Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני מאשים!!!

ישי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:mad: למה השוטרים האלה מבזבזים את הזמן שלנו ושלהם על מקרים כאלה?, זה פשוט הורג אותי. כמו סוג האנשים האלה שכאב וצער של אחרים עושה להם טוב. הם לא מבינים שזה פוגע להם בתדמית?

אתם יודעים מה?, מילא אם אף אחד לא היה ליד הרכבים וצורת החניה באמת היתה מפריעה לציבור אז אפשר לתת דו"ח ולהשאיר מתחת לווישר. אבל אם כבר בעלי המכוניות שם אז האם זו בעיה ואו מטלה קשה כלכך לבקש בנימוס להזיז את הרכב או להחנות את הרכב נכון.

מצמץ, גם אם תשכחו מהגיון עדין יש דרך ארץ.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ישי ורועי, אני לא יכול להגיד שהדו"ח שקיבלתם מוצדק (בחיים שלי לא שמעתי על כזה דו"ח ובטח שלא במגרש חנייה (לבדוק האם החוק חל גם על חנייה) ).

אבל, ואולי סוף סוף תבינו את הגישה שלי (ולא, אני לא קשור למערכת, אבל מה איכפת לי אם השוטר ירגיש ככה ?).

....... כשאני הגעתי לראות מה קורה... אותו שוטר עוצר אותי ושואל אותי למה הפנסי ערפל דולקים. מיידית סגרתי את הפנסים ושאלתי את השוטר "מה באמת? לא ידעתי שהם דולקים, עשה טובה, תגיד לי אם הם דולקים"... אחרי שני משפטים שלי בסגנון "חבל על הזמן, תודה לאל שאתם פה לשמור עלינו שלא יהיה פה איזה פיגוע, ותודה על זה שאמרת לי שהפנסי ערפל דולקים" הוא אומר לי...טוב ....רק תקפיד לא לנסוע אתם דולקים.

ולסיום, אחרי שאני אומר לו שהוא מפריע לי בדרך (קצת אסרטיביות לא מזיקה) כי אני הולך למקדונלד'ס, הוא לא רק לא רושם לי דו"ח אלא גם נוסע ברוורס (כן....פעם ראשונה לדעתי בהיסטוריה שניידת מפנה את הדרך לאזרח) ומפנה לי את הדרך.

מסקנות:

1. תמיד, אבל תמיד להראות כצפוני שבמקרה הגיע למקום ולא הארס שבא ללכת מכות עם השוטרים. (ישי -- להסתפר :-))

2. כמו שלירן אמר, אף פעם לא לספק את התשובה שהם רוצים לשמוע (של מי האוטו? שלי, אבל נתקעתי, יש לך אולי כבלים ?).

3. והיה ותפסו אותכם חונים באלכסון במגרש חנייה (אף פעם לא שמעתי על דבר כזה), תמיד להביא אותה בהפוכה.... כן.... אני בדיוק עוזר לחבר כי הוא נתקע בלי מצבר, או אני בדיוק יוצא.....

4. לשבור את הטון המתנשא והסמכותי באיזה אנקדוטה, או תירוץ . לא לחכות שהשוטר יראה לכולם שהוא יצא גבר....לחתוך את הדברים הרבה לפני.....

5. לאלתר, לאלתר, לאלתר.....תחשבו על זריקת זנב שיצאה מכלל שליטה... לא משנה מה, אתם חייבים להוציא את האוטו מהסיבוב. ולא לגלוש לתעלה.

מה אני אגיד לך ישי, (ברוח טובה) במקום לחלק ציונים על אנשים אחרים, תקשיב, ותלמד מאנשים אחרים שיצאו כבר מכמה סיטואציות כאלה בעבר.

הרי בסוף, התוצאה היא מה שמשנה, אתה מהר מאד תשכח בכלל מי זה השוטר אלפסי (ככה קוראים לו?) או כמה אנשים נסעו בניידת במהלך השנים.

בכביש (ובחניה :-) ) אל תהיה צודק, היה חכם.

:!::!::!::!:

הלוואי והיה שאפשר לעשות MULTICAST ולהשתיל דיסקט חדש במוח של 99% מהישראלים.

פורסם

דרך ארץ?

הצחקת את אייל אליאס.

הנה עוד ציטוט מפיו: "אתה לא ענית לי ששאלתי של מי הפיז'ו הזאת ועכשיו אני אתן לך בראש".

:shock:

המשפט המזעזע הזה נאמר לרועי.

