Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היות ואני לא יודע האם באמת מישהו בעולם (ובארץ בפרט) מוכן לשלם 6,500 ש"ח על פאקינג מכשיר סלולארי (לפי זאפ).

היות ואני טס בין ה 27 ליולי ל 15 באוגוסט לקנדה שם האייפון בגרסא 4 כאשר הוא חופשי מנעילה יעלה כ 730 דולרים אחרי TAX חשבתי לנצל את המצב הרגיש של חסידי הקופסא השחורה והמגעילה הזאת ואולי להרוויח כמה הרצלים.

אז מה אתם אומרים? זה אמיתי? הייתם קונים נגיד ב 5000 מכשיר פתוח מהחברה שלא צריך להתעסק בפריצות וכו' ?

**למען היסר ספק, אני מבסוט עם המוטורולה מיילסטון שלי וממערכת האנדרואיד. מערכת פשוט גאונית! ואין סיכוי שבעולם שאחליף אותה בזמן הקרוב (לפחות לא במכשיר מתוצרת אפל)**

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

• תגובות 116
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמע, אנשים מביאים משם אייפאדים למכירה, ונמכר להם. לדעתי אתה יכול בכיף לתפוס טרמפ על זה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עם כל הכבוד לאייפון, רק פראייר יקנה מכשיר שעולה מעל 3000 ש"ח. אם הוא סים פרי יצרן אז אני מוכן לשלם עוד 500.

או ליסוע לחו"ל ולהביא אחד, או להמתין שיגיע לחברות הסלולריות בארץ.

Stay Dirty

פורסם

כן אבל זה אתה ואני אומרים, קשה לי מאוד עם העובדה שיש אנשים שחושבים אחרת.

ומספיק לפתוח את יד 2 בשביל לראות מחירים של הדבר הזה, יש אנשים שממש סוגדים למכשיר וזה ממש עצוב!

אני רק מנסה לחשוב האם אפשר לתעל את זה למטרות רווחיות :-o

פורסם

לשלם?!

קיבלתי אייפון שבוע שעבר מאורנג׳. אז נכון שאני כנראה משלם להם מספיק כבר ככה, ונכון שזה לא הדור החדש (כלומר זה עובד...), אבל לשלם מזומן?!

אה כן, זה לא טלפון, זה מגניפון... משלמים על הקטע של המסך והמשחק עם האפליקציות, לא על השימושיות.

וברצינות, זה לא טלפון, זה מחשב גלישה קטן, שהוא גם טלפון. ככזה הוא מכשיר מאוד נחמד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אופסס :

http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=727571

אפל גם מודה בבעיה בכך שהיא מציעה החזר כספי מלא בתמורה להחזרה של המכשיר לחברה לכל מי שרכש, בנוסף היא גם מציעה מן מגן בעל תכונה שמונעת אלקטרו מגנטיות כאשר נוגעים במכשיר.

אני היחיד שמריח כאן נפילה?

פורסם
לשלם?!

קיבלתי אייפון שבוע שעבר מאורנג׳. אז נכון שאני כנראה משלם להם מספיק כבר ככה, ונכון שזה לא הדור החדש (כלומר זה עובד...), אבל לשלם מזומן?!

אה כן, זה לא טלפון, זה מגניפון... משלמים על הקטע של המסך והמשחק עם האפליקציות, לא על השימושיות.

וברצינות, זה לא טלפון, זה מחשב גלישה קטן, שהוא גם טלפון. ככזה הוא מכשיר מאוד נחמד.

אם מישהו צריך רק טלפון או כפי שהתייחסת אליו 'לא על השימושיות' אז באמת האייפון לא בשבילו כי טלפון זה אחד השימושים שלו.

האייפון הוא מחשב 'קטן' ולא רק בשביל גלישה באינטרנט אלא בשביל המון שימושים אחרים ואחד מהם GPS מובנה, תוכנות שימושיות לתחום הנדסת מכונות, אלקטרוניקה ועוד ולכן אני אישית מאז האייפון לא מסתובב עם מחשב נייד אלא מחשב 'קטן' שנקרא אייפון 3GS.

השבוע חבר ביקש ממני להחליף לו את פילטר המזגן בטויוטה ראנקס 2006 אני לא מומחה לטויטות אבל חיש קל נכנסתי לאתר של MANN FILTER עם האייפון והורדתי קובץ PDF עם הנחיות להחלפת הפילטר. חיסכון בנייר אין צורך לסחוב מחשב נייד (ללא טלפון).

אני מציע לך בידידות 8) לחשוב כיצד האייפון יכול לעזור לך בתחומים שעד היום היית צריך מחשב נייד או מכשיר הקלטה להרצאות באוניברסיטה או GPS ותראה שתמצא פיתרון באייפון בעזרת תוכנות שעולות 1 דולר.

איזה כייף לי :)

פורסם
אופסס :

http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=727571

אפל גם מודה בבעיה בכך שהיא מציעה החזר כספי מלא בתמורה להחזרה של המכשיר לחברה לכל מי שרכש, בנוסף היא גם מציעה מן מגן בעל תכונה שמונעת אלקטרו מגנטיות כאשר נוגעים במכשיר.

