Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים האחרונים אני בודק קניה של רכב משומש ודי הופתעתי כאשר נכנסתי לקבל הצעה על רכב כאשר מחיר המחירון שלו הוא 103K , נציג המכירות לפני מיקוח כבר הוריד את המחיר ל 94K , וכאשר אמרתי לו שאני משלם מזומן ללא מימון המחיר ירד ל 92K...

השאלה שלי היא איזה מחיר נקנה הרכב מהאדם פרטי אשר ביצע טריד לחדש?

בהנחה שהטרייד גם ב 92K מרויח 5K משמע האדם הפרטי מכר את הרכבב 15% מתחת למחירן...הגיוני ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם (נערך)

ההפרש הוא כמה שיותר. ככל שהחברה קונה את הרכב מהלקוח ביותר זול - כך המרווח יותר משמעותי. אין נוסחת קסם, כל רכב הוא לגופו.

עריכה אחרונה על ידי daniel.gri
פורסם

יש מקרים בהם רכב שנמכר לטרייד אין כאשר בעל הרכב קונה רכב חדש בסוכנות מסויימת - גם הסוכנות משלמת לטרייד אין כמה שקלים, שאותם הלקוח לא יקבל כהנחה או באביזרים שהיה מוסיף. כך שתיאורטית הם יכולים למכור לך את הרכב באותו המחיר שבו הם קנו אותו, ועדיין להרוויח כמה אלפים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מניסיוני זה דווקא הפוך - כשעשיתי טרייד-אין ללאון הקודמת שלי דרך הסוכנות ורכשתי לאון חדשה,

דווקא עצם העניין שאוטודיל לא נתנה לי מחירון, גרמה לסוכן מכירות לבוא לקראתי יותר בתוספות ואבזור ללא עלות כדי שהעסקה תצא לי קצת יותר משתלמת.

פורסם

אתן לך דוגמא מהכיוון ההפוך -

יבואן מציע מבצע של טרייד אין במחיר מחירון. מישהו בא, עושה עסקה - ומקבל מחירון עבור הרכב הישן.

מצד שני אם היה רוכש בעסקת מזומן היה מקבל הנחה משמעותית שלא קיבל.

ואגב, גם 15% מתחת למחירון לרכב לא סחיר לא נשמע לי מופרך. יש כאלו שנתנו בטרייד גם ב50% מהמחירון

פורסם

כשבאנו עם סוזוקי SX4 5 דלתות שנת 2010 (רכב בן 4.5 שנים) עם 50K על השעון, חוץ מסוכנות סוזוקי שנתנו מחירון פחות 5%, כל הסוכנויות נתנו 15% פחות וזאת כשהרכב נקי לחלוטין ובמצב מעולה ללא שום דפיקה.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

טרייד אין בסוכנות קיה, מקבלים מחיר מחירון מלא לפי לוי יצחק עם הרכב עבר בדיקה ללא דופי,

לפי התקנון של היבואן.

ניתן לקבל את הנ"ל רק לאחר שנתיים במידה ובאים עם רכב מסוג קיה .

עשיתי פעמיים טרייד בפעם הראשונה קיבלתי מחיר מלא בפעם השנייה הייתי צריך להוריד מהמחיר (הוחלפה דלת ותיקון צבע)

פורסם

לא חסר סוכנויות שמורידות על הרכב שלכם גם 40 ו 50 אחוז.

הכל תלוי במצב הרכב והכי חשוב בסחירות.

מנסיון אישי, פיזו 407 לדוגמא, תתומחר סביב ה 40 עד 50 אחוז פחות מהמחירון.

וזו רק דוגמה, בדרך כלל ההורדה היא אוטומטית 10 אחוז אם האוטו מושלם.

תמיד עדיף להוריד במחיר ולמכור במזומן למישהו , גם אם זה נראה זול מידי.

פורסם

התשובה האמיתית שלכל עסקה המירווח שלה. אין שתי עסקאות זהות.

לפני שנים מכרתי רכב לא סחיר בטרייד-אין במחיר קרוב מאד למחירון כי לסוחר היתה הזמנה בדיוק לדגם הזה, ולכן היה כדאי לו.

לפעמים אפילו המרווח משתנה בהתאם ליעדי המכירה של איש המכירות (טיפ: בסוף החודש המחירים הרבה יותר גמישים מאשר בתחילתו)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...