רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,562 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
מפרסם עבור ידידה. האופנוע נגנב לפני כמה דקות לקראת השעה 3:00, בלילה שבין שלישי לרביעי, מרחוב עמישב בתל אביב. ידית ברקס ימנית שבורה. צבע האופנוע נדיר יחסית במחוזות ארצנו, לא יהיה קשה להבחין. לכל היודע דבר, נא לפנות לסתיו בטלפון מספר 0544679760. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת audiR8, -
-
אני יודע שיש פה שירשורים עם המלצות. קראתי את כולם ואני שומר אצלי על המחשב את כל ההמלצות. אבל... אני גר במרכז ובד"ב לוקח בחמישי חופש כדי לנסוע לנס הרים. הבעיה בנס הרים, לפחות בקטע של הכבישים 395 -> 386 -> 3866 היא שבאמצע השבוע בבוקר יש לא מעט מכוניות שנתקעים מאחוריהן. פעם אחת החלטתי לחרוג ממנהגי ונסעתי לכביש ערד - מצדה. שם בהחלט כמעט ואין כלי רכב באמצע השבוע אבל הכביש שבר לי את האוטו ואת הגב. פשוט לא נעים לנהוג ככה. לצפון עדיין לא נסעתי למרות שאני יודע שיש שם מספר כבישים טובים מאוד לנהיגה. שורה תחתונה אני מחפש: 1) כמה שפחות להתרחק מהמרכז כי יהיו פקקים בחזרה 2) שהכביש יהיה באיכות טובה (כמו כבישי נס הרים) 3) כמה שפחות מכוניות מתנייעות עליו באמצע השבוע בבוקר-צ…
הודעה אחרונה מאת shayy, -
- 4 תגובות
- 848 צפיות
ראיתי את הכתבה בוואללה, וראיתי עד כמה השליח שלהם התרגש מהמופעים שם. האמת זה די מרגש לראות כל הVAGיות נוסעות כל הדרך מאירופה עד לאי וורטרסי בשביל להשתתף ביום הזה. מעניין אם מישהו פה היה שם השנה, אם אני לא טועה, בשנה שעברה השתתפו מס' אנשים מהפורום ביום הזה ! באירוע הם הציגו את השירוקו GTS החדשה, הגולף GTI קלאבספורט והגולף מהעתיד שמשלבת הינע חשמלי עם מנוע בנזין מאריך טווח. בחיי שאני מקנא בהם. לכתבה: http://cars.walla.co.il/item/2856089 מיוטיוב:
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
- 27 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
שימו לב, התחרות התחילה ניתן להעלות חומרים לאתר הבא: http://www.vw.co.il/minisitegti/ אתר התחרות שנה שעברה פולקסווגן ישראל השיקה תחרות גולשים שהזוכה בה קיבל במתנה השתתפות בפסטיבל בזכות פולקסווגן ישראל. גם השנה אנחנו חוזרים עם תחרות, אפילו גדולה יותר, שבסופה יטוסו 2 גולשים לפסטיבל היוקרתי הזה. הכל התחיל לפני 34 שנים. מספר אוהבי רכבי ביצועים נפגשו ליד העיירה Wörthersee והחליפו חוויות על המכונית החדשה שכבשה את ליבם. המכונית שפולקסווגן השיקה שנתיים לפני כן, רכב שנולד מפרוייקט סודי וצדדי של מספר מהנדסים, לכם זה מוכר כגולף GTI. ה-GTI המיתולוגית כבשה את העולם ועם הצלחתה כך גם המפגש של אוהבי ה-GTI (או בשמו המקורי GTI Treffen) הלך והת…
הודעה אחרונה מאת pasat04, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ראיתי היום מבחוץ 2 רכבים של AUDI A4 משנתונים 2013 ו-2014 לשניהם לא היה ליד המחזיק כוסות את גלגל השליטה והכפתורים של מערכת השמע. לאיפה הם נעלמו? יש משהו שמסתיר אותם?
