Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל מה שאמרתי זה שזה לא לעניין לשבח את האייפון באמצעות הכפשת המתחרים...

כמו שאצלך יש אייפון שלדבריך תקין, יש אחרים שכבר השלימו עם תופעות מסויימות.

כנ"ל כנראה בN95 ו N97 (ה N97 הוא בעייתי וזה לא סוד )

בקשר לבעיות, זה בעיות שאני חווה מול משתמשי אייפון ככה שזה לא דיעות קדומות.

בכל מקרה: זה לא חכם לקנות מכשירים ברגע שהם יוצאים, צריך לחכות לפחות חצי שנה לפתרון המחלות המרגיזות (כמו ב N95 או N97)

אני רכשתי את ה E71 אחרי שהיה שנה בשוק ואני נהנה ממכשיר בשל ויציב בצורה בלתי רגילה. וכמובן גם מחירו ירד אחרי הבאז הראשוני.

אף פעם לא נפלתי עם מכשיר של נוקיה מכיוון שלא מיהרתי לקנות לפני שהיו חוות דעת, ולאחר שהבנתי שגם ה N95 וגם ה N97 לא מספיק יציבים, אז פשוט דילגתי עליהם.

לאפל יש בסה"כ מוצר אחד , כנראה שזה יותר קל לתקן באגים כשאין לך קולקציה של מאות מכשירים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 116
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לאפל יש בסה"כ מוצר אחד , כנראה שזה יותר קל לתקן באגים כשאין לך קולקציה של מאות מכשירים.

אייל, תרשה ליידע אותך אבל מכשיר האייפון מבחינה חומרתית הינו אחד המכשירים האמינים שנמצאים בשוק וזה בדוק מול חבר שהינו מנהל טכני באחת מחברות הסלולאר.

ברור שלנוקייה יש קולקציה של מכשירים בצבעים שונים ולכול מכשיר יש את היתרון והחסרון שלו כאשר באיפון יש לך את כול היתרונות.

בקשר לבלוטוס מה שקראת באינטרנט זה שטויות במיץ עגבניות ואין שום בעיה בתקשורת בלוטוס מול שום מכשיר.

צר לי אייל אבל אתה קורא יותר מידי חוות דעת באינטרנט שאין להם שום ביסוס במציאות.

שכחתי...אם תחפש בפורום מידע לגבי אמינות ותקלות בגולף דור 4 אני בטוח שיעשה לך חושך בעינים אבל מנסיוני ואני מאמין גם מנסיונך חווית אולי תקלה או שתיים מאלה המוזכרות בפורום לכן אני מזמן לוקח באיזי את כול מה שכתוב בפורומים בארץ ובחו"ל בכול נושא ועניין.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני מודע לזה שבעבר בדקת אפשרות של רכישת מכשירים סלולארים עבור חברה מסויימת, אבל מאז יצאה מערכת IOS4 והרבה באגים בתוכנה תוקנו למרות שאני לא חוויתי אותם גם בגירסה 3GS.

האם חשבת אולי שהאנשים שיש להם אייפון לא תמיד יודעים להגדיר נכונה הגדרות של רשת אינטרנט או תקשורת בלוטוס ?

סתם בשביל הכייף..

תשאל את אחד החברים שלך האם הוא יודע איך להעביר קובץ PDF או WORD לשמירה על האייפון ואני מבטיח לך שלא תקבל תשובה ONLINE.

למרות שהאיפון קל מאוד לשימוש עדיין יש צורך ללמוד איך לבצע דברים מסויימים.

פורסם
אני אתן דוגמא מעולם הרכב:

מאזדה 3 לדוגמא, היא המשפחתית הכי כיפית לנהיגה, עם זה אין ספק. אבל היא מכונית עדר! זה הופך אותה לפחות טובה? ממש לא! זה רק הופך אותה לפחות נחשקת.

אם כבר, אייפון הוא לא מזדה 3. נוקיה על שלל דגמיה (טלפון העדר האמיתי) היא המזדה של הטלפונים.

אייפון מזכיר לי יותר את טויוטה פריוס.

בעל מקדם מגניבות? כן - תראו את כמות המפורסמים בהוליווד שנוהגים בפריוס.

