Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי דהייטסו שרייד שנת 93 - מנוע 1000 סמ"ק - גיר ידני .

הרכב עבר לאחרונה באופן יזום החלפת חוטי הצתה , ניקוי קרבורטור , עובר כל 10,000 ק"מ טיפול שכולל החלפת שמן מנוע , פלאגים , פלטינות , קבל , פילטר שמן , פילטר אוויר ופילטר דלק .

האוטו כשהוא קר למשל בבוקר הוא מניע בשנייה ללא לחיצה על הגז בקלות .

אך אם נסעתי איתו ואז כביתי אותו ואז אני בא לנסות להניע שוב הוא מתקשה להניע .

ממה יכולה לנבוע הבעייה ?

בתודה ושבת שלום .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

מה זה מתקשה להניע ?

הסטרטר מסובב רגיל כמו במצב קר או חלש יותר ? אם חלש יותר הוציא את הכבל של הקוייל ,תן סטרטר

ובדוק אם הסטרטר מסובב כמו במצב קר.יש שיפור,הבעיה שלך בהצתה או בסטרטר שמתחמם.

אם הסטרטר מסובב רגיל, (כאשר הוא חם) ותניע בפול גז, אם יניע בצורה סבירה,סימן שהבעיה כפי שצביקה כתב.

אם כי קשה לי להאמין ש"לאחר כבוי הרכב, דלק ממשיך לטפטף, לעבר מצערת הקרבורטור "כפי שנכתב.

אם זה היה נכון, האוטו היה מזייף או נכבה בסיבובי מנוע נמוכים.כי ממילא הקרבורטור מציף.

בברכה

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

כדברי צביקה - בעייתך נעוצה במצוף בקרבורטור.

הקרבורטור בשרייד ,להבדיל אלפי הבדלות מכל שאר מכלולי הרכב, מאוד בעייתי ומסובך לפירוק\ניקוי ועוד, גש רק לאיש מקצוע מומחה בתחום.

פורסם

למותר לציין שיש לך את צביקה מהפורום, גש אליו , לא תתאכזב.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...