הודעה אחרונה מאת Barney, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
למה? למה בכל טסט חייבים להוסיף עוד איזה שטות חדשה? השבוע העברתי את האופנוע טסט, בסופו של הטסט, הבוחן אומר לי, הכל בסדר רק תוסיף מדבקה זוהרת מאחור, אני שואל אותו איפה מאחור והוא אומר על המספר, ואני שואל מה יעזור לי ולנראות שלי מדבקה בגודל של 10/2ס''מ עד מתי נהיה למשחק בידיים של תאבי בצע ופקידים מטומטמים, למה בכל טסט אני מוצא את עצמי עם רשימת קניות כדי לעבור את הטסט
הודעה אחרונה מאת firebirdrc, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
http://www.carscoops.com/2015/05/renault-kwid-jacked-up-city-car.html בניה על פלטפורמה חדשה של רנו \ ניסן CMF-A מנוע 800 סמ"ק. המכונית הוצגה בהודו עם מחיר התחלתי של 4700 $
הודעה אחרונה מאת Gregos, -
-
האם זה חוקי?
מאת yafatana- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
השוטר לא ייתן לי דו"ח ?? מה החוק אומר ?
הודעה אחרונה מאת Mr.Hybrid, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 152 תגובות
- 20 אלף צפיות
נחשפתי לתמונות הזוועה בקבוצה בווטסאפ. האם באמת מדובר על הסוכנות בישראל? ואם כן, לכמה עודכן המחיר של "רכב מתצוגה"?
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
19:00 בערב שעון טוסקנה. הגפנים הבלתי נגמרים של האזור עושים קבלת פנים ראשונה לסופרב החדשה. אחרי מספר שעות לא רב של נהיגה על 3 סוגים שונים של מנועים אני אתחיל דווקא מהסוף: מההתרשמות הלא ארוכה שלי איתה הסופרב הגיע לבשלות מקסימלית. אני מתקשה למצוא המון דברים שהייתי רוצה לשפר בה. נכון, מכוניות ההשקה תמיד מאובזרות יותר מהגרסאות שמגיעות לארץ, נכון, ציוצי הציפורים והנופים המדהימים של טוסקנה משרים עליך אווירה רגועה ורצון עז לייצר מחמאות. אבל באמת מדובר במכונית מוצלחת למדי, אולי אפילו מוצלחת מדי, כזו שמייתרת את אחותה הבכירה (הפאסאט) וכזו שמציבה רף גבוה מאוד למתחרות. נתחיל במראה החיצוני שלה: (לחיצה על התמונות תגדיל אותן) [ATTACH=CONFIG]424473[/ATTACH] …
הודעה אחרונה מאת שלומי, -
-
שלום לכולם, רצתי לשתף אתכם קצת מניסיוני עם רכבי פולקסווגן בכלל ועם צ'מפיון מוטורס בפרט. בשנת 2009 החלטתי לראשונה לנסות משהו אחר במקום מאזדה (החזקתי במאזדה 323 ואחר כך שתי מאזדה 3). רכשת גולף TSI 160 כ"ס, שנת 2009, כשבמד האוץ שלה מופיעים 4000 ק"מ בלבד. הרכב נרכש ב-153K. מאוד התלהבתי בהתחלה. איכות החומרים הייתה מצוינת להשוואה למאזדה. המנוע היה חזק מאוד, אומרים שמי שנוהג במנוע טורבו פשוט לא יוכל לחזור ולנהוג במנוע אטמוספירי - ההבדל עצום! כבר לאחר כמה אלפי ק"מ בודדים הכה בי ה-DSG הידועה כלכך לשמצה. הרכב נכנס שבוע למוסך והוחלפו מצמדים במסגרת אחריות. ב-15,000 קמ בערך נכנסתי שוב למוסך. הפעם הצרה הייתה גדולה יותר - תקלת מנוע. לאחר אבחון התברר שאחד הצילינדרים במ…
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני בעל רכב יגואר XF דגם 5 ליטר וכמו שאתם מבינים זה הדגם החזק יותר ולכן המחיר שלו בהתאם. אני ניסיתי למכור כבר ל2 סוכנויות ללא הצלחה. עכשיו השאלה שלי אם יש רשימת סוכנויות רכב שאני אוכל לפנות אליהם מכל מקום בארץ עד שאמצע את המחיר הכי טוב שאוכל לקבל.
