Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות - פיאט 500 המחודשת בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היא הוצגה ב-2007 ורק עכשיו זוכה למתיחת פנים, פרק זמן חריג מאוד באורכו בעולם הרכב, אבל כשהעיצוב פשוט עובד - למה לגעת?

הנגיעות החיצוניות לא גדולות, תא הנוסעים מתחדש, המנועים נותרו זהים אך שופרה פליטת המזהמים והם כעת עומדים בתקן יורו 6 והציון הירוק הוא 3.

מהדורות Second skin יעניקו לרוכשים אפשרויות ביטוי ייחודיות יותר וכן נוספו צבעי מרכב, פנים וגג חדשים לקבריו'

המחיר לרמת הגימור POP הבסיסית עם תיבת הילוכים רובוטית לתקופת ההשקה שלא ידוע מתי תסתיים יהיה 86 אלף שקלים.

פרטים נוספים כאן

1.jpg5.jpg6.jpg150704_Fiat_Nuova_500_resize.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סלון מאוד נעים,חיצונית כבר לא כול כך חדשנית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נראית מעולה. ממש.

מסכים שהפנים נראה מאוד מזמין. החוץ נראה טוב עם ג'אנטים. עיצובית אחלה רכב.

לצערי התמחור שלה הופך אותה בעיקר לצעצוע ופחות לרכב מיני לגיטימי. זאת אומרת, התמחור הוציא אותה מסגמנט המיני והכניס אותה לסגמנט שלנצ'יה אפסילון נמצאת בו. הסגמנט נקרא "כינרת, חיילת בת 18 מצפון תל אביב שלא מוכנה לנסוע בתחב"צ".

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לגבי המחיר לגמרי ב82 אלף לידני בגירסה הבסיסית,היא יקרה מכול הסופר מיני שחלקם הרבה יותר חזקות,פרקטיות,מרווחות.

ההבדל בין הפנדה שעולה כ 60 אלף לבסיסית 500 עומד על 22 אלף,לדעתי מוגזם ביותר,נכון שהיא מיוחדת יותר במראה,אבל מראה שעולה 22 אלף?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יפה, ייחודית, חסכונית ובטוחה (יחסית לגודלה).

לכאורה להיט אמיתי.

בפועל, רחוקה מאד מהישג ידם של רוב מחפשי הקטיגוריה.

לא ברור לי למה פיאט שמיוצרת בפולין, שעלויות הפיתוח שלה שולמו מזמן (מזמן מזמן...), משתמשת בפלטפורמה היסטורית וביחידת הנעה (מצויינת) פרה היסטורית עולה כל כך הרבה כסף? למה מפברקים אותנו ב"מבצע" (כי במחיר מחירון לא נמכרת גם לא אחת...) ומוכרים דגם קצת פחות מאובזר בכלום כסף לבלו סקאיי ושאר חברות הליסינג?

למה להשאיר את פיאט כמותג איזוטרי בשוק הרכב הישראלי הפרטי?

כך הרסו גם את שוק הפנדה כשהייתה החבילה הכי טובה בין הכי טובות בשוק (כרכב מיני) אבל גם הכי פחות משתלמת ביחס למחיר.

לי כחובב המותג וכמי שמחזיק גם פנדה (2014) וגם 500 (2015) מציק הדבר.

אגב, את שתי המכוניות שלי קניתי מיד ראשונה פרטית כשהיו בנות כחצי שנה במחיר הגיוני יותר...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
נראית מעולה. ממש.

מסכים שהפנים נראה מאוד מזמין. החוץ נראה טוב עם ג'אנטים. עיצובית אחלה רכב.

לצערי התמחור שלה הופך אותה בעיקר לצעצוע ופחות לרכב מיני לגיטימי. זאת אומרת, התמחור הוציא אותה מסגמנט המיני והכניס אותה לסגמנט שלנצ'יה אפסילון נמצאת בו. הסגמנט נקרא "כינרת, חיילת בת 18 מצפון תל אביב שלא מוכנה לנסוע בתחב"צ".