אני היחיד שמריח כאן נפילה?

אין לי מושג מה אתה מריח סביבך, אבל איפה בדיוק ראית שאפל הוציאו הודעה רשמית שאומרת שאפשר להחזיר מכשירים?

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

Muzic4Ever הרבה רוצים את האייפן החדש, במיוחד את הגירסאות סימפרי.

אתה בקלות יכול להביא כמה יחידות שעולות כ700 $ בקנדה ולמכור בכ5000 ש"ח תוך כמה ימים.

אני גם מעוניין במכשיר החדש אחרי אכזבה גדולה מWM 6.1 אבל לא מוכן לשלם יותר מכמה מאות שקלים.

פורסם

מה שמצחיק אותה בכל פעם שמישהו כותב על אייפון זה שמתיחסים למכשיר כאילו הוא רק למעריצי אפל ורק משוגעים שחולמים בלילה על סטיב ג'ובס קונים אותו.

אפל אחרי עשרות שנים שהיו מוכרים מחשבים רק למעריצי החברה הפכו למפלצת.

לפי הערך בבורסה הם יותר גדולים ממיקרוסופט עכשיו.

אייפון זה הטלפון השולט בשוק הטלפונים בעולם.

IPOD זה נגן המוזיקה השולט בעולם.

IPAD זה הנטבוק השולט בעולם.

Muzic4Ever לשאול אם אתה תצליח למכור אייפון זה כמו לשאול אם תצליח למכור מזדה 3.

אייל

פורסם
מה שמצחיק אותה בכל פעם שמישהו כותב על אייפון זה שמתיחסים למכשיר כאילו הוא רק למעריצי אפל ורק משוגעים שחולמים בלילה על סטיב ג'ובס קונים אותו.

אפל אחרי עשרות שנים שהיו מוכרים מחשבים רק למעריצי החברה הפכו למפלצת.

לפי הערך בבורסה הם יותר גדולים ממיקרוסופט עכשיו.

אייפון זה הטלפון השולט בשוק הטלפונים בעולם.

IPOD זה נגן המוזיקה השולט בעולם.

IPAD זה הנטבוק השולט בעולם.

Muzic4Ever לשאול אם אתה תצליח למכור אייפון זה כמו לשאול אם תצליח למכור מזדה 3.

כול מילה מלמיליאן !

אני לא סוגד לאפל וגם לא ממש מנסה להיות IN (עברתי את הגיל הזה מזמן) פשוט המכשיר עונה על כול הדרישות שלי ממכשיר 'טלפון' חכם.

בקשר לאפל יש להם הרבה מה ללמוד ממיקרוסופט בנושא תמיכה במוצר ולשפר מהר את תוכנת ITUNES הלא ידידותית ביחס לממשקים של MS.

יש לי חבר שהינו מנהל תמיכה באחת מחברות הסלולאר והוא סיפר לי ש-90 אחוז מהפניות עוסקות בשאלה איך לעזעזל מעבירים תמונות/סרטים/קבצים וגיבוי בתוכנת ITUNES.

פורסם

השבוע חבר ביקש ממני להחליף לו את פילטר המזגן בטויוטה ראנקס 2006 אני לא מומחה לטויטות אבל חיש קל נכנסתי לאתר של MANN FILTER עם האייפון והורדתי קובץ PDF עם הנחיות להחלפת הפילטר. חיסכון בנייר אין צורך לסחוב מחשב נייד (ללא טלפון).

אני מציע לך בידידות 8) לחשוב כיצד האייפון יכול לעזור לך בתחומים שעד היום היית צריך מחשב נייד או מכשיר הקלטה להרצאות באוניברסיטה או GPS ותראה שתמצא פיתרון באייפון בעזרת תוכנות שעולות 1 דולר.

מרק, אתה מודע לזה שWIFI או גלישה סלולרית זה לא משהו שייחודי לאייפון, כן ? (כולל תמיכה בקבצי PDF)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בוודאי שאני מודע לזה. לא יודע אם אתה מודע לזה שברוב המכשירים כולל אייפון לא ניתן לשמור קבצים מצורפים למייל כגון PDF, WORD, PPT על-גבי המכשיר ללא שימוש בתוכנה צד שלישי. כאן באים לעזרתינו מפתחים צד שלישי שכתבו עשרות אפליקציות לאייפון ומספר בודד לשאר המכשירים ואם בכלל.

אייל, האם חשקה נפשך לבצע איבחון ממוחשב לרכב החדש שלך ללא סחיבה של לפטופ לרכב או לבצע ניטור בזמן אמת של חיישני הרכב בזמן נסיעה ? לאייפון יש מספר תוכנות+כבלים לביצוע המשימה.

אני כרגע ממתין שיפתחו תוכנת דיאגנוסטיקה הכוללת תמיכה ב-CAN-BUS לאייפון שתהייה ברמה של VAG-COM.

תמיכה ב-OBD2 יש כבר כמה תוכנות.

• תוכן חדש...