הודעה אחרונה מאת edanj, -
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ניסיון אופטימי לעזור, נמצאה זרוקה על הכביש ליד הבית שלי: אם מישהו מכיר או יודע נא לפנות בהודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת avargel, -
- 1 תגובות
- 900 צפיות
שלום לפני כשבועיים בערך יצרתי קשר עם חברה שנראת אורון מוטורס שהם מיבאים רכבים מחו"ל, הגעתי אליהם דרך מגזין אוטו... לפי הבנתי החברה מנוהלת ע"י אורון עצמו ואיתו גם דיברתי. ע"מ לבצע את תהליך הייבוא אני צריך לתת לו מראש את הכסף של עלות הרכישה של הרכב בחו"ל כששאלתי אותו איזה ביטחונות אני מקבל בתמורה לסף שאני נותן לו הוא אמר שהוא לא מוכן לתת ערבות בנקאית בתמורה לכסף הזה (מה שמקובל בתחום ) אלה רק צ'ק פרטי שלו בגלל שבעבר עשו לו עוקצים (טוען שכשהרכב מגיע לארץ הוא מגיע על שמי ולכן באותו הרגע יהיה לי גם ערבות בנקאית ביד וגם רכב על שמי והוא מפחד מעוקץ) שאלתי היא האם משהוא פה בפורום עבד איתו בעבר? מה אתם חושבים על זה שהוא לא מוכן לתת ערבות בנקאית אלה רק צ'ק פרטי? אחרי הכ…
הודעה אחרונה מאת ג'וני בוי, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
שלום לכם רציתי לשאול לגבי חניה בכחול לבן אתמול יצאתי עם ידידה שלי לאכול בג'פניקה ברחובות בפארק המדע עכשיו נכנסתי לחניה כזאת היה רשום נדמה לי שהחניה בתשלום עד 24:00 נכנסתי לאיזה שעה לאכול היה שם מחשב כשלחצתי על הכפתור הוא עשה רעש מוזר ולא הוציא שום פתקית ושום כלום השאלה היא כזאת האם יגיע לי תשלום כלשהו ?.. לא שמתי לב שיש שם מצלמה או משהו כזה זאת החניה מי שמכיר היא קצת השתנתה וגם להבא שאני אדע איך אני משלם על כחול לבן?.. אני תמיד משתדל להחנות ליד מדרכה אפורה
הודעה אחרונה מאת pinister, -
-
אופנוע 2X2
מאת liord10- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
נתקלתי היום באופנוע הזה http://www.jebiga.com/taurus-2x2-motorcycle/ http://www.mtv-t.ru/ מה הסיכוי שהיה אפשר להכניס אותו לארץ
הודעה אחרונה מאת ArikB, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מחפש על זה מידע ולא מוצא בשום מקום באינטרנט, הגעתי פיזית למשרדים שלהם ויש שלט שהם בשביתה, התקשרי לרישוי-פון (*5678) והם מסבירים שהם בשביתה בכל הסניפים בארץ עד להודעה חדשה. - אני הייתי צריך אותם בדחיפות לאיזה טופס ואין עם מי לדבר.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי חבר'ה, יש לי רכב מודל 97 ללא מבחן טסט אבל עם אגרת רכב ששולמה לפני בערך שנה ומאז הקפאתי את הרישיון. אני מוכר את הרכב. מספר שאלות: 1. אני קראתי שלא ניתן להעביר בעלות רכב שנמצא ללא טסט למעלה משלושה חודשים, אלא אם כן הרישיון של הרכב מוקפא ואז הבעלים החדשים ישחררו. אתם יכולים לאמת את זה? איך בדיוק זה עובד? 2. הקפאת רישיון רכב פירושה שלאחר ששיחררתי את האוטו אין צורך לשלם אגרה נוספת לתקופה השווה לשהות הרכב בהקפאה? תודה
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.carthrottle.com/post/AkeWDR/ נתקלתי הלינק הבא, למישהו יד הסבר איך העסק הזה עובד? זה נראה פשוט לא מציאותי.
