Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיתי היום ליצור קשר עם שירות הלקוחת שלהם לגבי תקלה שיש לי במזגן.

בין 8:30 ל 09:00 פשוט לא היתה תשובה בטלפון שלהם (1-700-700-946).

ב-11:00 ביליתי חצי שעה על הקו בהמתנה. אחרי חצי שעה הועברתי ל"מוקד הודעות" שיכלו רק לקחת ממני מספר טלפון אליו יחזרו אליי "במשך היום".

ליתר בטחון השארתי גם מספר טלפון במערכת המענה הקולי שמובטח שיחזור אליי בהגיע תורי.

בשעה 16:00 ניסיתי שוב והמתנתי על הקו עד 16:30 - אז נותקתי.

השארתי הודעות בטופס האינטרנטי.

אף אחד לא עונה ולא חוזר (בטלפון שלי כמובן תיבה קולית ו- SMS למקרה שאינני זמין).

שלחתי אימייל לזהבית מנהלת שירות הלקוחות של תדיראן.

לתשומת לב כל מי ששוקל לקנות מזגן חדש.

:turn-l:
פורסם

שישי בבוקר - אחרי 30 דקות המתנה על הקו - שרון מתדיראן ענתה לי! (כמובן שאף אחד לא חזר אליי עדיין בעקבות ההודעות שלי מאתמול).

פורסם

עניין השירות במזגנים הוא חשוב, זה ברור לכל אחד, אבל השאלה היא מה אתה מוכן להקריב ביום-יום בתמורה לשירות הזה (בדיוק כמו שבוחרים רכב !).

תשאל את עצמך שאלה אחרת: האם אתה מוכן להתפשר על הטרקטורים של אלקטרה בשביל שירות קצת יותר טוב ?

שים לב מה אלקטרה עשו ב-3 שנים האחרונות: כל שנה הם עושים facelift לדגמי הקלאסיק ועדיין לא הצליחו להגיע לרמה של מזגן שקט (המודל העדכני, לדעתי, הוא הכי גרוע מבחינת רעש).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יש לי הרגשה ששירות טוב (או סביר) פשוט נעלם מהעולם, וגם החברות שפעם נתנו אותו "מיישרות קו". כשרכשתי את המזגן התלבטתי בין תדיראן וטורנדו, ונרתעתי מסיפורי הזוועה על שירות טורנדו, ולכן בחרתי בתדיראן (ואין לי ספק שמזגני גרי לא טובים יותר ממידאה).

החברות כנראה הגיעו למסקנה שקמפיין פרסום בטלויזיה יותר אפקטיבי מלקוחות מרוצים (וממליצים, וחוזרים לקנות).

פורסם
יש לי הרגשה ששירות טוב (או סביר) פשוט נעלם מהעולם, וגם החברות שפעם נתנו אותו "מיישרות קו". כשרכשתי את המזגן התלבטתי בין תדיראן וטורנדו, ונרתעתי מסיפורי הזוועה על שירות טורנדו, ולכן בחרתי בתדיראן (ואין לי ספק שמזגני גרי לא טובים יותר ממידאה).

החברות כנראה הגיעו למסקנה שקמפיין פרסום בטלויזיה יותר אפקטיבי מלקוחות מרוצים (וממליצים, וחוזרים לקנות).

סיפור זוועה על שירות יש בכל החברות מהסיבה הפשוטה שהן לא תמיד ערוכות ב 100% ל"גל חום הראשון" שמעיר את האנשים ממרבצם (כאלה שלא משתמשים במזגן באופן שוטף אלא רק בקיץ כאשר ממש חם, ואז פתאום מגלים תקלה).

החברות הגיעו למסקנה כבר מזמן שלשמר לקוחות עולה לא מעט כסף, ו*לפעמים* עדיף להסתכל על כל לקוח כ"לקוח חד פעמי" - למכור ולשכוח.

בסופו של דבר, השוק נשלט ע"י כמה מותגים מאוד ספציפיים - ותמיד יקנו מכולן... בדיוק כמו שיש לקוחות לאורנג', סלקום, פלאפון וגולן טלקום.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ברשותנו בעבודה כ 20 מזגנים, בעבר כולם היו תדיראן, מסיבה של שרות זוועתי ולא רק בתחילת העונה, תמיד, עברנו לאלקטרא, כל מזגן מוחלף לאלקטרא או טורנדו. השרות לא משהו, אבל עדיף מתדיראן.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

תגידו, למה אתם לא משתמשים בשרותי טכנאי פרטי, ורוצים רק טכנאי של החברה?

מנסיוני במשך שנים רבות, טכנאי פרטי שמגיעים אליו ע" המלצות באינטרנט או של חברים, הוא בחלק גדול מהזמן עובד לשעבר באחת החברות הגדולות שהתמחה ועבר להיות עצמאי, עונה או מחזיר טלפון להודעה במשיבון, זמין להגעה מהר יותר, מגיע בזמן שנקבע איתו ואין סטיה של יותר מרבע שעה אלא אם שיה שינוי בהסכמה, עובד בצורה נקיה ומקצועית, והמחיר יהיה זול יותר.

בטווח ארוך, עלות תיקון מזדמן פעם בכמה שנים תהיה נמוכה מדמי שרות שנתיים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
תגידו, למה אתם לא משתמשים בשרותי טכנאי פרטי, ורוצים רק טכנאי של החברה?

אצלי התשובה פשוטה - המזגן באחריות.

גם אני מעדיף טכנאי פרטי, אבל מצד שני טכנאי פרטי מכיר הרבה פחות טוב את המזגן הספציפי שלי, ואין לו באוטו את כל החלקים והכרטיסים ל"ניסוי וטעייה" שכ"כ אהובים על טכנאים.

פורסם

תלוי מה החוויות עם טכנאי פרטי, אצלינו זה כמה וכמה פעמים ניגמר ב "סיפורים", פעם זה האוטו נתקע, פעם צריך להחליף רכיב יקר שלא היה צריך להחליף, פעם דבר למשיבון, אתם בוודאי ניתקלתם.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

אצלינו מזמינים רק טכנאי פרטי,למעט תקופה מסויימת שהזמנו את השירות של תדירן. אני יכול לציין שהשירות שלהם הוא מעולה הן מבחינת מקצועיות שענו לי בשירות לקוחות ועד הטכנאי המקצוען שטיפל במזגן. למזגן הייתה בעיה במעבה(מדחס? היחידה החיצונית בקיצור) שהוא פשוט העלה עשן ואז נדלק חלק ממנו. כיביתי את השריפה ובאותו היום כבר הגיעו להחליף כמה חלקים שנשרפו,וגם החליפו את הלוח פיקוד שאמרו לנו אז שהיה איתו בעיה ויש סכנת דליקה ביחידה הפנימית. יש לציין כי המזגן כבר לא היה באחריות והצעד הראשון היה פשוט להתקשר למוקד תדירן לשאול מה עושים במצב כזה והם תקנו על חשבונם.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

שרות לקוחות נהיה עבודה כל כך גרועה שאף אחד לא רוצה לעבוד בה. בכל מקום שאני מגיע אליו אין כמעט נציגים ותמיד מחפשים לקלוט עוד לפני שהקיימים יברחו גם

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

זה מה שקורה כשבחברות הגדולות, מנסים לחסוך ע"י מתן משכורות קטנות יותר לעובדים, ואז נוצר מצב, שכל העובדים הם עובדים זמניים שעד שהם מתחילים להכיר את העבודה, הם כבר עוזבים למקום מתגמל יותר.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

• תוכן חדש...