם ועדיין נחשבת לקניה הבטוחה ביותר בישראל...

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

משום מה אני לא מצליח למצוא את הפרסום המקורי.

מכל מקום, נראה לי ממש לא רלוונטי מכמה סיבות:

1.עשו שם מישמש מוחלט, והרושם הוע שזה לא סקר אמינות אלא סקר קיטורים. אני לא מצליח להבין את הקשר בין, נניח, רעשי צמיגים, לבין אמינות הרכב. תחייף לצמיגים מדגם אחר והרעש ישתנה. או בין שריטות על הרכב (כאילו רכב שחוטף שריטות פחות אמין. הזוי לחלוטין).

2. הבדיקה נערכה לדגמים בני 3 שנים בלבד, לא משהו ארוך טווח.

3. הסקר הזה נערך בבריטניה, לא בישראל. תמהיל כלי הרכב שם שונה לחלוטין - יותר דיזל, הרבה יותר ידניים, אני מניח שיש עוד הרבה הבדלים. אם אין DSG גם לא צריך להחליף מצמדים כל 50,000 ק"מ.

4. אני בכלל לא מתפלא שרכבי היוקרה נמצאים בתחתית הדירוג. יש לכך שתי סיבות: האחת היא שהם בקדמת הטכנולוגיה, כולל טכנולוגיות שטרם הבשילו. השניה היא בעלי הרכב - הרבה יותר פיינשמעקערים, כאלה שיקטרו על כל פיפס שנהגי הרכב הבסיסי בכלל לא יתיחסו אליו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נראה שערבבו בין סקר אמינות (מספר תקלות) לבין סקר שביעות רצון (רעש צמיגים ומנוע, רגישות לשריטות) כאשר גם ביקורת לגבי הרעש הנ״ל למשל נספרת כתקלה?

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם (נערך)

זה לא סקר אלא הודעה לעיתונות. אבל אני מסכים לגמרי שמדובר ב"סקר" חסר ערך.

המתודולוגיה לא ברורה לי, וכידוע - קל מאד להטות ממצאים סטטיסטיים.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סקר אמינת אם כבר צריך לעשות על רכבים בני 10+ ולא עד 3 :p

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
קישור לסקר: JD POWER

זה ממש לא סקר אמינות אלא סוג של חוות דעת כללית/שביעות רצון מהמוצר.

כמי שסבור לפחות שהוא ידוע כאן כחובב של המותג הצרפתי שבכותרת, לא מתרגש במיוחד מתוצאות הסקר הזה בין שהוא מכתיר פז'ו או מכתיר טויוטה, הסקרים הללו אינם בסיס רציני לממצאים רציניים בשל הטיה מובנית אצל הנסקרים, לא חדש. רק אולי כדאי לשאול את אלו הקוטלים את המכוניות הללו בשל מוצאן הפרנקופילי המפוקפק לטעמם, איך זה שהם לא טורחים לספר עד כמה הסקרים האלו שווים ל... כשהם מצדיעים לאמינות של טויוטה או הונדה. מה שכן ראוי אולי להזכיר כאן ובפעם המי יודע כמה, שהקשר בין לאומיות או אתניות לאיכות ואמינות לא באמת מבוסס. יש ויש.

פורסם (נערך)

לא יודע אם עצוב או מצחיק שיש עוד אנשים שמאמינים לנתונים על נייר, בהצלחה בשטח.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם
הקשר בין לאומיות או אתניות לאיכות ואמינות לא באמת מבוסס. יש ויש.

אמן. צריך לרדת לרמת הדגם והשנתון. ולפרסם נתוני תיקונים מגילאים שונים של הרכב. מי שקונה רכב חדש ומתכוון להחזיקו 5 שנים לא יתעניין במיוחד בתקלות של גיל 10, ומי שקונה רכב בן 10 יתעניין בתקלות אלה, ופחות במחלות הילדות.

פורסם
לא יודע אם עצוב או מצחיק שיש עוד אנשים שמאמינים לנתונים על נייר, בהצלחה בשטח.

מענין אם היית כותב אותו דבר אם הטויוטה היתה כוכבת הסקר הזה.

• תוכן חדש...