Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ככל הנראה תוכננו על ידי ניאו נאצים. זה בהחלט מבאס.

פורסם

אם תסתכל על הצורה של הדלת היית מבין שהחלון היה יורד לתוך הגלגל האחורי. לכן אי אפשר.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

מה שעמוס אמר. יש רכבים בהם החלון כן יורד במלואו - הכל תלוי במיקום בית הגלגל האחורי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בסוף שנות ה 70' ותחילת שנות ה 80' היו מכוניות אמריקאיות שבהן החלונות האחוריים לא נפתחו כלל, אלא היו קבועים במקומם.

הסיבה - חטיפות רמזורים, שהיו נפוצות מאד באותה תקופה, ולכן הדלתות היו ננעלות עם השילוב ל D.

בשל העובדה שהחלונות האחוריים היו קבועים, מערכות האיוורור והמיזוג היו משוכללות יחסית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

האם כן מי שרשם ילדים, בדק את הנושא או שהקיש שניה בגוגל הגיע לפורום YAHOO או משהו דומה של אנשים שאין להם מושג בשיט וזורקים מושגים לאוויר? מישהו בדק עם היצרניות? משהו? אני מניח שלא ולכן, עדיף שלא לכתבו דברים לא נכונים.

צורת החלון לא מאפשרת בחלק מהרכבים לרדת עד הסוף. תכנון מסויים או החלטות מסויימות של עיצוב ומכניקה של הרכב, גורמות לתופעה, זה הכל.

היצרן יכל לפתור את הבעיה, החליט שלא. זה הכל.

ילדים או לא ילדים, זה היה הופך לסטנדרט בכל הרכבים.

פורסם
יותר מכוערות הדלתות ללא הידיות כמו בניסאן ג'וק (דלת אחורית).

על טעם ועל ריח. אני דווקא אוהב

אלפא, סיאט, הונדה, רנו, ניסאן ושברולט כבר אימצו את זה.

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אצלי הם לא נפתחים בכלל, אבל בכלל.8)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ואצלי רק חלון אחד מאחורה נפתח, השני קבוע במקומו (מה גם שהוא לא חלק מדלת)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...