עיצוב יפה? כן.

שיווק אגרסיבי? כן (כולל כל אותם מפורסמים שאני בטוח שטויוטה משלמת להם כסף כדי שינהגו בפריוס, או דגם היברידי אחר של החברה).

אג'נדה חברתית? כן (פריוס קונים כדי "לשמור על הסביבה", ואייפון (ומוצרי אפל בכלל) קונים כדי "להשתייך לקהילה").

מחיר מופקע? דאבל כן.

מפוצץ בטכנולוגיה? כן.

בעל יתרון ממשי כלשהו? לא (כן, לאייפון יש מסך מגע ומשחקים ולפריוס יש את החיסכון בדלק, אבל את כל זה בשנת 2010 אפשר לקבל במוצרים אחרים במחיר הרבה יותר נמוך, או לחילופין אפשר באותו מחיר לקבל מוצר של חברה מתחרה עם יותר אפשרויות, ביצועים יותר טובים, ופחות בעיות).

בעיות? כן (בטויוטה זה הברקסים, הסיפורים עם הקרינה, והגיר הרובוטי, בעיות באייפון כבר פירטו לפניי).

אז כן, אייפון הוא הטויוטה פריוס של הטלפונים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

היה לי במשך שנה N97 ואחרי יאוש ממנו עברתי לאייפון 3GS לא מזמן.

לא עברתי כי רציתי "להישתייך לקהילה" (ההיפך הוא הנכון) או כל סיבה מפגרת אחרת.

עברתי כי לא היה מכשיר אחר לקנות חוץ ממנו עקב זה שאני לא מיסתדר עם המקלדת של הבלאקברי והE71\2 ומעדיף טאצ' מבחינת נוחות.

יש לו המון חסרונות מהותיים בעיקר בתור פלאפון ועדיין אני מאמין שאני יצליח "לסחוב" איתו עוד כמה חודשים עד להצגת מכשירים חדשים שיתאימו לי.

כל מיני הכללות על בעלי אייפונים\פריוס\רוסיות בלונדיניות פשוט לא נכונות (חוץ מההשוואת על רוסיות בלונדיניות :-P סתם סתם נימאס לי כבר לקבל התראות...)

פורסם
מעטפת מאוד מגניבה עם הרבה שיק אבלדווקא לדעתי אייפון הוא פיאט 500 של הטלפונים. (לא אבארט) המוצר מוגבל בכמה אופנים בסיסיים ולא נותן תמורה טובה למחיר.

אתה יכול להסביר באיזה אופן בסיסי האייפון מוגבל?

לא ניגש לאינטרנט?

לא מקבל מייל?

אי אפשר לחייג?

אני לא מכיר מכשיר מודרני שמוגבל באופן בסיסי...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

האייפון מוגבל מאוד.

אין בלוטוף, להעברת וקבלת נתונים אין החלפת סוללה באופן עצמאי (שגם היא זבל) כל שטות חייבת לעבור דרך האייטונס המזעזע. אין אפשרות שמירת אנשי קשר על הסים (!) מצלמה חרא אני אישית אפילו זום לא מצאתי שם, אין פלאש אין מצלמה קידמית, להחניס רינגטון זה סרט רע ועוד כהנה וכהנה.

פורסם
דווקא לדעתי אייפון הוא פיאט 500 של הטלפונים. (לא אבארט)

מעטפת מאוד מגניבה עם הרבה שיק אבל המוצר מוגבל בכמה אופנים בסיסיים ולא נותן תמורה טובה למחיר.

1. האם המכשיר שיש ברשותך היום מסוגל לקרוא קובץ PDF במשקל של 60MB מבלי שהמכשיר ייתקע ?

2. האם המכשיר שברשותך הוא גם GPS משוכלל ?

3. האם אתה יכול לצפות בסרט של 1GB בפורמט MP4 במכשיר שיש ברשותך ?

4. האם המכשיר שלך יכול למדוד את התואצה של הרכב שלך ?

5. האם אתה יכול לבצע איבחון ממוחשב לרכב שלך בעזרת הפלאפון ?

