Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 152
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

יחס גורר יחס.

שערו לכם חבר מסוים בפורום (נקרא לו ריצ'י ריץ' לצורך הדיון) מפרסם הודעה בזאת הלשון --

"אתמול רכשתי דוזנברג GTI חדשה. אני לא אגיד בכמה, כי בשבילכם זה גם ככה סכום דימיוני שלעולם לא תגיעו אליו. הרכב מדהים ואקסלוסיבי, אני לא אפרסם תמונות כי אנשים כמונו לא אוהבים שאחרים מחטטים להם בדברים שלהם. נהדר להיות בכזאת מכונית שאף אחד לא יכול אפילו להתקרב אליה, אפילו לא באולם התצוגה הנמצא במיקום סודי ורק אנשים במילייה שלי מוזמנים אליו. האמת שאני מרחם על כל האנשים העניים והמכוניות העלובות שלהם, זה גם אומר עליהם משהו כנהגים, עלובים ובינוניים כאלו, אין פלא שאני לא רואה אותם מקילומטר ברמזור".

יומיים לאחר מכן בהודעה של החבר "ישראל ישראלי" -- "לא תאמינו מה ראיתי בכביש שש, את הדוזנברג GTI של ריצ'י כולה בלהבות וריצ'י ליד צועק בטלפון על הסוכנות".

אפשר לשער מה יהיו שאר התגובות - בוודאי לא השתתפות בצער או דאגה.

והאמת, בצדק.

עכשיו אין לי זמן לעוד דיבורי סרק, אני הולך לצרוח על הדיילת שתביא לי שוקולד.

זה אותו קהל שלא מסתובב בדיוט-פרי אלא יושב בטרקלין (לא ההמוני של דן)

יושב בטרקלין וחונה באדום-לבן ועל המדרכה (וחוסם מעבר הולכי רגל). אכן קהל מעודן.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

נניח ואני הבן האובד של יצחק תשובה ובא לי על פרארי אבל אף אחד לא מכיר אותי. איך עובד התהליך? אני מגיע למקום ויש שם סלקטורית ואני צריך להציג לה תלוש או את מצב העו"ש ואז היא מחליטה אם לפתוח את הדלת או לא?

פורסם

להבנתי מר בגירה יש לך עסק לבעלי חים או זוחלים או משהו בסגנון. האם בית העסק שלך הוא פינת ליטוף כתחליף לגן חיות עבור הילדים. לרוכש פוטנצאלי אולי כן לסתם אבא משועמם... פחות.

רצתם עןם השרשור אבל אני מרגיש שאני חייב לענות, החנות שלי, באופן מודע ומושכל היא גם "מרכז חינוך".

אני יושב עם ילדים ונערים, מסביר להם על החיות, מכיר להם אותם.

עושה עבודה חשובה מאוד (לטעמי) עם הקהילה הגדולה החרדית של זכרון.

לחלקם כבר יש כלבים וחתולים בבית...בזכותי (המצב הקודם היה בשניה שרואים חתול או כלב בלי בעלים, מיד עפה עליו אבן).

אני מאפשר בחינם וללא כל תמורה (ובכיף גדול) לאנשים שמפחדים מעכבישים, נחשים,ג'וקים לבוא לחנותץ לחשיפות לחיות, יושבים אצלי בקומה העליונה שעתיים, כל פעם שאני עולה, מוציא איזה טרנטולה, נחש, עקרב, כח, הם רק מתכווצים באימה, אחרי כמה חשיפות כאלה ואחרי שהם רואים את הלקוחות מוציאים אותם ומחזיקים ביד (שלא לדבר על ילדים קטנים שהם פשט חסרי פחד) הם פתאום רוצים ללטף את הזנב עם קצה האצבע. ולאט לאט מתגברים על הפחד.

בקיצור, לשכור 4 קירות ולמכור שם X, זה כל קוף מאולף יכול לעשות.

אם אתה רוצה להצליח, חלק מהעניין הוא להפוך את העסק שלך לחלק בילתי נפרד מהקהילה בה אתה פועל ופה, סוכנות פרארי כשלה בצורה מכוונת ונחרצת כאשר באופן מודע הם הפכו את עצמם ל"מגדל שן"

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

3. עד כמה שקשה להודות אנחנו רפובליקת בננות וחלק כזה או אחר מאזרחי המדינה הם אב טיפוס של טיסת השוקולד.