הגשת תלונה למח"ש נשקלת ברצינות ויש עדים.

אתם מאמינים?! אתם קולטים בכלל??? פאקינג שוטר! זה שאמור לשמור עלינו!!! :shock::shock::shock:

אגב... לי הוא לא העיז להגיד משהו בסגנון, אני מניח שזה היה כי ברגע שהוא התחיל לצעוק עלי צעקתי בחזרה ואמרתי לו שלא יעיז לצעוק עלי. זה עבד.

חתיכת חוצפן!

-וזלין-

-קוז'אק-

-רקטום משטרתי-

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

אהההה....... T16?

למה אתה חושב שלא ניסינו את כל השיטות המתוחכמות שלך???

ניסינו בערך כל טריק בספר תאמין לי.

לא היה מנוס.

גם אתה, כמה מוכשר שלא תהיה, לא היית מתחמק מהדו"ח הזה.

ותאמין לי שאני ממש אבל ממש לא ה"פראייר" שאתה חושב שאני וגם אני התחמקתי מכמה וכמה דו"חות בחיי, לראיה (אם תרצה) עברי הנקי מעבירות כלשהם! אין לי נקודות ומעולם לא שילמתי אפילו קנס (כולל חנייה!).

ואם אתה חושב שאני לא אשף בהתחמקות אז בקש ממני במפגש הבא להראות לך איזשהו טופס מסוים, ברגע שתראה אותו תחזור בך, אני מבטיח.

לא היה מנוס.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

פורסם
ישי ורועי, אני לא יכול להגיד שהדו"ח שקיבלתם מוצדק (בחיים שלי לא שמעתי על כזה דו"ח ובטח שלא במגרש חנייה (לבדוק האם החוק חל גם על חנייה) ).

אבל, ואולי סוף סוף תבינו את הגישה שלי (ולא, אני לא קשור למערכת, אבל מה איכפת לי אם השוטר ירגיש ככה ?).

....... כשאני הגעתי לראות מה קורה... אותו שוטר עוצר אותי ושואל אותי למה הפנסי ערפל דולקים. מיידית סגרתי את הפנסים ושאלתי את השוטר "מה באמת? לא ידעתי שהם דולקים, עשה טובה, תגיד לי אם הם דולקים"... אחרי שני משפטים שלי בסגנון "חבל על הזמן, תודה לאל שאתם פה לשמור עלינו שלא יהיה פה איזה פיגוע, ותודה על זה שאמרת לי שהפנסי ערפל דולקים" הוא אומר לי...טוב ....רק תקפיד לא לנסוע אתם דולקים.

ולסיום, אחרי שאני אומר לו שהוא מפריע לי בדרך (קצת אסרטיביות לא מזיקה) כי אני הולך למקדונלד'ס, הוא לא רק לא רושם לי דו"ח אלא גם נוסע ברוורס (כן....פעם ראשונה לדעתי בהיסטוריה שניידת מפנה את הדרך לאזרח) ומפנה לי את הדרך.

מסקנות:

1. תמיד, אבל תמיד להראות כצפוני שבמקרה הגיע למקום ולא הארס שבא ללכת מכות עם השוטרים. (ישי -- להסתפר :-))

2. כמו שלירן אמר, אף פעם לא לספק את התשובה שהם רוצים לשמוע (של מי האוטו? שלי, אבל נתקעתי, יש לך אולי כבלים ?).

3. והיה ותפסו אותכם חונים באלכסון במגרש חנייה (אף פעם לא שמעתי על דבר כזה), תמיד להביא אותה בהפוכה.... כן.... אני בדיוק עוזר לחבר כי הוא נתקע בלי מצבר, או אני בדיוק יוצא.....

4. לשבור את הטון המתנשא והסמכותי באיזה אנקדוטה, או תירוץ . לא לחכות שהשוטר יראה לכולם שהוא יצא גבר....לחתוך את הדברים הרבה לפני.....

5. לאלתר, לאלתר, לאלתר.....תחשבו על זריקת זנב שיצאה מכלל שליטה... לא משנה מה, אתם חייבים להוציא את האוטו מהסיבוב. ולא לגלוש לתעלה.

מה אני אגיד לך ישי, (ברוח טובה) במקום לחלק ציונים על אנשים אחרים, תקשיב, ותלמד מאנשים אחרים שיצאו כבר מכמה סיטואציות כאלה בעבר.

הרי בסוף, התוצאה היא מה שמשנה, אתה מהר מאד תשכח בכלל מי זה השוטר אלפסי (ככה קוראים לו?) או כמה אנשים נסעו בניידת במהלך השנים.

