Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי בפולו שנת 2007 ידנית, יד 2 עם 90 אלף ק"מ.

יש משהו מיוחד שכדאי לבדוק או לשים עליו את הדגש?

בגדול הרכב מומלץ בשנים האלה? הבנתי שלדגם היו כמה מחלות ילדות שהסתדרו (ברובן) בחלוף השנים.

האם 90 אלף זה הרבה לשנתון 2007? ושתי ידיים ב4 שנים...

אני מקווה ללכת לראות מחר את הרכב, אשמח לכל הערה שיכולה לתרום.

בנוסף יש מכון בדיקה מומלץ באזור עפולה?

פורסם

1) COMFORLINE היא הרמת אבזור הגבוהה מבין ה-2.

2) לא מכיר מכון בדיקה מומלץ בעפולה,אבל אתה יכול לנסות מוסך מורשה + פחח מקצוען באיזור?

3) 90K ל2007 נשמע הרבה,אני הייתי מוותר (אבל זה רק אני).

4) איפה שלא תבדוק,שים דגש על מחלות קבועות (חיישני ABS,כויילים,מצערת,ובכלל).

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

קראתי בכתבה בוואלה שהגיר האוטומטי של פולו הוא תוצרת יפן ולכן נחשב אמין במיוחד אולי אפילו יותר מהידני.

האם יש אמת בדבר?

בנוסף, חבר אמר לי שאוכל להתקשר למוסך של פולקסווגן, לתת מספר רכב והם יוציאו לי פירוט טיפולים, האם זה אפשרי באמת? זה בתשלום?

פורסם

למוסך אסור למסור לך פרטים על הרכב (גם לא בתשלום) - רק לבעל הרכב.

אתה יכול לגשת איתו למוסך, כדי שהוא (המוכר) יוציא לך תדפיס של הטיפולים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
קראתי בכתבה בוואלה שהגיר האוטומטי של פולו הוא תוצרת יפן ולכן נחשב אמין במיוחד אולי אפילו יותר מהידני.

האם יש אמת בדבר?

ובכן?:-D

פורסם

יותר אמין מהידני? - לא יודע

מיוצר ביפן ודי אמין - דווקא כן,גם הגיר בגולף מיוצר ביפן (AES או משהו,איפה מרק כשצריך אותו)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...