6. האם המכשיר שלך יכול לקרוא קבצי DXF או DWG

7. האם למכשיר שלך קיימת תוכנה לתיכנון מערכות מכניות כגון: תמסורת מכנית, או צנרת הידראולית, או לחשב חישובים מסובכים בתחום הנדסת אלקטרניקה ?

.... ועוד הרבה.

אם עדיין לא קלטת :-o אייפון זה מיני מחשב.

פורסם
האייפון מוגבל מאוד.

אין בלוטוף, להעברת וקבלת נתונים אין החלפת סוללה באופן עצמאי (שגם היא זבל) כל שטות חייבת לעבור דרך האייטונס המזעזע. אין אפשרות שמירת אנשי קשר על הסים (!) מצלמה חרא אני אישית אפילו זום לא מצאתי שם, אין פלאש אין מצלמה קידמית, להחניס רינגטון זה סרט רע ועוד כהנה וכהנה.

למה אתה סתם מחרטט ?

כול מה שרשמת קיים באייפון 4 וחוץ ממצלמה קידמית עם פלש הכול קיים באייפון 3GS כולל זום דיגיטאלי ראה תמונה מצורפת מהאייפון שלי כאשר היד רעדה לי מכיוון שלצלם צילום מסך של האייפון נדרש להשתמש בשתי ידיים.

עם טיפה חוש טכני גם סוללה ניתן להחליף באופן עצמאי.

הדבר הפשוט ביותר זה להעביר רינגטון לאייפון בעזרת ITUNES. דקה עבודה רק פשוט צריך ללמוד את התוכנה.

IMG_0121.JPG

פורסם

מרק, אתה יודע שאני אוהב את האייפון, אבל הוא צודק בחלק מהדברים. הבלוטוס נעול, זאת אומרת אפשר לתקשר איתו רק עם מקלט GPS או אוזניות וכו.

אי אפשר לשלוח קבצים למכשירים אחרים (עד שאתה פורץ את האייפון כמובן).

גם בקשר לשמירת אנשי קשר על הסים הוא צודק. (וגם זה נפתר בפריצה)

Stay Dirty

פורסם
מרק, אתה יודע שאני אוהב את האייפון, אבל הוא צודק בחלק מהדברים. הבלוטוס נעול, זאת אומרת אפשר לתקשר איתו רק עם מקלט GPS או אוזניות וכו.

אי אפשר לשלוח קבצים למכשירים אחרים (עד שאתה פורץ את האייפון כמובן).

גם בקשר לשמירת אנשי קשר על הסים הוא צודק. (וגם זה נפתר בפריצה)

אסף, תוכנה ב-0.99 דולר מסוגלת לבצע את רוב הדברים שרשמת מבלי לפרוץ את המכשיר ולשמחתינו חלק מהתוכנות שמסוגלות לבצע זאת עדיין לא נמחקו על-ידי אפל באתר המכירות.

http://itunes.apple.com/il/app/bluetooth-photo-share-pro/id329685474?mt=8

http://itunes.apple.com/il/app/bluetooth-phone/id359254430?mt=8#

מה הבעיה להעביר קבצים בעזרת WI-FI יותר מהיר אבל פחות נוח.

בקשר לסיים טעיתי אבל אפשר לייבא את אנשי הקשר מהסיים מבלי לפרוץ או להשתמש בתוכנה מצד שלישי.

בעוד שבוע או חודש תראה המון אפליקציות חדשות באתר של אפל מכיוון שהחל ומגירסה IOS4.01 אפל מאפשרת לתוכנות צד שלישי להשתמש בכבל USB ותוכנת ITUNES לשם העברת קבצי WORD,PDF ועד מבלי לפרוץ את האייפון.

אני רכשתי את התוכנה בקישור שעושה זאת מצויין החל מגירסה IOS 4.0.1.

http://itunes.apple.com/il/app/goodreader-for-iphone/id306277111?mt=8

פורסם
5. האם אתה יכול לבצע איבחון ממוחשב לרכב שלך בעזרת הפלאפון ?

7. האם למכשיר שלך קיימת תוכנה לתיכנון מערכות מכניות כגון: תמסורת מכנית, או צנרת הידראולית, או לחשב חישובים מסובכים בתחום הנדסת אלקטרניקה ?

איכשהו אני בטוח שגם לטלפון שלך עדיין אין.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...