בספרד, יוון או איטליה אין ערסים בכלל.

תהיה כנה עם עצמיך האם באמת, כבעל עסק, היית רוצה לראות את מר ישראלי יושב ללא סיבה אמיתית במכונית ששוה מליון שקל? אני כנה עם עצמי ואומר לך שלא. ולעידן מהונג-קונג שטוען אחרת.... אל תשווה בין האוכלוסיות! גם בסינגפור אין בעיה להיכנס לכל סוכנות. אבל מי שאין לו מה לעשות בהן לא יכנס לתוכן ווגם אם יעיז יתנהג בהן כאילו מדובר במוזאון לכל דבר ועניין.

כי כל אוכלוסיית העולם זה סינגפור. עזוב, חארות יש בכל מקום.

DORKI לא קנה מזורטי כי לא נתנו לו סיבוב כמו שציפה? אם באמת היית חושק באחת כזו היית מוצא דרכים להתגבר על המכשול, כמו שכתבתי יש פה עוד מספיק יבואנים שמשתינים על הציבור שלהם בקשת ועדיין יש להם קהל מעריצים לא מועט. אם באמת חשקה נפשך בקילשון היית מוצא את הדרך אליו.

הקונה לא צריך להתחנן ולרדוף אחרי המוכר.

אני לא מוצא פגם בהתנהלות היבואן, שלא חייב לאף אחד מאיתנו לא סיבוב ולא תמונה בפייסבוק יושבים במזורטי. הפגם שאני מוצא זו הערסיות והשמחה לאיד על התקרה שנפלה והנזק לרכבים.

זכותם לנהל את העסק שלהם ככל העולה על רוחם, אמת. אבל היבואן הזה לא ראוי לייצג את פרארי ומזראטי בישראל ולא רק, אפילו לא בעיקר בגלל מדיניות הדלת הסגורה.

יש שם מכוניות שמתחילות מעל חצי מיליון ומסתימות מעל שני מיליון. צודק היבואן שמרשה לעצמו לבחור את מי הוא מכניס לאולם ואת מי לא. א' כדי שלא יבלבלו את המוח סתם' date=' שנית, ברור שפתיחת האולם לציבור הרחב תהפוך אותו לספארי ודווקא לקוחות פוטנציאלים ידירו את רגליהם משם ושלוש, כולנו רואים מה קורה למכוניות תצוגה באוטומוטור ואיך נעלמים מהם סמלים ואף יותר מזה.[/quote'] אז איך מרצדס, אאודי או ב.מ.וו לא נועלים את האולמות שלהם? סתם לדוגמא, באולם של מרצדס גם ניתן למצוא רכבים שנושקים ל-2 מיליון ש"ח.

נ.ב. אצל פרארי אתה יכול לעבור בקלות את ה-3 מיליון ואפילו את ה-4. אחד מרכבי התצוגה שלהם זה F12 שחורה.

אני דווקא מסכים עם התנהלות היבואן שלא פותח את דלתות האולם לקהל הרחב מהסיבה הפשוטה -

הרבה בעלי פרארי ושות' פשוט לא רוצים שידעו שיש להם פרארי.

משיחה שהייתה לי בעבר עם עיתונאי רכב שמכיר באופן אישי הרבה בעלי פרארי,

הוא ציין בפניי שהרבה מהם נוסעים עם הרכב רק בסופ"שים ורק בלילה כדי להתבלט כמה שפחות ושלא יראו מי נוהג ברכב.

בקיצור, היבואן פשוט מתחשב בקהל הלקוחות שלו שרוצה אינטימיות ואנונימיות בזמן הרכישה או הבירור ולא שיסתובבו שם כאלה ש"יפתחו עיניים".

ממש מעניין את אוטו-איטליה. קודם כל, יש בעלים שרצים לספר לעיתונות שהם קנו פרארי ותאמין לי שלא חסרים בעלי פרארי בארץ שכאשר הם יוצאים לסיבוב הם גם דואגים שלא תפספס שהם כאן (לא כל כך קשה עם פרארי), אז הטענה שלך לא מדוייקת. מעבר לכך, אם יש מישהו שכל כך חשובה לו/לה האנונימיות, אז אין שום בעיה לקיים את הפגישה בדלתיים סגורות.

