Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני מאשים!!!

ישי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברגע שהם ממלאים את הדו"ח - הם חייבים לשלוח אותו.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טיעון נוסף לבית המשפט :

דו"ח על חניה שלא לפי הסימון מטפל בתחום של "שמירת הסדר" ולא "מניעת סיכון חיי אדם".

ככזה, לא נהוג "לחפש" את העבירות הללו אלא אם מישהו מתלונן או שניכר כי קיימת הפרעה ממשית לסביבה.

במקרים בהם אין כל הפרעה וכן לא הוגשה כל תלונה, ניתן להציג את העניין כהתנקלות חסרת בסיס ועדויות על סגנון הדיבור של אותו שוטר עשויים לחזק את העניין.

לכן,

אם החניון באיזור בו חניתם לא היה מלא וכמו כן הרכבים שלכם לא הפריעו לתנועת רכבים אחרים, נדמה שלא היתה עילה ממשית "לחפש" אתכם. במצב כזה, ייתכן ותצליחו לשכנע את השופט כי בתמימותכם התקלו לכם.

בכל מקרה, לצורך כך צריך להיות מאד משכנעים ולהיראות מאד אמינים.

דני G.

פורסם

אתמול ישבתי בטיילת בבת-ים ואכלתי גלידה, התחיל לרדת מבול ואחרי איזה 15 דקות מגיע חבר שלי רכוב על אופפנוע כשהוא מדמם מהיד ועם מכנס קרוע... , כששאלתי לפשר הדבר הוא סיפר לי שקצת אחרי שהתחיל הגשם הוא החליט שהוא נוסע הביתה, באמצע הטיילת הוא הבחין בניידת תנועה בצד הדרך והוא המשיך לנסוע רגיל ופתאום קפץ לו לכביש שוטר עם הידיים פתוחות ומסמן לו לעצור... ראבק כביש רטוב ולא בא לו להיכנס באף אחד במיוחד לו בשוטר אז הוא שבר את הכידון שמאלה וניסה לבלום אבל לא הלך לו והוא החליק.... השוטר בא אליו כשהוא שוכב על הכביש ואומר לו "לא קרה לך כלום יאללה סע מפה", חבר שלי אמר לשוטר שהוא רוצה את הפרטים שלו והשוטר אמר לו "סע לפני שאני נכנס בך", כשהשוטר ראה שהוא רציני הוא אמר לו להוציא רישיונות, חבר שלי רשם את הפרטים של השוטר והשוטר מבחינתו אמר לחבר שלי שאין לו סיכוי ושהוא לא יודע ביידים של מי הוא נפל והוא כבר יקבל על זה...

חולרה או לא... וזאת לא פעם ראשונה ששוטר קופץ לכביש, הפעם זה הסתיים יחסית בטוב, מעניין מה היה קורה אם השוטר היה נפצע...

קיבלתי כבר הרבה דוחות בדואר (נסיעה ללא מספר, נסיעה על מדרכה וכו'...)

היתרון היחידי הוא שהדוח מגיע אחרי איזה חודשיים ויש איזה 4 חודשים לשלם אותו אם אני לא טועה...

haters will hate

פורסם

מתחת למעטה הקשיחות השוטר הזה בטח משקשק עכשיו מפחד ממה שהוא עלול לחטוף אם החבר שלך יתלונן.

שיילך למיון לבדיקה, רנטגן ביד וברגל, ויגש עם זה לתחנת המשטרה הקרובה כדי להתלונן נגד השוטר על גרימת תאונה!!!!

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

גם ישי וגם הבחור עם התאונה של האופנוע. לא לוותר.

זה כל כך מעצבן הסיפורים האלה שזה לא יאומן! :evil:

ואח"כ מתפלאים למה לא אוהבים שוטרים.

פורסם

שאם לא היינו חיים במדינת ישראל היינו חושבים שזה דמיון או משהו :mad:

אם הדו"ח יגיע (ולדעתי הוא לא יגיע , אחרת הייתם מקבלים אותו במקום) - כתבו מכתב רשום אל המשטרה , המטה הארצי (כתובת על הדו"ח), פרטו את כל השתלשלות העניינים , כולל העובדה שלא הפרעתם לאף אחד , ובקשו את ביטול הדו"ח מחוסר עניין לציבור או משהו דומה (שווה אולי להתייעץ עם עו"ד).

כמו כן ציינו שאין בכוונתכם לשלם את הקנס (אם יגיע) ובכוונתכם ללכת למשפט.

לפני כשבועיים או משהו קראתי ב"ידיעות" מאמר מאת מאיר שלו או ב. מיכאל (שניים מהכותבים הכי מוכשרים בענייני רכב בארץ - אם לא ידעתם חפשו את חוברות "מוטו" הראשונות) על אודות הדו"חות שנוהגים אותם זונות במדים לחלק לאותם אלה שהעזו להדביק שלט "למכירה" על מכוניותיהם.

במאמר הוא מזכיר סעיף בחוק שמדבר על כך שאם אין בדבר העבירה שנעשתה הפרעה כלשהי לציבור (גם אם הייתה עבירה) - אז אין סיבה/הצדקה/עילה להגיש אישום כנגדכם (דו"ח הינו צורה כלשהי של כתב אישום) , כך שניתן לצאת מזה.

שוב -לדעתי לא תקבלו שום דו"ח ושום נעליים , אבל אם כן - FIGHT DA BUSTARDS !!!

לשוטרים משתוללים בפנקס יש ז** קטן :!:

פורסם

לשוטרים משתוללים בפנקס יש ז** קטן :!:

מה, אתה רומז שלרונית השוטרת המהממת מסתתר מתחת לחצאית ז** קטן???

כבר יצא לי לקבל במייל קטעים כאלו. :shock:

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

תגיד לי, אתה רציני?

אתה מקפיץ שרשור מלפני 5 שנים רק בישביל לדעת אם הוא קיבל את הדו"ח או לא?

אתה יודע כמה דברים קורים ב5 שנים?!

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

פתחתי את השרשור וציפיתי למינימום אמיל זולא מוחה על רדיפות של מערכת החוק על רקע גזעני.

נו, ציפיתי :?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
רציתי להודות לשוטר אייל אליאס (אליאס?! :shock: כמה מפתיע!!!) ..דווקא הראלי וה306 הלבנבנות .......או שמא החלטת להיטפל דווקא עלי בגלל שצבע העור שלי היה קרוב מדי לטעמך לצבע המכונית שלי??? :oops: ...ואתם..? אתם תהיו בטויוטה המחורבנת והמטונפת שלכם שמסריחה מהזיעה של מאות השוטרים שישבו בה לפניכם.

אתם! אתם האשמים בכישלון המדינה במלחמה בתאונות הדרכים!!!

די הרבה גזענות לדוח של 100 ש"ח, לא כך ?

קח דברים בפרופורציה. לטעמי, לא שווה לך להצטייר בפנינו כגזען שלא שולט על לשונו בגין מקרה כל כך שולי.

יש דברים גרועים יותר.

---

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...