בכביש (ובחניה :-) ) אל תהיה צודק, היה חכם.

:!::!::!::!:

תמיד אפשר לנסות לדובב את השוטר אך במקרה היה השוטר בה אלינו במטרה אחת, לתת דוח על משהו, לא משנה מה, העיקר לכתוב.

הוא ביקש מרועי להוציא את הרכב שלו תוך כדי שהוא חוסם אותו עם הטיוטה שלו, אחרי בדיוק 15 שניות הוא ביקש מרועי רשיונות כי הוא לא הוציא את הרכב בזמן שהוא ביקש ממנו.

מדובר פה בשוטר שראה שמשהו שהפריע לו, וזה לא היתה חניה בקווים לא מספספים ותהיי בטוח שאם אתה היית מצב הזה התוצאות לא היו שונות

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

בכול מקרה מה שלא יאמר .. לא הייתה אפשרות למנוע את הדוח הזה...

השוטרים פשוט חיפשו לדפוק דוחות..

אז לא דיבורים יפים ולא דבר אחר היה עוזר..תלונה במחש נראית

סבירה ואף קבילה ביותר...

-רקטום משטרתי-

ישי , בשביל זה יש מח"ש לא?!...

:twisted:

פורסם

"... רק על הקווים, רק על הקווים ..."

אם לא הייתי מכיר את הסעיף הזה באופן אישי, לא הייתי מאמין שהוא קיים.

אבל למיטב זכרוני, החניון בו אנחנו נפגשים חשוך ולכן מאד קשה לראות את סימוני החניה.

לכן, בכדי לצאת זכאי בבית-המשפט, כל שעליכם להוכיח הוא כי קיים ספק סביר לגבי יכולתכם לראות את סימוני החניה בהיעדר תאורה מתאימה.

לא שלא ידעתם, לא שלא איכפת לכם, אלא להיפך אם הייתם יכולים לראות את הסימונים, הייתם שמחים לחנות כראוי.

אלא שנבצר מכם למלא את הוראת החוק, בהיעדר תנאים שלא סופקו כראוי ע"י הרשות המקומית.

מסקנה - זכאים מחמת הספק.

:p

דני G.

פורסם
"... רק על הקווים, רק על הקווים ..."

אם לא הייתי מכיר את הסעיף הזה באופן אישי, לא הייתי מאמין שהוא קיים.

אבל למיטב זכרוני, החניון בו אנחנו נפגשים חשוך ולכן מאד קשה לראות את סימוני החניה.

לכן, בכדי לצאת זכאי בבית-המשפט, כל שעליכם להוכיח הוא כי קיים ספק סביר לגבי יכולתכם לראות את סימוני החניה בהיעדר תאורה מתאימה.

לא שלא ידעתם, לא שלא איכפת לכם, אלא להיפך אם הייתם יכולים לראות את הסימונים, הייתם שמחים לחנות כראוי.

אלא שנבצר מכם למלא את הוראת החוק, בהיעדר תנאים שלא סופקו כראוי ע"י הרשות המקומית.

מסקנה - זכאים מחמת הספק.

:p

דני G.

מדובר על המפגש בראשון לציון , שם התאורה נאותה במידה ניכרת..

הטיעון יורד מהפרק 8)

פורסם
רונית לנג

אולי היא קרובת משפחה של לנה לנג מסופרמן?

שיאללה איזה דו"ח.. בהה הייתי מתחרפאן :lol:

זה נראה לי לא חוקי לתת דו"ח כזה..

פורסם

כן, בשביל זה יש מח"ש.

אני מאוד מקווה שרועי לא יוותר בעניין הזה.

אני בטח שלא אתן לאליאסוביצקי לצאת מהסיפור הזה נקי, לא אחרי איך שהוא פתח את הפה המלוכלך שלו.

שוטר בישראל!

בושה!!!

יש לי וידוי...

חלמתי הלילה על רונית...

קמתי הרגע ואני מסופק מתמיד.

אני עדיין חושש שמא פיספסתי את האחת שלי.

את הנפש התאומה שלי.

MY SOUL MATE.

רונית חזרי אלי!!!