הודעה אחרונה מאת hwgeek, -
- 6 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אז ככה, אני רוצה להזמין מספר חלקים לרכב שלי מחו"ל, חלקים כגון טמבון, פנסים, חלקי חשמל וכו', כולם עם תקינה וכולם מאושרים ליבוא, הפכתי את האינטרנט בחיפוש אחרי הסבר לחישוב המיסים על חלפי רכב ביבוא אישי ולא הצלחתי למצוא כלום, כל הנהלים של היבוא מפורטים באתר משרד התחבורה אבל באף מקום לא מצויינים מספרים, האחוזים שצריך לשלם על כל חלק. האם מישהו מכיר רשימה כזו? תודה.
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
שלום חברים, מזה כשנה חפשתי רכב קרוסאובר חדש, ומאחר והשתמשתי בפורום הזה לא מעט, ברצוני "לתרום" מעט מהתהליך והמסקנות האישיות שלי אשר ליוו אותו. כפי שנרמז משם השרשור, בסופו של תהליך בחרתי לרכוש את הקשקאי החדש וזאת למרות שהוא בלשון המועטה לא הרכב המועדף כאן בפורום, הודות לשילוב בעייתי של מחיר/מנוע/יבואן. אז אסביר בקצרה את הרציונאל שמאחורי ההחלטה. ברשותי היתה יאריס היברידית אשר היתה נהדרת וחסכונית מאוד, אבל קטנה מדי, ולשימוש משפחתי פשוט לא התאימה לי כפי שקיוויתי, ולכן ידעתי כבר לפני שנה שאני חייב להחליף את הרכב. לפני כשנה הגיע הספורטאז' המחודש בגרסת אורבן 2.0, והייתי קרוב מאוד לרכוש אותו, אולם לאחר שכבר ראיתי תמונות מעקב ראשונות של הגרסה שתצא בהמשך השנה, החלטתי לוותר.…
הודעה אחרונה מאת אושריקו, -
-
במוו סדרה 1 עברה לא מזמן מתיחת פנים שהפכה אותה למכונית ש(סוף סוף)נראית לא רע בכלל. היום היא נוחתת בישראל ומבטיחה להיות יותר מאובזרת ודינאמית, אבל היא גם יותר יקרה - עם מחיר שמתחיל ב-181,500 ש"ח לדגם 118i. קישור לידיעה המלאה.
הודעה אחרונה מאת Bavarian, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בימים האחרונים אני בודק קניה של רכב משומש ודי הופתעתי כאשר נכנסתי לקבל הצעה על רכב כאשר מחיר המחירון שלו הוא 103K , נציג המכירות לפני מיקוח כבר הוריד את המחיר ל 94K , וכאשר אמרתי לו שאני משלם מזומן ללא מימון המחיר ירד ל 92K... השאלה שלי היא איזה מחיר נקנה הרכב מהאדם פרטי אשר ביצע טריד לחדש? בהנחה שהטרייד גם ב 92K מרויח 5K משמע האדם הפרטי מכר את הרכבב 15% מתחת למחירן...הגיוני ?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לפני כמה שבועות תדלקתי מיכל מלא, נסעתי לבסיס הלוך-חזור ואז תדלקתי שוב. סה"כ הנסיעה לקחה לי 2.4 ליטר, וזה עוד כשמילאתי מעט יותר דלק, אחרי שהמשאבה הפסיקה אוטומתית. נסיעה של 43 קילומטר. סה"כ יוצא בערך 1:18. הייתי שמח שיוצא לי חסכוני יחסית לרכב כזה.. וזה עוד כשהייתי בפקק בדרך חזרה. מאז הFULL הזה שמילאתי, הרכב שלי עשה 420 ק"מ. בתדלוק חזרה לFULL יוצא שהשתמתי ב38.24 ליטר. יוצא בערך 1:11. נסעתי רוב מוחלט מהזמן רק לבסיס. באותם כבישים. איך הנתון משתנה כל כך דרסטית?
הודעה אחרונה מאת mark_Avn, -
-
פונטיאק אזטק בישראל? 1 2
מאת ldti-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 19 תגובות
- 7.2 אלף צפיות
הייתכן שמכרו פה, או ייבוא אישי?
