רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,562 נושאים בפורום הזה
-
תיאורטית, עם המצלמות החדשות שיוצבו, הנהגים עלולים לקבל שני דוחות על אותו "צילום", קנס מצטבר של כ-1,000 שקל ולפחות 18 נקודות חובה אחרי הפוגה ממושכת צפויה להתחדש במהלך יוני הצבת מערכת מצלמות המהירות והרמזור א-3. זאת, לאחר שהאור הירוק לכך ניתן במשרד לביטחון פנים. ל"גלובס" נודע כי לפי תוכנית העבודה יוצבו עוד כ-70 מצלמות פעילות שיצטרפו לכ-60 מצלמות שכבר פעילות כיום ולעשרות עמדות לא מאוישות. רוב המצלמות יוצבו בצמתים ורובן ימדדו הן עבירות של חצייה באור אדום והן מעבר על המהירות המותרת באור ירוק. החידוש בגל החדש הוא הוספת כמה מצלמות "גאטסו" אלחוטיות שיוצבו בנתיבי תחבורה ציבורית (נת"צים) בכבישים בין עירוניים, בין השאר בכביש החוף, ויאכפו בו זמנית שתי עבירות: מעבר בנת"ץ ועב…
הודעה אחרונה מאת Cuore Sportivo, -
- 1 תגובות
- 889 צפיות
שלום חברים לצרוך צילומי סרט קולנוע באורך מלא בכיכובם של חנה לסלאו, קרן מור, אניה בוקשטיין וליה קניג דרוש רכב מסוג יוקון לשעה של צילומים. אשמח ואודה לכם מאוד אם מי מחברי הפורום יוכל להפנות אותי לאדם בעל רכב מסוג זה שאולי ירצה לסייע לנו. תודה רבה גלעד מספר הטלפון שלי : 0506902409
הודעה אחרונה מאת ofer_a, -
כותרת. זה ממש מציק אתה יושב מאחור בא לך לפתוח חלון לרוויה ,ופתאום הוא עושה לך שליש עבודה ..למה ?
הודעה אחרונה מאת Dj Shai, -
שלום חברים. בעתיד הנראה לעין, אשתי ואני נעבור לדירה עם חניה ברוחב של 5.4 מטרים ואורך של כ-5 מטרים עומק כל חניה. יש לציין שהחניה אינה טורית אלא רכב חונה ליד רכב. לכל אחד מאיתנו רכב משפחתי קומפקטי. האם רוחב של חניה כזו עלול להיות צפוף או קשה לתימרון? זה נשמע לי טיפה צר, ואשתי שתחיה לא ממש "שומאכר" מבחינת חניות. מה דעתכם? תודה למגיבים, ליאור
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, אני קונה רכב להורי, ואני רוצה שהרכב יהיה רשום על שניהם. הורי לא יהיו בתהליך העברת בעלות (סיבות בריאותיות), לכן אני צריך לעשות זאת בשבילם. אשמח שמישהו יעשה לי סדר בדברים, ומהניסיון שלו מהי הפרוצדורה. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת stav-bd, -
שלום רב לכולם. לצערי רכשתי רכב מקבוצת קרסו. מדובר בניסאן מיקרה 2014. קניתי, שילמתי, וזהו. השירות המחפיר, או האין שירות יצא מהם. הכל התחיל בטיפול הראשון, הרכב גמע כ18K, נכנסים לטיפול ראשון. אחרי קביעת תור מראש, המתנה ארוכה, קבלת פנים מחפירה, איך שהמוסכניק נכנס לי לרכב מדליק מזגן [שחלילה לא יהיה לו חם], מכוון את הכסא, מאיץ במהירות, בקיצור כמו בבית [ברכב] שלו. זה נראה לי חוצפה, כי אחרי הכל הוא רק בעל מקצוע שנותן לי שירות, ולא צריך להשתלט לי על הרכב. ממשיכים לטיפול עצמו, חצי מהיום הלך כי מה לעשות יש רכבים לפני שלא תיאמו איתם. אז איכשהו הם עשו לי את הטיפול, וזה לא נגמר כאן, מגיעה גם חשבונית על סך 800 שקלים. ניסאן מיקרה2014, טיפול ראשון בסיסי לחלוטין, 800 שקל…