פורסם

בכחול לבן המשטרה לא יכולה לגרור רכב כי זה הרי שטח של העיריה ורק גרר של העיריה יכול לגרור

אם חנית באדום לבן אז המשטרה יכולה לגרור

ואפור (לפחות בת"א נחשב לכחול לבן) ככה ששוטר לא יכול לעשות לכם כלום באפור

בקיצור מישהו פה אמר שהשוטר הגיע בנייד חבוטה, ועל זה היתם צריכים לקחת ממנו פרטים ולהתלונן על נסיעה ברכב לא תקין (הכי טוב לבדוק את הפנסים שאם אחד מהם לא תקין יש עילה לתלונה) ובכל מקרה אם הוא ממש חבוט אפשר להגיד שבהרכב לא עומד בתקנים כדי לסוע בכביש ובטח אם יעשו מבחן של בוחן רכב הוא ימצא לא כשיר ובכך השוטר יכול להזד@#$%@#$%#$%@# לכם מהעניים

tAoS FoReVeR

פורסם

ישי ורועי אם כבר קיבלתם דו"ח אז את תוותרו, המשך למטה

פורסם

אף פעם, אבל אף פעם אל תצעק על שוטרים. נקודה. זה עם של אנשים שאחוז התאים האפורים שלהם לא גדול.

ברגע שצעקת על השוטר, חבל לך על הזמן, ותגיד תודה שיצאת בזול.

כשאתה רואה שוטר שמנסה לעשות רושם (כמו הרס"רים בצבא ....איחס!!), ישר תן לו כבוד, ותמשיך הלאה.

אין שום מניעה.....שבמקביל למה שדני אמר לגבי התאורה, ולדעתי זה עדיין הכי נכון, זה להגיע למשפט, (להתלבש יפה) ולומר לשופט, שהרכב שלך נתקע ורועי עמד באלכסון על מנת לעזור לך להניע.

עכשיו עצה ידידותית, קפוץ לאחד מהמוסכים (בני) וקבל ממנו אסמכתא על החלפת מצבר או תיקון במערכת החשמלית.

במשפט, תציג את דו"ח התיקון במערכת החשמלית, ותביא את לירן כעד שנסע איתך (הרי האוטו שחנה שם לא היה שלו (יפה לירן :-)) על זה שנתקעת, וביקשת מרועי שיעזור לך עם כבלים.

אם השוטר יגיד שלא אמרת את זה, תגיד שניסית לדבר אליו בצורה נימוסית, אבל הוא צעק עליך (כראיה, תלונה במח"ש) ולא הקשיב למה שאמרת.

והכי חשוב......כל זה היה בדרכך עם חברים לאכול במקדונלד'ס. בטח שלא לקחת חלק במפגשים המסוכנים של הטיפוסים השליליים האלה שעוסקים בהתחרויות אשר מסכנות את חיי הציבור. :wink:

רק שתבין, כמה אנשים (גם השופט) לא מבינים בתחום הזה, ציטוט מעיתון הארץ על התפיסה בנווה ירק:

"....כמו כן ידוע כי הנהגים שמשפרים את מכוניתהם מתקינים מערכות בלימה משוכללות, ואף משדרגים את חגורת הבטיחות לחגורות בטיחות חזקות אשר יישמרו על הנהגים"

:lol::lol:

פורסם

שאני פשוט בהלם ...

זה הזנות הכי גדולה של שוטרים שראיתי ( קראתי עכשיו ) ....

אני בהחלט בעד תלונה במח"ש... השוטרים האפסים האלו מפחדים פחד מוות ממח"ש ... אבל שאתם נותנים את התלונה אל תשכחו להכניס מספר גורמים נוספים:

כל הנקודות הנ"ל צריכות עדים כמובן אז תתארגנו כמה אנשים :

1)השוטר אמר לכם משהו גזעני , כמו "יא מורוקאי מטומטם וכו' ... "

2)השוטרת אמרה משהו על רקע מיני " אתה חמוד אבל גם ככה אתה מקבל דוח וכו' "...

3)השוטרת ניסתה להוציא ממך מציצה - סתם בצחוק .. תמשיכו הלאה :p

4)השוטר/ת אמרו משהו כמו " מצאתי למי לדפוק דו"ח .. אתה תהיה דוגמא לכולם ... כאלו משפטים בבית משפט נופלים מהר מאד על Reasonble doubt שהייתה פה כוונה אישית.

וכו' ...

או למצוא איפה הם גרים ואתם יודעים את השאר.

פורסם

RedR לפי השרשור זה לא הכי טוב שימצאו איפה הם גרים....

נראה לי שישי מספיק חם על השוטרת :lol: (או.. מי אמר אוווווו רונית)

תארו לכם היא מסתובבת פה חח

יובל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...