Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לאחרונה יש לי בעיה מוזרה במיזוג.

הרכב הוא מיצובישי לנסר 2008 1.8

המזגן עד כה קירר כמו שצריך. לאחרונה שמתי לב כי יש בעיה ביציאת אוויר קר בחלק מהפתחים.

הפתח של הנהג והפתח השמאלי מרכזי מוציאים אוויר קר כרגיל, ואילו הפתח הימני מרכזי מוציא אוויר לא מקורר כלל.

הפתח השמאלי של הנוסע מוציא אוויר קריר עד קר, אז אני לא בטוח אם ישנה בעיה בו.

לרכב אין מערכת בקרת אקלים מפוצלת, אז הכצעקתה?

תודה

פורסם

לא זוכר מתי הוחלף, אבדוק.

באופן עקרוני אני מחליף לפי הוראות יצרן.

אגב, פילטר מזגן סתום לא אמור להשפיע על ספיקת האוויר? איך זה קשור לטמפרטורה?

פורסם

לא יודע לגבי בוודאות לגבי התופעות, אבל אני כן יודע שההחלפה של פילטר מזגן בלנסר היא קלי קלות.

החלפתי בלאנסר (הרכב הקודם שלי) ב5 דקות. לעומת ההחלפה במונדאו שגורמת לך להרהר במחשבות אבדניות :)

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

פילטר מזגן סתום משפיע על עוצמת משב הרוח שיוצא מתריסי המיזוג. לעיתים משב איטי נותן הרגשה של כשל בטמפרטורה עצמה. בכל מיקרה בדוק מה מצב פילטר המזגן וכנס למזגניסט שייבדוק שאין חוסר בגז.

• תוכן חדש...