הודעה אחרונה מאת Freak_Miky, -
היי, מעוניין לדעת מה עדיף לדריפט. הנעה אחורית או הנעה כפולה-קבועה ? חסרונות ויתרונות ? פשוט יצא לי לעבור באינטרנט ולראות שמשתמשים גם וגם . תודה מראש ושבת שלום
הודעה אחרונה מאת חן ג., -
- 21 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
טוב, זה נושא שמאוד מאוד חורה ומציק לי. לפי תקנות משרד התחבורה, כל רכב חייב לעמוד בתקנות של זיהום אוויר הנמדדות בפרמטרים של 4 גזים. הרכיב שאחראי לטפל בבעיית זיהום אוויר ממערכת הפליטה של הרכב הוא בעצם הממיר הקטליטי, אשר חייב להיות מותקן ברכבים. מה שמאוד מרגיז, הוא שהמדינה בעצם כופה על האזרח תקנות זיהום אוויר, אך לא מתחייבת או נותנת גיבוי ממשלתי בכל הנוגע לתקנה זו כמו בארצות הברית לדוגמא. כל מקום שאני רואה האחריות הכי ארוכה שיש לממיר, היא לממיר מקורי ולשנה אחת בלבד. בעוד שבארצות הברית, היצרן והספק מחוייבים לתת לרכיב 5 שנות אחריות או 80,000 ק"מ וזה מגובה בתקנות של זיהום האוויר שם. ישנם יצרנים כמו Bosal ו Emico שמעניקות בכל מקום אחר בעולם לפחות 2 שנות אחריות. השא…
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, אני מניח שלאף אחד אין כדור בדולח בשימוש אבל בכל זאת אשמח לעזרה בניבוי העתיד כרגע אני בן 21 ואני שוקל לקנות רכב מיני מהשנתיים האחרונות בסביבות ה70K, אני מחפש רכב חסכוני אז כנראה סופר מיני ידנית. מעניין אותי לדעת כמה בערך תהיה ההוצאה הכוללת לרכב למשך שנתיים ובכמה הוא צפוי להימכר בעוד שנתיים ואם אולי בכלל שווה לקחת רכב בליסינג פרטי בסביבות ה2.5K לחודש. תודה
הודעה אחרונה מאת BarryG, -
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
שלום היום הצצתי באתר יונדאי לגבי מפרט האבזור שהרכב מגיע איתו. אני מתחיל לחשוב על החלפת הרכב בחודשים הקרובים. רוצה להישאר עם גיר רגיל אבל רכב קומפקטי. מחפש רכב אמין, פשוט, מרווח (אני גבוה), זול לאחזקה (משמש רכב שני) ובמחיר עממי (עד 100K). גם האופציה לרכב סטיישן קורצת ומיוחדת. המחיר יותר מ- 100 אבל במבצעים שונים (חבר או סתם רגילים) המחיר של הרכב הוא באזור זה. באתר שלהם מוצג במקום מסוים כאילו ברכב אין מולטימדיה עם חיבור USB וציפוי עור לידית ההילוכים וההגה. במקום אחר (היכן שאפשר לבצע השוואה בין דגמים) מצויין כאילו כל האבזור הזה קיים. מישהו רכב את הרכב לאחרונה ויכול להאיר אור על המפרט בפועל שאיתו מגיע הרכב? אזור ההשוואה בו מופיע האבזור: http://www…
הודעה אחרונה מאת rlevari, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש לרכוש לאבא שלי, במקצועו מומחה לפחחות וצבע שיצא לפני כמה שנים לפנסיה, רכב אמריקאי קלאסי שיוכל לעבוד עליו. אומרים שזה טוב לנפש האדם לא לשקוע בחוסר עשייה... כל רכב אמריקאי מלפני 1980 בא בחשבון. יכול להיות אחרי תאונה, מוזנח, נטוש, חבוט וכו׳, שראוי לעבור שימור ולהפוך לרכב לאספנים. מצב נסיעה עדיף - גם ללא טסט, אבל כל דבר יכול לבוא בחשבון. אבא לא ממהר לשום מקום. אם יש רעיונות, מכירים מישהו שמוכר, אשמח לשמוע. תעשו מצווה.
