Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

SlowRide, הבעיה בהנחה שלך נמצאת פה, מעמד כבר יש להם אז עוד רכב בצבע אדום שכנראה חברים שלהם לא יבחינו בהבדל עם הקודם לא יקנו להם מעמד שכבר קיים..וזה סוג אנשים שזה לא קשור לצריך לדעת או לא, הם לא יתחננו והפוך בדיוק כמו השופט יתעצבנו וילכו ישר למתחרה.

עריכה אחרונה על ידי Taimors
  • תגובות 152
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברור, כי בלמבורגיני או אצל כל יצרן רכב אחר בעולם יתחילו להנדס מחדש את הרכב לבקשת כל אידיוט שיש לו איזה השגה על הרכב.

לא רלוונטי בעליל מה הוא רצה - השאלה היחידה היא היחס של החברה (ובמקרה הזה הבעלים והמנכ"ל) ללקוח.

לפרארי מעולם לא היה זכיין מורשה בישראל, את ה 2-3 פרארי שהיו פה ייבא "אדם" שהיו לו קשרים הדוקים גם בפרארי וגם במשרד הרישוי ולכן היה לו אפשרי להביא אותן.

הייבוא היה שייך כמו כל קונצרן פיאט לסמל"ת, הבעלים ייבא לעצמו ולא מכר.

שכחת לציין שמיכאל לוי רחוק מלהיות "אדם עם קשרים הדוקים בפרארי ובמשרד הרישוי", הוא הבעלים של סמל"ת.

לא התהפכו ולא נעליים, מאז ומעולם היו חברה פתוחה בעלת אולמות תצוגה פתוחים לרווחה לקהל הרחב.

דיברתי על יחס היצרן ללקוחות, אולם תצוגה סגור זה פשוט מקרה קיצוני של יחס גרוע ללקוחות.

לא מדויק, למבורגיני לא בא לקנות רכב אלא חשב שהרכבים של פרארי לא מספיק טובים(רועשים ומווברצים מה שהפך אותם לרכבי מסלול משובחים ולסיוט על הכביש הציבורי) אז הוא הלך לאדון פרארי והתחיל להרצות לו מה צריך לשנות בפרארי בכדי לקבל כלי רכב יותר טוב.

פרארי התייחס אליו כאל ייצרן טרקטורים (מה שהוא היה באמת) וגירש אותו בבושת פנים.

אם אני אנצו, גם אני הייתי מגלגל אותו מכל המדרגות בברכת "שלום לך, טמבל".

למיטב זכרוני למר למבורגיני הייתה פרארי בבעלותו.

אם אתה אנצו כנראה שגם אתה היית גורם למישהו להקים חברה מתחרה.

בכל מקרה גם הסיפור של עידן מצטרף לזה - פרארי רחוקה מלהיות חברה שתפנק אותך או תתן לך יחס מיוחד, וזה בלשון המעטה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם
SlowRide, הבעיה בהנחה שלך נמצאת פה, מעמד כבר יש להם אז עוד רכב בצבע אדום שכנראה חברים שלהם לא יבחינו בהבדל עם הקודם לא יקנו להם מעמד שכבר קיים..וזה סוג אנשים שזה לא קשור לצריך לדעת או לא, הם לא יתחננו והפוך בדיוק כמו השופט יתעצבנו וילכו ישר למתחרה.

הכוונה למעמד בחוג החברים שלהם, לא לזה שהם עשירים ואנחנו לא. בכל חבורה יש את המוצלחים ואת הפחות, וכולם מנסים להראות לחברים שלהם שהם טובים יותר.

אז נכון שיש כאלה שלא יתחננו אבל כשהם יראו את חבר שלהם נוסע במה שלא רצו למכור להם (ולא משנה כמה תחליפים טובים יותר יש להם) זה יעצבן אותם. זה בדיוק כמו עם הבחורה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...