Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב צעיר וזריז - סביבות 100 אלף

TechPod
שימו לב! השרשור הזה בן 2733 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם, וחג שמח.

החלטתי להתייעץ אחרי התחבטויות רבות, וחוסר הצלחה בהגעה למסקנות יישימות.

כיום אני מתנייד ב-i30CW 2014 בליסינג דרך העבודה, ורוצה לעבור לרכב בבעלות פרטית.

הסיבה היא פשוטה - אני רווק בן 30, רוצה איזשהי יחודיות, ובעולם Mazda 3 / Toyota Corolla / Hyundai i30 קשה לי למצוא אותה.

פרט לנראות טובה, אני מחפש רכב זריז (בעיקר בתאוצה מהמקום) ואוטומטי. אם אפשר להוסיף אבזור ברמה טובה - זה יישמח אותי.

התקציב שלי הוא סביבות 100K.

פסלתי Abarth / A1 בגלל שנראה לי צפוף מדי מאחורה. למרות שאני רווק, אני מעוניין באופציה לנוסעים מאחור.

בדקתי אקזמפלר של BMW 116i 2014, ואחרי שקיבלתי הצעת מחיר שעולה על 20 אלף להחלפת בלמים + צמיגים, אני חושש להיכנס לרכבים כאלו.

לאחרונה חשבתי על 2 רכבים נוספים:

- Skoda Fabia 2016 1.2TSi

הצביעה של הרכב ייחודית ומרגישה לי "צעירה", הבנתי שהרכב זריז, ויכול להיות טיפטיפה יותר בעזרת תוכנות ניהול מנוע וכו'.

הסתייגויות מ-DSG?

- Ford Focus Hatchback Titanium 2016 1.5Eco Boost

הערות על האופציות שהעליתי?

אולי דגם אחר שאתם חושבים שכדאי לי לבדוק?

נסועה שנתית בסביבות 20K, אגב.

תודה רבה על העזרה וההכוונה :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע כמה ייחודית הפאביה, עניין של טעם.

הפוקוס לוקחת את זה עוד יותר לאקסטרים, זה אחד הרכבים הכי 'סליפריים' שיש, ולי נראית כמו ליסינגומטית (שוב, מבחינת נראות נטו, לא מבחינת ביצועים - הרכב עצמו ממש אינו קוטל קנים!).

בכלליות, יש איזשהו דיסוננס בין מה שאתה מציג והאופציות שאתה מעלה, ככה שקצת קשה (לי) להמליץ.

רכב שנראה מצוין, יאיץ מצוין, אמין ואוטומטי - אלפא 1.4 170 כ"ס. החסרון? האבזור קצת לוקה בחסר.

רכב שמאובזר טוב, נראה לא רע, אוטומטי אבל קצת הימור באמינות (DSG7 לעתים עושה צרות, חפש קצת בפורום/גוגל) - גולף 150 כ"ס. מאותה משפחה יש את הלאון 1.8T.

בנוסף יש את המזדה 3 2.0 - אוטומטית ומאובזרת טוב למדי, קצת 'המונית'. לי אישית היא הרגישה מאוד איטית בגלל החוסר בטורבו, שווה לך לנסוע בעצמך ולהחליט.

אתה חייב למקד את הדרישות שלך: חובה טורבו? שנתון מסוים? יד0 בלבד (ההמלצות שלי נוגעות ביד2, הנחתי שזה אפשרי כי הרכבים עליהם דיברת אינם 2017)? כאמור - לא לגמרי ברור מה אתה מחפש וייתכן שכל האופציות שהעלתי לא רלוונטיות עבורך בעליל...

אבל אם אני שופט לפי הטקסט, נטו, האלפא / גולף נשמעות כמו פוטנציאל לא רע.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Monster 1200

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פנדה מנוע 1.2 ידנית ?

מגאן rs ישנה ? שוב גיר ידני. בקיצור אין מוצא.

תלך על נראות אולי ? יונדאי וולסטר נראית טוב אבל לא זזה.

לחלופין פיג'ו rcz משומשת נראית מיליון דולר אבל מנוע thp הידוע לשמצה.

יש מקום מאחור לשקית חלב.

עריכה אחרונה על ידי save
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

oryo, תודה על התגובה המושקעת, אנסה לחדד ולהגיב -

הג'ולייטה משום מה לא קורצת לי, כנראה עניין של טעם.

Golf 150 / Leon FR בהחלט אופציה שלא בחנתי יותר מדי, כנראה בגלל שהתקציב לוקח אותי קצת אחורה בשנתון, ואני נשאר בלי אחריות ל-DSG.

מזדה 2.0 הרגישה לאחד החברים "מוחלשת", ולי היא מאוד המונית.

כנראה שארצה טורבו, ברכבים הקטנים יחסית (2.0 ומטה) אני מרגיש שזה חובה.