נניח ואני הבן האובד של יצחק תשובה ובא לי על פרארי אבל אף אחד לא מכיר אותי. איך עובד התהליך? אני מגיע למקום ויש שם סלקטורית ואני צריך להציג לה תלוש או את מצב העו"ש ואז היא מחליטה אם לפתוח את הדלת או לא?

You don't call us, we call you.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

בין כל הביקורת והצחוקים נעלמה התשובה לשאלה - איך באמת לקוח פוטנציאלי נכנס לאולם התצוגה?

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

כפי שקודמים לי ציינו, אני באופן אישי מבין את השמחה לאיד. אולי לא מסכים איתה ב 100%, אבל בהחלט מבין.

לגבי התנהלות היבואן, לדעתי הם שוגים ובגדול, אבל כפי שציין amiger, זה עסק פרטי שלהם, שיחליטו מה שבא להם,

בסוף דוח הרווח והפסד הוא שלהם, לא שלנו.

לגבי נסיעות מבחן, תצוגה וכד', אז גם באירופה, לפחות מהמקומות שאני מכיר ומסתובב, אתה לא יכול לכנס לסוכנות

ולקבל נסיעת מבחן סתם כי בא לך, אלא כמו בכל דבר, יש תנאים והתרשמות מקדימה לגביך, ולא יתנו לך סתם ככה

פרארי כי ביקשת. בערך כמו שלא תקבל כאן BMW 435 לנסיעה סתם ככה, אלא אחרי שתדבר עם איש המכירות,

ואחרי שיהיה רושם שאולי אתה לקוח פוטנציאלי, גם אם לא היום, תקבל רכב כזה.

גם לא בטוח שיתנו לך בחו"ל להכנס לכל סוכנות ולשבת במכונית, נכון שבחלק מהן כן, אבל זה בד"כ במקומות שרוצים

את זה יותר ליחסי ציבור כלליים למותג.

מכאן ועד למיסוך של חלונות הסוכנות, ואיסור להכנס לחדר התצוגה גם ללקוחות שהגיעו, נראה לי שבחרו כאן בארץ

ללכת לקיצוניות ולדרך הפוכה לגמרי למה שרואים בעולם המערבי, אבל כפי שציינתי, עסק שלהם, שיחליטו מה שהם

רוצים, את הרווח או ההפסד הם יספגו.

פורסם

איך באמת לקוח פוטנציאלי נכנס לאולם התצוגה?

"מזדהים עפ"י קריצות שלוש ושתי תנועות קלות בראש"

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש להם לחיצת יד סודית.

בגירה, מה שרשמת על העסק שלך זה נכון מאד לדעתי, אבל זה משתנה בהתאם לסוג העסק ואי אפשר להפוך את זה לכלל. חיית מחמד זה לא משהו שתרצה למתג כ"משהו שבחיים לא יהיה לך כי אתה לא מספיק טוב", אתה רוצה שלכולם תהייה סימפטיה ונגישות לבע"ח מאחר וזה לא מוצר שקונים בשביל המיתוג שלו. כדי לייצר תשוקה למוצר שאמור להיות יוקרתי מתמחרים אותו גבוה והופכים אותו לכמה שפחות נגיש לכולם, כדי שכל מי שיכול להרשות לעצמו ירגיש מיוחד ונעלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
רצתם עןם השרשור אבל אני מרגיש שאני חייב לענות, החנות שלי, באופן מודע ומושכל היא גם "מרכז חינוך".

אני יושב עם ילדים ונערים, מסביר להם על החיות, מכיר להם אותם.

עושה עבודה חשובה מאוד (לטעמי) עם הקהילה הגדולה החרדית של זכרון.

לחלקם כבר יש כלבים וחתולים בבית...בזכותי (המצב הקודם היה בשניה שרואים חתול או כלב בלי בעלים, מיד עפה עליו אבן).

אני מאפשר בחינם וללא כל תמורה (ובכיף גדול) לאנשים שמפחדים מעכבישים, נחשים,ג'וקים לבוא לחנותץ לחשיפות לחיות, יושבים אצלי בקומה העליונה שעתיים, כל פעם שאני עולה, מוציא איזה טרנטולה, נחש, עקרב, כח, הם רק מתכווצים באימה, אחרי כמה חשיפות כאלה ואחרי שהם רואים את הלקוחות מוציאים אותם ומחזיקים ביד (שלא לדבר על ילדים קטנים שהם פשט חסרי פחד) הם פתאום רוצים ללטף את הזנב עם קצה האצבע. ולאט לאט מתגברים על הפחד.