כינרת? היו זמנים. פעם . היום כינרת זה רק אגמון ליד דבריה, בו המקומיים דגים בעזרת חומרי נפץ ומציקים לנופשי קמפינג וצליינים הזויים מנסים ללכת על המים..

השמות היום זה אנאל, שיראל, בתאל, ברביאל והשד יודע מה עוד...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

סליחה אבל הרכב נראה כמו משהו שעבר תאונה עם קיר בטון.

לא יודע איך אנשים מוצאים את זה יפה או אפילו קרוב לזה. :|

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

סיפר אמתי: למורה נהיגה שלי הייתה תלמידה ששמה אנה-לי. ממש ככה עם ההפרדה. התחלתי לדבר אתה ומפה לשם לאחותה קוראים אור-אלי. נשבע לכם, לא ממציא כלום.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אתמול ראיתי שלטי חוצות עם פרסום של הרכב החדש, והיה רשום שם "החל מ76 אלף ש"ח לדגם אוטומטי".

מה שיותר מעצבן זה המנוע. זה פשוט עגלה. שיכניסו שם כבר איזה טורבו קטן, אפילו במנוע 1.2 ליטר, יעלו את ההספק ל90-100 כ"ס (בערך כמו ה1.2TSI של VAG) וזה יהפוך לרכב הרבה יותר נורמלי.

אפילו ה1.4 המוגדש של האבארת', אבל בגרסת detuned יכול להיות מעניין.

לא יודע מה יעשו, אבל שיעשו כבר משהו עם המנוע החלשלוש הזה!

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

לגבי המנוע, עד לא מזמן ה 500 שווקה גם עם מנוע הטווין אייר ובהספק כמו של המיטו- 105 כ״ס. משום מה, היבואן החליט להביא את המחודשת רק עם המנוע החלש, ללא גרסאות ״ספורט״ וכו. בעבר אגב, היא שווקה גם עם מנוע 1.4 לא מוגדש. כנראה שלא היה ביקוש לטווין אייר, כמו שלא היה עם הפנדה טווין אייר ששווקה דקה וחצי. אני מאמין שזה קשור לתמחור ולמבחני רכב מאיימים (רעש של וספה וכו) שגרמו לאנשים לא לקנות. אני אישית חושב שזו טעות לשווק רק עם מנוע אחד חלש, אבל קטונתי.

פורסם

ברור שלא היה ביקוש לטווין אייר, מחיר של 110 אלף ש"ח.

אני קניתי את ה500 מהדגם שלפני מתיחת הפנים ב74 אלף ש"ח על הכביש כולל צבע שאינו לבן (אם הייתי רוכש צבע לבן הייתי משלם 72 אלף ש"ח לרכב על הכביש).

חבל שהיבואן שוב עושה את הטעות ומביא דגם ידני רק ברמת הגימור הבסיסית. למרות השיפור (המתבקש) ברמת הגימור הבסיסית שיש לי, אני עדיין הייתי מוכן לשלם יותר על רמת גימור גבוהה יותר ואני בטוח שיש עוד אנשים כמוני.

המחיר מוגזם, 82 אלף ש"ח לדגם ידני זה יקר מאוד לרכב מיני. אפילו שמדובר ברכב פרימיום.

הייתי קונה את הספורט (טווין אייר), אבל כשההפרש עומד על 40 אלף ש"ח כמעט, זה מוגזם. נכון, יש תוספות אבזור, מנוע חזק בהרבה וגיר ידני שישה הילוכים. אבל למה כזאת תוספת חזירית? מילא 10-15 אלף ש"ח. את זה הייתי בהחלט מוכן לשלם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הבשורה העיקרית כמו שאני מבין אותה היא שסמל"ת לא באמת מתכוונים למכור 500.

כי אם הם היו מתכוונים למכור מכוניות התמחור היה תחרותי ואגרסיבי. והוא לא תחרותי בשום סגמנט ואגרסיבי כמו החשופיות שיש אצלי בגינה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...