הודעה אחרונה מאת yohai71, -
סיפרו לי שבחודש מאי צפוי להגיע לישראל הגיפון של פיאט 500X. ראיתי סרטונים ביוטיוב על הרכב. באירופה כמובן הוא כבר נמכר. האם מישהו פה נהג בחו"ל על דגם זה ויודע לספר עליו פרטים? שוקל אולי לקנות.
הודעה אחרונה מאת Doc Slow, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום לכולם, הוריי בעלי הונדה ג'אז היברידית שנקנתה במהלך שנת 2014. ככלל, הם מרוצים מאוד מהרכב, אך יש שני עניינים שהעלו בפניי ואשמח לשמוע את האינפוט שלכם לגביהם: 1. צריכת הדלק לפי מדידה בפועל היא 1:12. לפי מה שידוע לי היא אמורה להיות יותר טובה. כמובן שלא מדובר על השוואה לנתוני יצרן, אלא לצריכה בפועל של אחרים, אך עדיין הופתעתי לרעה (ציפיתי לשמוע 1:15)... 2. השעון נמצא במערכת המולטימדיה - מערכת ניו יורק של בלאופונקט - אך הוא משתבש ולא שומר על השעה. מישהו יודע למה/איך מתגברים על זה? תגובות תתקבלנה בברכה
הודעה אחרונה מאת Little Wing, -
שברולט סוניק RS נכנסת למשבצת מיוחדת מאוד - היא קצת יותר מהסופר מיני של סבתא שלכם אבל לא באמת מכונית ספורט מושחזת עם קצף ספינות של הפה. למה היא כל כך עניינה את פבל, שלקח אותה ל"סיבוב" של 1000 קילומטר? כי מצד אחד היא נותנת אחלה ביצועים, מצד שני היא לא מוותרת על השימושיות, מצד שלישי המחיר די גבוה ומצד רביעי תקראו את הכתבה ותבינו הכל יותר טוב.
הודעה אחרונה מאת CRuzer669, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
בעקבות שרשור התקרה בסוכנות פרארי והדיון שהתפתח על מדיניות הכנסת האורחים שלהם --- חברות רכב ברובן, נוסדו לצורך יצור רווחים. על הדרך כמובן יש שיקולים של תדמית ואגו, אבל בשביל לתכנן ולייצר מכוניות צריך מזומנים. לאור זאת, לאורך ההיסטוריה המוטורית, חברות רכב אהבו ליצור תדמית פרסומית אידילית מסוימת שהייתה אמורה להחמיא ללקוחות שלה, אבל שהגיע המועד לחתום על עסקה והשטרות החלו להמנות, מכוניות ממותגים מפוארים התגלגלו גם ללקוחות שלא הלמו את האידיאל הפרסומי. יחד עם זאת היו מספר מקרים בהיסטוריה בהם יצרנים (או סוכנים) כיוונו את המכוניות שלהם לקהלים מצומצים ו-"אקסלוסיביים". Bristol Cars היו שריד אחרון ליצרנית המטוסים המהוללת. אחרי תקופה שבה הם יצרו מכוניות מבוססות טכנ…
הודעה אחרונה מאת Avia, -
-
שברולט בארה"ב
מאת AmirDd- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כאחד שצופה בהמון סדרות אמריקאיות כמעט כל הרכבים שמשמשים את הכוכבים מיוצרים על ידי שברולט רציתי לדעת אם זה הדרך של שברולט למתג את המוצר כרכב אמריקאי למרות שהוא בעצם קוראני או שבאמת רוב הרכבים הממשלתיים והאזרחיים שם הם מתוצרת שברולט