בקיצור, לשכור 4 קירות ולמכור שם X, זה כל קוף מאולף יכול לעשות.

אם אתה רוצה להצליח, חלק מהעניין הוא להפוך את העסק שלך לחלק בילתי נפרד מהקהילה בה אתה פועל ופה, סוכנות פרארי כשלה בצורה מכוונת ונחרצת כאשר באופן מודע הם הפכו את עצמם ל"מגדל שן"

איפה אמרת שאתה נמצא?

נראה לי שנבוא לבקר...

פורסם

חיית מחמד זה לא משהו שתרצה למתג כ"משהו שבחיים לא יהיה לך כי אתה לא מספיק טוב",

אני לא מצליח לחשוב איזה סוג של עסק/ מוצר כן יהיה מעוניין למתג את עצמו ככזה.

כדי לייצר תשוקה למוצר שאמור להיות יוקרתי מתמחרים אותו גבוה והופכים אותו לכמה שפחות נגיש לכולם, כדי שכל מי שיכול להרשות לעצמו ירגיש מיוחד ונעלה.

תן לי דוגמא למוצר/מותג שכזה מעבר למקרה האיזוטרי של סוכנות שולית בארץ ים תיכונית שולית שמוכרת כמויות שוליות של רכבים שמנוהלת בצורה נו... איך נגיד...קצת מוזרה.

מנסיוני בעולם, יצרנים "מפקירים" בדיוטי פרי של שדות תעופה רכבים הרבה יותר יקרים שעומדים סתם ככה על הבמה (נעולים כמובן) ללא אף שומר צמוד (ברור שמדובר בשדה תעופה, אז אבטחה לא חסרה שם אבל אין אף אחד שממש עומד ליד הרכב).

בפעם האחרונה בקלוטן, ציריך, עמדה באמצע רחבת מקבלי הפנים (שים לב, אזור פתוח לכל דיכפין) "רק" מקלארן החדשה.

לפני כשנה טסתי משדה תעופה זניח לחלוטין בבזל, בצד הצרפתי שלו עמדה על במה, שוב באזור פתוח לחלוטין, לא פחות ולא יותר בוגאטי 57S בכדי למשוך אנשים למולהיים (מילוז), מולדת בוגאטי שבה אחד ממוזאוני הרכב המדהימים בעולם שכולל כמובן את אוסף הבוגאטים הגדול בעולם.

ליד הבוגאטי לא עמד איזה שומר מסוקס אלא נערה שחילקה פלאיירים עם מפה וקופון הנחה למוזיאון.

Bugatti_Type_57_Atalante_1936.jpg

איפה אמרת שאתה נמצא?

נראה לי שנבוא לבקר...

אתה הרבה יותר מאשר מוזמן, החנות בזכרון יעקב.

ממליץ לא להגיע בחודש הקרוב עקב כך שאנו מחליפים תצוגה, מה שמתבטא בבלגן מטורף והעדר רוב החיות מהחנות.

פורסם

תיכנס לשם ותוודא שהשלט עם הסמל של אאודי חשוף והדלתות יפתחו (רק אל תגלה להם שיש לך A1)..

:idea:
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מה זאת אומרת?! איך יוצרים מותג יוקרתי? הופכים אותו לפחות נגיש. מוצר יוקרה בחיים לא יהיה משהו שלרוב אוכלוסיית הצרכנים יש גישה אליו. אתה חושב שלפרארי יש כוונה להשתלט על שוק הרכב העולמי בחזון "פרארי לכל פועל" או להישאר כמותג נישה סופר יוקרתי לטחונים בלבד?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

ברור שמותג סופר יוקרתי וכו' וכו'.

אבל הגישה השיווקית (בד"כ) היא - "יום אחד גם לך יהיה פרארי/פורשה/רולקס/לייקה וכו'"

הכוונה היא ליצור תשוקה (לעיתים מלווה בקנאה - קנאה מוכרת) ולא אנטגוניזם.

זה בערך ההבדל בין גישה קפיטליסטית בריאה - "תעבדו קשה, תתקדמו בחיים ויהיו לכם עוגות".

לבין גישה קפיטליסטית חולנית - "עוגות זה רק לעשירים! אם אין לחם תאכלו עוגות (הכוונה ד"א הייתה לפרורים השרופים בתחתית התנור) יא פועלים קשי יום ועלובים שכמותכם!"

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...