Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צרפתיות אמינות?, מסתבר שכן!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא מעריץ גדול של סקרים או דוחות,מהנסיון רב הקילומטרים שלי ושל המשפחה הגרעינית שלי בן 25 שנים עם רכבי פיגו {ו -C5 אחת},ה3008 הוא הרכב העשירי במשפחתינו בתקופה זאת,כולם מתוצרת פיגו,האמינות טובה מאד,ועלתה אפילו עוד ב 5-6 שנים האחרונות,בנוסף הערך המוסף של הרכבים האלה כמו,בטיחות גבוהה,התנהגות כביש מהנה,אחיזת כביש גבוהה,נוחות ללא תחרות בכלל,עיצוב מתקדם.

מה שאני מנסה להגיד זה שאין קשר בין האמינות בפועל של הרכבים האלה לבין הסטיגמה שמדמה אמינות נמוכה בהרבה מהמציאות.

עם הסיטרואן דווקא כן אכלנו קש.אבל יש רבים שמרוצים מאד מהרכב.

פורסם

שימו לב שהסטיגמות הן לשני הצדדים

צרפתיות לא אמינות

יפניות וקוראניות לא נוחות

זה לא נכון וזה לא נכון

יש דגמים אמינים יותר ואמינים פחות, נוחים יותר ונוחים פחות, הן צרפתיות והן יפניות.

נכון, שכדרכן של סטיגמות, היה להן הרבה על מה להשען כשהן נוצרו אי שם בשנות ה90

אבל היום אני לא ממש רואה הבדל לא בנוחות ולא באמינות בין מזדה cx5 למקבילותיה האירופאיות. אבל אולי זה רק אני.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

מידע אודות אמינות דגם זה או אחר מצוי אך ורק בידי יצרני הרכב. כל הסקרים מוטים, הן בגלל כסף שמעורב בהפקתם, או סובייקטיביות הנשאלים.

הסקרים של קונסיומר ריפורטס מהימנים יחסית כי כסף לא מעורב בהם, אבל המסקנות שם נגזרות מחוויות אישיות של הנסקרים.

חברה בריטית לביטוח אחריות אחזקה שלאחר תקופת האחריות שהעניק יצרן הרכב, מפרסמת אינדקס אמינות של דגמי רכב המשווקים באנגליה. האינדקס הוא שקלול של תקלות, עלויות תיקון וזמן השבתה. גם הם מפרסמים סקר לקוחות אודות כל דגם ולא נדיר לראות פער משמעותי בין אינדקס האמינות של הרכב לעומת ציון חוות הדעת של בעלי הדגם. למשל? בעלי לנדרובר ובעלי במוו.

באינדקס משתתפים כאמור רק דגמי רכב שהסתיימה תקופת האחריות שלהם ושבעליהם ביטחו את האחזקה שלהם ומתבסס סטטיסטית על מינימום 50 כלי רכב מאותו הדגם. המידע אמין, כי זה מה ששילמה חברת הביטוח והפרמיה שישלם בעל הרכב מתבססת על נתונים אקטואריים.

בונוס נוסף למתעניינים ברכישת רכב, חברת הביטוח מפרסמת מדריכים לרכישה בהתבסס על הידע שהצטבר בתביעות.

למי שמתעניין באמינות הדגם הספציפי שבבעלותו, קחו בחשבון שבאנגליה דגמי הרכב שונים, האקלים שונה, שירות היבואנים שונה ועלויות התיקון שונות. לטוב ולרע.

https://www.reliabilityindex.com/

עריכה אחרונה על ידי primekart

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

• תוכן חדש...