הודעה אחרונה מאת Doc Slow, -
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום, ברצוני לרכוש חניונית ניידת ולהציב אותה בחניה "ציבורית" הצמודה לביתי. סימנתי במרכאות ציבורית כי השטח הוא ברשות הכלל אך מדובר במקום בו אני חונה באופן קבוע וצמוד לביתי, כמו כן, השטח הינו חנייה\כביש ללא מוצא, זאת אומרת אזור קטן המיועד לחניית דיירי ובאי הרחוב. ברור לי שההצבה הינה בעייתית ואני בטוח ששכן מסוים יתלונן, לא כי זה מפריע לו אלא כי אנחנו מסוכסכים. הייתי רוצה לשמוע את דעתכם, איך להמנע מדרישה של הרשויות להסיר את החניונית, כמו אי קיבוע החניונית לכביש וכו'. תודה!
הודעה אחרונה מאת stio, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן! אם מישהו פה זוכר - לפני כשנתיים נמכרה ברשתות ACE מעין רשת כזו שסוגרת את כל החלון הקדמי הצידי ליד הנהג, כאשר היא לא חוסמת את כל החלון, אלא כ70% ממנו, ומשאירה את החלק של המראה ללא סגירה. לא מצליח למצוא את זה בשום מקום. מישהו יודע על מה מדובר ואולי יכול להפנות אותי איפה ניתן לרכוש את זה? עד כמה שזכור לי - זה היה ייצור ישראלי, והגיע ב 3 מידות. תודה וחג שמח!
הודעה אחרונה מאת Big Guy, -
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום. לפני מספר ימים (יום רביעי האחרון ה20 לחודש) החניתי את רכבי היקר(מאזדה 323F כחולה) בתחנת הרכבת בנתניה. כאשר חזרתי בערב הוא כבר לא היה שם. מדובר במאזדה 323F (הדגם עם הפנסים הנפתחים) שנתון 1992, צבע כחול כהה. מספר הרכב הוא: 81-718-09 *בנוסף לרכב מכסה דלק בצבע לבן , וכך גם הידית הימנית האחורית. מדובר ברכב שהושקע בו הרבה זמן ,מחשבה ומשאבים והיה לפרוייקט עבורי. לכן לפני שאוותר החלטתי לשתף אולי במקרה מישהו מכאן ראה/יראה רכב זהה (בתקווה שכן) ואם כן אשמח אם יוכל ליצור איתי קשר. מבטיח לתגמל את מי שבזכותו אקבל את רכבי חזרה. ליצירת קשר: [email protected] 0545494657 תודה.
הודעה אחרונה מאת jordanT, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מישהו שם בטויוטה קצת הגזים עם ה-recalls - http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3659930,00.html
הודעה אחרונה מאת OJetta, -
- 12 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
הי, כבר הרבה זמן שאני מעוניין ברכב ספציפי מסביבות שנת 2006-2007. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שלא ניתן לייבא שום רכב שעברו שנתיים מאז יצורו. האם יש אופציה אחרת ליבוא רכב משנים אלה? מה לגבי רכב ישן יותר? אשמח למידע שיכול לעזור תודה!
