Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבין בנעליים כמו שקוראים לי מוישה זוכמיר,

אבל את הסגנון הזה אפשר בקלות למצוא בכל מקום

שבו מרוכזות כמה חנויות נעליים ומתחרות זו בזו,

או במילים אחרות - חפש איזה מדרחוב, לא משנה איפה, בעיר גדולה. הזמנת נעליים באינטרנט זה משהו שמתאים

רק למי שמחפש דגם ספציפי של מותג ספציפי שבו התנסה מעשית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תגיע לתל אביב.

הם מיבאים לבד הרבה דברים, הכל דברים מיוחדים.

https://www.jiffa.com

לא חסרים עוד כאלה חנויות בעיר.

לגבי פוטלוקר, לא חשבתי שישראלים מוכנים לשלם מחיר מופרז על נעלי ספורט שאפשר לקנות בחנויות מוזלות.

לא חשבתי שהם יצליחו פה יותר מסטארבוקס

אייל

פורסם

מחפש ותמיד מוצא דילים טובים (לא כל יום, צריך להיות סבלניים ולחפש כל הזמן) ב-eBay.

קונה רק נעליים רחבות (Extra Wide\width) של New balance ו-Skechers.

לרוב משלם בין 180 ל 250 כולל משלוח. יש חריגים לפה ולשם (הרכש האחרון מלפני חודש של נעלי ריצה New balance כולל משלוח מארה"ב ב 210 שח).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אסוס - אנגליה.

תרשום קוד קופון il17 ותקבל 17 אחוז הנחה.

ביום שני שעבר האישה הזמינה נעלי ניו באלאנס שהיו בסייל, עלה 130₪ בערך עם משלוח חינם (לעומת 400 בארץ), היום כבר הגיעה ההודעה שזה ממתין בדואר.

פורסם

תשמע, הראשונה נעל מכוערת, בלי להעליב כן? יש סיבה למה אתה לא מוצא אותה בשום מקום..

נעליים בסגנון האפורות יש מאות דגמים, casual sneakers כאלה, תנסה לחפש באמאזון וחבריו, בארץ אני מכיר את אליטל עם עשרות דגמים בסגנון ומחירים נוחים

• תוכן חדש...