יד2 זה בסדר, אני ארצה לשמור את מס' הקילומטרים שהרכב עבר למקסימום 40K.

save, אני מעדיף להתמקד באוטומטיות בשלב זה..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המזדה המונית, והפוקוס... לא? (:

אישית - אני מסכים איתך בנוגע לטורבו. מאז שעברתי לרכבים מוגדשים והתרגלתי לזמינות מומנט, אני פחות נהנה מרכבים אטמוספריים שאינם ממש מוכוונים נהיגה. לצורך העניין, נהגתי במזדה 3 2.0 החדשה, ולמרות שהרכב בהחלט טיפ-טופ בתור people carrier - מבחינת נהיגה לא התחברתי.

נשנה גישה:

אם אהבת את הפוקוס - תתחיל בלבדוק אותה. בסה"כ אחלה רכב, חזק מאובזר מפנק וננהג טוב. יש גם ביקורת שלי איפשהו בפורום בנוגע אליה בגרסא הידנית (מוזמן להעיף מבט כאן).

אם אתה מוכן להמר על DSG7 - כאמור הלאון/גולף יציעו כוח ואבזור לא רעים, כתלות בגרסא.

בגזרת הסופר מיני, מלבד הפאביה ואחיותיה הDSG-יות, יש לך גם קליאו/208 שמגיעות מוגדשות ועם גיר פלנטרי (פג'ו) או רובוטי דו מצמדי (בקליאו). אני התחברתי יותר ל208 מבחינת נהיגה, אבל בגזרת ה'נראות' הקליאו מובילה בהפרש.

אם היית מוותר על עניין הגיר, היית יכול לשקול איביזה קופרה / 208GTI - הרבה כוח במעט כסף (יחסית), עם אבזור לא רע בכלל ומרווח נהדר במושב האחורי שלא דורש ממך להתפשר מאוד על מרכב ה3ד.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Monster 1200

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לקליאו יש רמת גימור שנקראת GT ליין, קצת יותר מעוצבת מבחוץ ורמת האבזור טובה.

אם הטורבו לא חובה אז קיה פרו סיד נראית מעולה ואפילו מתנהגת נחמד, הביצועים פושרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

בוקר טוב וחג שמח,

אתה מוזמן לשלוח אלינו פרטי קשר (שם וטלפון) ונדאג שיתאמו לך נסיעות מבחן על מה שתרצה.

רלוונטי לבקשה שלך אלו הן ה 208 וה C3 החדשה, בגירסת 1.2 טורבו, אוטומטית.

בוא ולהתרשם,

צוות לובינסקי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש כעת אופציה מעניינת לפורד פוקוס 2016 1.5 טורבו ב100K

http://www.motodeal.co.il/deals/%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%93_%D7%A4%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%A1

לדעתי יגמד יפה את הירידת ערך בהמשך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק להזכיר שלפוקוס טורבו אפשר להתקין תוכנה שמעלה את ההספק ל180-190 כ״ס, עלות של כ2500 ש״ח, התקנה עצמית. אותו מנוע בדיוק נמכר באירופה עם 180 כ״ס, ההבדל הוא רק בתוכנה. וגם את ה180 אפשר לשפר.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבל הפוקוס תדמיתית זה שוב לא מה שהוא מחפש. אולי הפיאסטה בגרסה החזקה. נראה לי עונה באופן מושלם על כל דרישותיו.

עריכה: חשבתי שהגיעה כבר ארצה:cry:

עריכה אחרונה על ידי yosy b
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה חברים אינטרנטיים, כתבתם הרבה דברים, אנסה להתייחס לרוב.

הייתי בסוכנות Skoda כדי לראות את ה-Fabia, וגיליתי שאני מחפש רכב מפנק יותר. כוונתי היא - אבזור וסביבת נהג ש"עוטפת" אותי.

לא הרגשתי את זה כ"כ בפאביה, הרכב הרגיש לי פשוט ומינימליסטי גם בגרסת האבזור הגבוהה יותר. אני לא יודע למקד מה היה חסר לי, כי מבחינת אבזור הכל היה שם, אבל משהו בנראות הפנימית של הרכב, אולי איכות החלקים, הרגיש לי לא בכיוון.

למרות שהפוקוס יותר נפוצה, גרסת ה-Titanium בולטת לי, ומרגישה לי מיוחדת יותר, כך שהשארתי אותה כאופציה.

הדיל של MotoDeal לפוקוס 2016 נראה מאוד מעניין, אבל לצערי אין את גרסת האבזור הגבוהה, שכוללת גריל כרום, חישוקי מגנזיום, מושבים ספורטיביים, ושמשות אחוריות כהות. האם יש מקומות בארץ שיכולים להוסיף את זה? האם זה צעד הגיוני?

בהחלט זוכר ששינוי בתוכנה של הרכב הזה יכול להפיק עוד כ"סים רבים.

ייתכן שהדגם הנוסף שאבדוק הוא Volvo V40 2014. הערות?

הייתי בקליאו 1.2T, סביבת הנהג הייתה נראית לי פשוטה (יכול להיות בגלל גרסת האבזור הבסיסית).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2733 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...