Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם סביבת נהג חשובה לך הייתי בכל זאת ממליץ לנסות את המאזדה 2, ברמות אבזור הגבוהות הפנים נראה דיי טוב.

Sent from my MX5 using Tapatalk

פורסם

תודה חבר'ה, אני חושש שהמנועים האטמוספריים של מאזדה יימנעו ממני את הזריזות אותה אני מחפש. בנוסף, המאזדה 3 מאוד נפוצה, כך שבינתיים אנסה לחפש אלטרנטיבות.

פורסם (נערך)

מחזק את ההמלצה שקיבלת קודם על הגולף. באתר של "מוטודיל" יש גולף 1.4 טרנדליין ב112k. מדובר ברכב מאובזר, נוח וזריז. לדעתי מדובר בחבילה מאוד אטרקטיבית שמתאימה לצרכים שלך.

http://www.motodeal.co.il/deals/%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%A7%D7%A1%D7%95%D7%95%D7%92%D7%9F_%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%A3

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם

האופל אסטרה החדשה מאוד עונה על הדרישות אבל אני לא יודע מה הזמינות שלה כיד 2... היא לא נמכרת כאן מספיק זמן ובכמות גדולה.

פורסם

בהינתן מה שרשמת - הנה הצעה לא שגרתית ששווה לך לשקול: פג'ו 3008.

כוח מספיק? צ'ק

סביבת נהג מפנקת ומיוחדת? צ'ק

תבדוק קצת במה מדובר, אל תפסול מראש "כי קרוסאובר"

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...