הודעה אחרונה מאת Doc Slow, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי. נודע לי לא מזמן שפעם היה מתקיים ראלי בשטחים מאחורי בית גיל הזהב בת"א. מישהו מכיר ויודע ויכול לספר מתי ואיך זה התקיים? תמונות? אני גר באיזור והיום יש גינה מאחוריו /:
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 700 צפיות
שאלה1: נגיד אני קונה רכב מסוג ואג כול שהוא מהחברה ובספר רכב כתוב לגבי השמן לשים חברה מסוימת נגיד א' 5w40 סמיכות, vw 502.00 ואני שם שמן של חברה אחרת נגיד חברה ב' אבל באותה סמיכות ובאותו דגם כלומר vw 502.00 אז זה יפגע לי באחריות היצרן ? שאלה2: תגידו בקשר לטיפול של הרכב ,הרבה חברות ממליצים לעשות טיפול של החלפת שמן ופילטר כול 15000 קיימ , זה לא מוגזם כי בדרך כלל עושים בין 5000-10000 והשאלה אם אני יעשה טיפול לרכב לא מתי שהם כותבים אלא יותר מוקדם זה יכול לפגוע לי באחריות היצרן ? תודה לעונים!!!!
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
חבר ביצע תאונה במהלך רברס ופגע ברכב ליסינג במהלך משמרת כאשר הוא נוהג ברכב של המועצה, הוא דיווח לאחראי המשמרת שלו שבתורו דיווח לאחראי מעליו. החבר ביקש למלא דוח תאונה מיידית בהמלצתי, אך אחראי המשמרת דחה אותו בתואנת שבת ואמר שהם ידברו עם בעל הרכב הנפגע במהלך יום ראשון(התנהלות הזויה מספר 1) ושהנזק נראה לו בעלות נמוכה אז הם ינסו לסגור את העניין ישירות מול בעל הרכב(התנהלות מוזרה מספר 2). מפה לשם חברת הביטוח של הרכב הנפגע(ליסינג) הגישה תביעה על סך 10000 ש"ח, כמובן שהחבר צילם תמונות מיד לאחר התאונה ושלח אותם לאחראי מטעם המועצה ו10000 שקל אין שם. היום הוא דיבר עם קצין הרכב שטוען שהוא בכלל לא ידע על התאונה עד שהוגש כתב התביעה(התנהלות הזויה 3). בשורה התחתונה, בעבודה דורשים …
שלום חברים. (מראש מחילה על האיכות של התמונות, אני לא צלם מקצועי, וזה צולם באייפון) בשעה טובה קיבלתי את הרכב החדש, קיה ריו 2013 מנוע 1250 ידנית. קיבלתי אותו בחמישי האחרון, עם 8 ק"מ על המד אוץ, כיום יש כ250 ק"מ, דיי הרבה בשבילי, אני לא נוסע הרבה. הרכב מרווח מאוד, מרגיש כמו משפחתית לכול דבר, אישית הוא נוח לי, הכיסאות מאוד נוחים, והוא דיי נוח מבחינת מתלים, על הצד הקשה יותר אבל סביר. מבחינת רעשים - ממה שיצא לי לראות עד כה הבידוד רעשים דיי מוצלח, במהירויות שיוט מתקבל שקט טוב. מנוע - יש כוח אם רוצים, בצורה מפתיעה מאוד ביחס לנפח הקטן, הילוכים 4-5 הם שיוט לכול דבר, אין כוח. אבזור - מאובזר יחסית, יש שליטה מההגה, ועוד שלל מערכות בטיחות, המערכת HIIL HOLDER מעולה לחניות…
הודעה אחרונה מאת noknok, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אז מסתבר שממשלת יפן הדליפה (בטעות, או לא ממש) את המפרט הטכני הכמעט מלא של מתיחת הפנים של טויוטה לנד קרוזר. הצלחנו להבין שמנוע הדיזל הוחלף לאחד קטן יותר ושתיבת ההילוכים הצמיחה עוד יחס העברה. מעבר לזה יש רק בעיה אחת - המסמך ביפנית. *אם אתם יודעים יפנית, נשמח אם תוכלו לתרגם את מה שכתוב* קישור לכתבה המלאה.
הודעה אחרונה מאת itsik170,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 322 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- om2
- פינדר
- Shmelov
- גולדן191
- yor2
- RK
- amosbmw
- ניקו פ.
- farkash7
- אורי מ.
- Avia
- NEW10