Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לקנות הודה סיוויק 2007 יד ראשונה עם 30000 ק"מ. הרכב נראה שמור אך עוד לא בדקתי אותו במכון. זהו דגם ה ES המשודרג עם גג שמש ומגנזיום והמחירון שלו הוא 100K. בהנחה שאני יכול להשיג אותו ב 90K האם זה כדאי ?

ב 105K אפשר להשיג כמה מכוניות משפחתיות חדשות לגמרי (אמנם לא הונדה סיוויק כזאת, שעולה 155K חדשה).

אם המוכר לא יסכים להוריד מהמחירון אז זה נראה לי קצת יקר לרכב בן 3+ שנים, לא ?

פורסם

זה בכל מקרה יקר, עם כל הכבוד למחיר המופרז של הסיוויק כחדשה. התמחור הזה לא משקף את איכות הרכב אלא רק את המיצוב

והתדמית שהיבואנית רוצה לבנות. אם זה מתאים לך, תפדל, אבל אם אתה קונה מכוניות לפי איכותן - יש אלטרנטיבות עדיפות.

פורסם

הסיוויק של שנים האלה מצויינת.שווה כל שקל.אצה תהנה ממנה מואד,יותר מהמשפחתיות הרגילות.10K פחות מהמחירון לא הייתי חושב פעמיים.רק מוזר למה בעל הרכב מוריד כל כך הרבה

פורסם

לנו יש גם סיויק כזו ( 2007 ES ), אצלנו קצת יותר קרעו אותה ( מעל 100K ק"מ ) והרכב לטעמי מהנה מאוד לנהיגה.

לא ממש עושה בעיות, אבזור מאוד מפנק ( לפחות לטעמי ) ואם מצאת אחת עם 30K ק"מ, לא צריך להיות גאון בשביל להבין שהיא ממש שמורה ( אני מאמין שגם מבחינה פנימית וחיצונית היא שמורה )

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
לנו יש גם סיויק כזו ( 2007 ES ), אצלנו קצת יותר קרעו אותה ( מעל 100K ק"מ ) והרכב לטעמי מהנה מאוד לנהיגה.

לא ממש עושה בעיות, אבזור מאוד מפנק ( לפחות לטעמי ) ואם מצאת אחת עם 30K ק"מ, לא צריך להיות גאון בשביל להבין שהיא ממש שמורה ( אני מאמין שגם מבחינה פנימית וחיצונית היא שמורה )

תודה אבל הסיוויק 2007 כבר נמכרה למישהו אחר, אז בינתיים קניתי סיוויק חדשה EXECUTIVE + סאנרוף, צבע לבן

פורסם
... ואם מצאת אחת עם 30K ק"מ, לא צריך להיות גאון בשביל להבין שהיא ממש שמורה ...

תופעה סוציו-פסיכולוגית מעניינת. ישראלים מעדיפים להדחיק את העובדה שמכונית שטורטרה 3 שעות ביום בפקקי עמידה של גוש דן, כנראה סבלה מבלאי מוגבר ממכונית שגמעה פי שניים מרחק במהירויות שיוט בכבישים בין-עירוניים. :?

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

• תוכן חדש...