Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 152
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

^^:lol:

כשהייתי בארה"ב, יצא לי לבקר בסוכנויות אאודי ומרצדס. שאלו אותי באיזה רכב אני מתעניין- אמרתי שאני רק מסתכל.

חייכו אלי ואמרו לי שאם אני צריך משהו- הם פה. ישבתי בכמה רכבים, התפלאתי מהמחירים(ביחס לישראל), הרגשתי את המושבים ולחצתי על כפתורים. צילמתי הרבה ואף אחד לא אמר לי שום דבר. כמובן שלא גרמתי שום נזק והייתי מאוד עדין עם כל מה שנגעתי.

בסוכנות אאודי עיינתי בספר שמציג את ההיסטוריה של הדגמים והנציג אמר לי שאני יכול לקחת את הספר מתנה.

כל הרכבים, בשתי הסוכנויות- לא היו נעולים. אפשר לשבת ולהרגיש הכל.

בסוכנות מרצדס רק רכב אחד היה מוקף חבלים אדומים והוא ה- SLS. אני בהחלט מבין למה, לפחות הדלתות היו פתוחות לגמרי משני צידיו והיה אפשר לראות ולצלם.

תמיד תהיתי איך הייתי מתקבל בסוכנויות של אותם מותגים בישראל, אף פעם לא יצא לי לנסות.

עריכה אחרונה על ידי Pavlik

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

מנסיון אישי, בסוכנות מרצדס בתל אביב אתה יכול להכנס ולהסתובב, אם תגיד לנציג שמדובר ברכבים שאתה אפילו לא מסוגל לחלום על לרכוש אותם אבל באת להתרשם ולהעריץ, אני אפילו משוכנע (לפחות ממי שאני פגשתי שם) שהם יזמינו אותך לשבת באחד הרכבים להתרשם, לצלם וסיכוי גבוהה מאוד שתצא משם עם איזה מזכרת קטנה וסימלית (עט עם סמל, או דיסקאונקי עם סמל מרצדס או אפילו סתם איזה קטלוג עדכני.

עם ב.מ.וו תחת דלק אין לי נסיון אבל תחת קמור היה ממש לא נחמד להכנס לאולם התצוגה (שהיה כמובן פתוח לקהל הרחב) אבל זה לא כי גירשו אותך אלא פשוט כי הייתה שם איזה הרגשה לא נעימה כאילו הגעת לכנס "זכייני פינוי אשפה" בניו ג'רסי וזה כלל גם את הקהל הרוכשים וגם את צוות האולם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

^^נחמד לקרוא את זה על מרצדס. האמת שאני מעריץ של אאודי, אז אולי אכנס להסתכל קצת אם ייצא לי.

על ב.מ.וו, כשהיו תחת קמור, קראתי דברים דומים למה שאתה מתאר.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

לאחד משכניי יש מאזארטי ולאחיו שבא לבקר אותו מידי פעם יש פרארי, כנראה שבתור פשוט עם זכיתי למיני אולם תצוגה בחינם בחנייה השכנה.

אני לא תומך בהחלטה לא להכניס אף אחד לאולם התצוגה כי בסופו של דבר אנחנו כאן בארץ וכבר פירטו לפני מה יעשו אנשים עם גישה לרכבים כאלו ואחרים.

אני כן תומך בנעילת הרכבים, והצבת גדר קטנה וסימלית מסביב לרכבים.

סוכנות שמוכרת רכב מסויים מייצגת את הרכב הנל בארץ ולכן צריכה לתת יחס מחוייך ומסביר פנים לכולם ולא רק לבעלי הממון, אם כי בעלי הממון יהיו אלו שדווקא זכאים לשבת ברכבי היוקרה ולקחת אותם לנסיעות מבחן.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם
אני חושב שההנחה רחוקה מהמציאות. מנתונים שמצאתי עבור 2011, ההכנסה המשפחתית של העשירון העליון ללא המאון העליון היא כ-42000 לחודש, ושל המאון העליון יותר מכפול. אני בספק אם אפשר לקרוא אפילו למאון העליון לקוחות פוטנציאלים. צריך לשים לב שמדובר בשכר ממוצע, ברוטו.
כשאתה קורא על מספר אלו שמחזיקים בתשע דירות ומעלה, אין מנוס מלהגיע למסקנה שהקיטלוג הזה לפי מאיונים, אפילו אלפיונים וההכנסה הממוצעת בהם, אינו מצביע באמת על מספר הלקוחות הפוטנציאליים למכוניות הללו, שלו כולם היו רוצים דווקא פרארי או מסארטי בחניה, היה צורך לשלש ולרבע את מספר קווי הייצור שם בצפון איטליה בכדי לעמוד בביקוש.
פורסם
אני חושב שההנחה רחוקה מהמציאות. מנתונים שמצאתי עבור 2011, ההכנסה המשפחתית של העשירון העליון ללא המאון העליון היא כ-42000 לחודש, ושל המאון העליון יותר מכפול. אני בספק אם אפשר לקרוא אפילו למאון העליון לקוחות פוטנציאלים. צריך לשים לב שמדובר בשכר ממוצע, ברוטו.