הודעה אחרונה מאת Cerebral Cortex, -
- 2 תגובות
- 850 צפיות
שלום, החניתי את הרכב בקמפוס לכמה ימים ושמתי כיסוי. אותם ימים היה גשם וסערה. כאשר באתי לצאת הביתה ראיתי שהכיסוי נפל הצידה למרות שהיה קשור , הכיסוי נפל על ערימות קטנות של חול. אמרתי לאימא לכבס את הכיסוי אך היא טענה שהיה רק חול על הכיסוי, ואחרי ניעור הכיסוי נקי, וסוג כזה של כיסוי לא צריך לכבס כל הזמן. מצרף תמונה שלו. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום, אתמול נסעתי לי-ם והוויז סימן את כביש האבות, כביש 60, כדרך הקצרה ביותר- כ120/130 ק"מ בלבד. שוב התבאסתי על העיקוף שצריכים לעשות כל פעם שרוצים אנשים כמוני שגרים באזור הצפון ,להגיע לירושלים. ניגשתי וגיגלתי העניין. בוויקיפדיה כתוב שכביש 60 ממעבר ג'למה עד צומת דותן סגור למעבר ישראלים. ומשם עד לשבי שומרון ניתן לעבור בליווי צבאי בלבד. האם הכוונה שכל פעם שישראלי רוצה לנסוע משם הוא צריך ליצור קשר עם החמ"ל באותו איזור ולבקש ליווי ויתנו לו? במקרה כזה, מי שרוצה להגיע מאזור עפולה לירושלים, באופן תיאורטי, בלי להתחשב בסיכון להיפצע בדרך מיידוי אבנים, יכול לעלות על כביש הסרגל, ומיד אח"כ לחתוך שמאלה לאום אל פאחם, לעבור דרך יישוב זה ולנווט דרכו לצומת דותן, ומשם בנסיעה על כביש 60 …
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
בבקשה לנעול/למחוק אם היה דבר דומה בתקופה האחרונה. לאור סוגיות שעולות וחוזרות כל פעם מחדש בפורום הזה (ובפורומים דומים בעולם ד"א), החלטתי להתחיל ריכוז של שאלות קיטבג שונות והתשובות עליהן עם מקור - זאת כפי הידוע לי. בבקשה לתקן/להוסיף (בבקשה עם מקור ולא על סמך ניסיון אישי ברכב ספציפי כזה או אחר!) * נהיגה ברכב בירידה בניוטרל/הילוך וסוגית צריכת הדלק -- עדיף בהילוך. ברכב עם הזרקה הצריכה במצב זה היא אפס (ראה popular mechanic ואינספור דיונים ברשת). * נהיגה עם חלונות פתוחים לעומת מזגן מבחינת צריכת דלק -- עדיף חלונות פתוחים, גם בנסיעה בין עירונית מתונה (mythbusters). * רכב כבד (או "פח עבה") בהכרח בטיחותי יותר -- לא נכון, רכב קטן מודרני עשוי להיות בטיחותי יותר (fifth gea…
הודעה אחרונה מאת Taimors, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש כבר כמה וכמה סיכומים דומים בפורום, והתמונה הכללית מאוד דומה בכולם אז אשתדל לקצר. נסעתי 14,800 ק"מ, צריכת דלק ממוצעת לאורך כל התקופה 1:15.2 (1:14.2 הכי גרועה, 1:16.8 הכי טובה). נסיעה מעורבת (כ50:50), המחיר הממוצע ששילמתי לליטר דלק 6.9. אגרת רישוי 1219. הביטוח, נק' כואבת – אני ללא עבר ביטוחי נקי ומתחת ל30, 1720 חובה, 3960 למקיף. טיפול 15,000 – חינם, קיבלתי שובר מחברת הביטוח. בוצע במוסך י.נ.מ מורשה קיה – מרוצה (סה"כ טיפול 15). ירידת ערך – אפשר להעריך ב15%, אבל זה לא כ"כ מטריד אותי ובמילא אקבל מספר מדויק רק לאחר המכירה. חוץ מזה, היה לי תקר (40 ש"ח) וקניתי סוכך שמש (15 ש"ח). שטיפות ידניות או עם התדלוק (אבל רק במכונות עם הספוג). אני מעריך שעלות האחז…
הודעה אחרונה מאת yoni162, -
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 15.9 אלף צפיות
שלום חברים, קניתי פיג'ו 5008 יד 2, וסה"כ אני די מרוצה. הבעיה שלי היא עם היעדר גלגל רזרבי (במקום גלגל רזרבי הם מספקים ערכה לתיקון תקרים, אבל אם מתפוצץ הצמיג - צריך לגרור...) התעניינתי במוסכי פיג'ו אם אפשר להתקין גלגל, ונאמר לי שכן, אבל זה יעלה 5000 (!!!) ש"ח. אין לי כוונה להוציא כזה סכום, אבל אני גם לא מתכוון לקחת סיכון וליסוע עם כל המשפחה מרחק גדול, ולהתקע בגלל תקר גדול. חוצמזה, גם אם אני מצליח לתקן את התקר בעזרת הערכה, הצמיג הזה צריך להיות מוחלף עד 200 ק"מ... יש למישהו עצה? מה לגבי גגון בשביל הרזרבי? משהו יכול להמליץ על צ'ימיגג בשביל גלגל רזרבי?
