Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני מאשים!!!

ישי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חנינו בחלק הדרום מערבי של החניון.

זה משנה?

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

זה מסוג הקטעים שיכולים להוציא מדעתו כל בנאדם שפוי.

את האמת, אם אני הייתי מקבל דו"ח כזה לא בטוח שהייתי מצליח לשמור על הפה שלי. לא הייתי מקלל או משהו כזה אלא שואל את השוטר בכנות אם הוא חושב שמה שהוא עושה ברגע זה נחשב כמיצוי עצמי ואם הוא באמת בתוך תוכו חושב שמה שהוא עושה הוא בעל משמעות כלשהי.

את הדו"ח הוא בטוח היה נותן לי, אבל אח"כ כשהוא חוזר הביתה הוא בטוח היה מתבאס מעצמו. אם הוא לא היה מתבאס אז זה כבר ממש עצוב.

זה מזכיר לי שוטרת ששיגעתי בזמן שהיא נותנות דוח"ות חניה לאופנועים על המדרכה כשהם לא מפריעים לאף אחד.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

השאלה הזאת נשאלה גם נשאלה, הוזכר אפילו נושא ה-אי הערכה של תושבי המדינה למשטרת התנועה לגבי פעילויות כאלו.

נראה לך שזה השפיע עליו :?: הוא יחשוב על זה :?:

סביר להניח שרוב הזמן אותו גאון מנסה להזכר מה עושים קודם, נושפים או שואפים. ברגע שהוא יחשוב על משהו אחר יש סיכוי גדול מדי שהוא יחנק.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם
השאלה הזאת נשאלה גם נשאלה, הוזכר אפילו נושא ה-אי הערכה של תושבי המדינה למשטרת התנועה לגבי פעילויות כאלו.

נראה לך שזה השפיע עליו :?: הוא יחשוב על זה :?:

סביר להניח שרוב הזמן אותו גאון מנסה להזכר מה עושים קודם, נושפים או שואפים. ברגע שהוא יחשוב על משהו אחר יש סיכוי גדול מדי שהוא יחנק.

קרעת אותי-"יש סיכוי שיחנק "

וחברה הדבר שהכי עיצבן אותי זה כאשר הם נתנו את הדוחות לרועי ולישי אז חנתה הונדה בדיוק ליד הראלי של ישי,)ההונדה חנתה גם באלכסון) "והשוטר" לא אמר שום דבר. מניאק.

פורסם

יש לך 3 אפשרויות:

1. לקבל את הדו"ח כמו ילד טוב.

2. לקבל את הדו"ח כמו ילד רע, כלומר לרדת לחייו של השוטר תוך התאמצות לא לנבל את הפה כי ניבול פה יגרור תוצאה דומה לאפשרות התגובה השלישית...

3. להגיד לשוטר.."היה נחמד, להתראות!!", ופשוט ללכת משם תוך התעלמות מקיומו תוך כדי שאתה משכנע את עצמך שאם היית נשאר שם אז לא היית מצליח לשלוט על עצמך. תגובה כזו בד"כ גוררת אותך למשפטים וכל מיני "סרטים" אחרים.

הדילמה הגדולה היא בין אפשרות 2 ו-3 (הראשונה לא נלקחת כרגע בחשבון) תוך ניסיון לשמור על אפשרות 2 בלי לקלל.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אגב רועי,

משום מה לא יצא לנו לדבר על האפשרות של הגשת תלונה במח"ש על דרך ההתבטאות של מר אליאס כלפיך.

אני לצערי לא שמעתי את המשפט הספציפי הנ"ל אבל שי שמע והוא כבר אמר שהוא ישמח לבוא ולהעיד בבית משפט, כנ"ל לגבי הצהרה כתובה.

אני לא הייתי מוותר בקטע הזה.

אולי זה ילמד את השוטרים האלה סוף סוף לקח!

אז מה אם אנחנו צעירים יחסית?

זה בטח לא נותן להם את הזכות להתייחס אלינו כמו לזבל!!!

אני גם מוכן להעיד על ההתנהגות המזעזת של השוטר הזה, כך גם לירן וטלאור.

Take Back The Night!!!

:wink:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

פורסם

מישהו כאן יכול להגיד לי מהן ראשי התיבות של מח"ש?

משטרת חקר שוטרים?

פורסם

לרועי וישי !!!!!

תגישו תלונה במח"ש !

בתור אחד עם ניסיון במח"ש..... ( הייתי במג"ב.... ) הם ירדו לו לחיים ! תהיה לו עיכוב בדרגה עד לסיום החקירה ! ושהבן - זו%ה גם יסבול !!!!!!

פאשה.... , שמשעמם לו ויאשה מציק לו...

306T

פורסם

אתם יודעים מה העברה הזאת מזכירה (ולישי מזקירה) לי?

את הפרסומת על הילדים המוכים...

רק על הקוים.. רק על הקוים.. שאבא לא יצעק (אליאס) שאמא לא תבכה (מסכנה הפרפרית)..

OFF-TOPIC

ולפאשה, מה קרה? אין לכם איזה צרפתיה מעפנה להרכיב?

תגיד? בולמים אחוריים של AX (אפילו 1.4 עם טוטאל לוסט :roll: ) זהים לאלה של 106? כי אם כן, אני צריך זוג בולמים אחורי, לא משנה עם כמה קילומטרים עליהם.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

רק על הקווים...

רק על הקווים...

שאבא לא יחזור ממילואים!

או בגירסא של מר שוטר:

רק במקביל לקווים...

רק במקביל לקווים...

שרונית לא תיתן לי בעיטה בביצים!

:lol:

פורסם

רגע....לא הבנתי.

אם הדו"ח עדיין לא הגיע, אז עדיין לא בטוח שהם ישלחו דו"ח, נכון?

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...