אתה טועה.

רכישת מזראטי ג'יבלי זולה באופן יחסי (יחס שכר לעלות הרכב) מרכישת רכב ממוצע בידי מי שמשתכר שכר שהוא ממוצע במשק.

וזה עוד לפני שחישבנו את מספר המשכורות הנדרשות לקניית רכב ביחס להכנסה הפנויה.

פורסם

לקח כמה שנים והיום אין לנו גדרות לקהל במגרשי הכדורגל.

למי שגדל בארץ וראה קהל זועם מנסה להפיל גדר\להתפרץ ב"זעם בלתי נשלט"

לחשוב על זה זה לא טריוויאלי בכלל, אבל בדיעבד זה עבד.

והם לא פחות גרועים, אפילו יותר

:)

BBC gives Jeremy Clarkson green light for Have I Got News For You

Bosses clear presenter to record show next month despite not renewing his Top Gear

contract

XmFNQuB.jpg

http://www.theguardian.com/media/2015/apr/08/bbc-jeremy-clarkson-have-i-got-news-for-you-top-gear

The first one to get angry loses

פורסם (נערך)
CS, האם מזראטי זוממת על סגמנט D (סדרה 3 ושות')?

מרקיונה בישיבות מהבוקר, לא עונה אפילו בוואטסאפ. לדעתי לא, לפחות בהתחלה זו הטריטוריה של אלפא.

אתה טועה.

רכישת מזראטי ג'יבלי זולה באופן יחסי (יחס שכר לעלות הרכב) מרכישת רכב ממוצע בידי מי שמשתכר שכר שהוא ממוצע במשק.

אוסיף ואומר שלא צריך לשבור את הראש יותר מידי. מזראטי גיבלי עולה קצת מעל לסדרה 5 של ב.מ.וו ומקבילותיה, היא גם מתחרה בסדרה 6 ומקבילותיה.

------

אגב, יש נזקי פח לרכבים. אני אישית מהמר על אובדן להלכה. רק תיקון פחחות, רק צבע של מזראטי - הרי אוטו-איטליה בעצמם מתחמרים את עלות התיקון...

דבר נוסף, מסתמן שסמל"ת מתחילה להכניס את אנשיה במקום הצוות הקודם של אוטו-איטליה. צעד מבורך.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

עלויות אחזקת מכונית על הן לא רק מחיר הקנייה, למשל מחיר הביטוח האסטרונומי.

אני לא יודע מאיזו הכנסה אנשים חשים צורך עז להכנס לסוכנות אוטו-איטליה, אני רק יודע שאם (וכאשר) אני אשתכר 100,000 בחודש, לא אקנה פרארי או מזראטי.

:turn-l:
פורסם

yuvk, כמו שציינו פה, לא צריך איזה ניתוח מעמיק מידי, מזראטי לא עולה הרבה יותר מהגרסאות הבכירות של

BMW או מרצדס, ואני מניח שגם האחזקה לא תהיה גבוהה בהרבה, ולראיה תראה איזה כמויות של רכבים

בשווי 500K עד 1M שקל יש בכבישים, ככה שלא נראה לי שבעליהן אינם לקוחות פוטנציאליים, ולא נראה לי

שמחיר הביטוח או התיקונים יכולים למנוע מהם רכישה. לחלופין, יחס של יבואן ומיתוג לא נכון יכולים לעשות את

זה דיי בקלות.

פורסם
עלויות אחזקת מכונית על הן לא רק מחיר הקנייה, למשל מחיר הביטוח האסטרונומי.

אני לא יודע מאיזו הכנסה אנשים חשים צורך עז להכנס לסוכנות אוטו-איטליה, אני רק יודע שאם (וכאשר) אני אשתכר 100,000 בחודש, לא אקנה פרארי או מזראטי.

צר לי, נאלץ שוב שלא להסכים אתך.

מבלי בדוק את הסוגיה (מחוסר עניין גרידא) לא אופתע אם עלויות הביטוח זולות משמעותית מאלה שאני משלם על הבימר לדוגמא.

מדוע? כי הרכב לא גניב, נמצא ביחידות בודדות על הכביש ואין ביקוש לחלפים גנובים - כך שהפתעה לכיוון מטה בהחלט יכולה להיות.

מעבר לכך, אתה באמת חושב שמי שרוכש בימר מסדרות 4 ומעלה יתקשה לרכוש את הג'יבלי?

אחרי מו"מ המחירים יהיו קרובים למדי ובטח שלא ימנעו ממי שחפץ דווקא בסמל הקלשון - להשיג אותו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...