הודעה אחרונה מאת Mr.Hybrid, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
עם שינוי עדין לעיצוב, תוספת קטנה לאבזור ושיפור קטן לביצועים, נוחת מיצובישי פאג'רו המחודש בישראל. המחיר? ללא שינוי. החל מ-300,000 ש"ח. קישור לחובבי קישורים.
הודעה אחרונה מאת HybridBoy, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
קבלני ארצנו היכונו - טויוטה חושפת דור חדש ושמיני במספר להיילקס המיתולוגי. הדגם החדש יהיה חסכוני יותר, מרווח יותר, בעל כושר העמסה גדול יותר וגם נוח יותר. בטויוטה מבטיחים שהוא יהיה אמין לא פחות. פרטים נוספים בקישור: טויוטה היילקס החדש נחשף
הודעה אחרונה מאת Eliran741, -
ימים חמים מאוד עברו עלינו לאחרונה. כרגיל, מזגן ה VAG באיביזה שלי הקפיא את הרכב גם שבחוץ 40 מעלות. מניסיון שלי המזגנים של הקונצרן מאוד חזקים יחסית ליפניות והקוריאניות. ועכשיו לשאלה: לאחר מספר דקות לא רב, מאוד קר ברכב ואז יש שתי אפשריות כדי להעלות חזרה את הטמפ' : 1. לכבות את המזגן ל 2-3 דקות ולהכניס אוויר טרי מבחוץ ואז שוב להדליק חזרה את המזגן בסירקולציה פנימית. 2. כאשר קר מדי ברכב, לסובב את בורר הטמפ' לכיוון האזור "האדום" ולהפעיל את מערכת החימום במקביל למערכת הקירור עד לקבלת טמפ' נעימה. אני בד"כ בוחר באפשרות הראשונה, נראה לי שהאפשרות השניה מאוד בזבזנית. האם כיבוי והדלקה של המדחס כל מספר דקות כמו שתואר באפשרות הראשונה יכלה לגרום לנזק כל …
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
-
- אחראי פורום
- 38 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום לכולם, השבוע הזמנו את הפולו החדשה, הדגם המאובזר ביותר עם 110 כ״ס (כרכב שני למשפחה). כחלק מהמבצעים החדשים של צ׳מפיון הרכב מגיע עם חלון פנורמלי בגג וחלונות מושחרים (65%) מכיוון שאין לי כל כך מושג, רציתי לשאול לדעתכם. הייתם מעדיפים לקחת את הרכב עם חלונות מושחרים או לוותר על התענוג? * הרכב מגיע בצבע לבן תודה!
הודעה אחרונה מאת or_b7, -
-
מי מחובר 66 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 982 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- rev-Match
- discoTD5
- Camaro 92
- elibaba
- Matan1515
- mottis
- Fraysa
- GTאי
- ברווז
- nir eli
- IsraCar
- Avia