Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי על הכביש יותר מאחת ואני לא יותר מידי ימים בארץ בשביל לספור

ועדיין אחד גדול מאפס.

לא מתחבר לשמחה לאיד הזו...

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 152
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האופציה לנעול את שערי הסוכנות בפני ה"עם" היא ללא ספק גם הפלצנית וגם החסכנית (חוסכים על 1-3 שומרים שיטיילו שם כל הזמן וישימו לב).

בחברה המגעילה שלנו, זה אפילו "נותן להם כבוד" אבל בסולם הערכים שלי, זו סיבה לבוז!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

סולל הדרך - פיספסת את הלגלוג בטקסט שלי, אני בצד שלך.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

אתה צודק שיש יותר מאחת.

ראיתי עד היום פרארי חונה באיזור מגורי או עבודתי כ-4 פעמים. ב-3 מתוך המקרים האלו המכונית חנתה באדום-לבן או על המדרכה.

אבל זאת סתם אנקדוטה.

אוטואיטליה לא נפתחו לשם שמיים, אלא לצורך עשיית רווח ועל הדרך לנפח את האגו של בעל הסוכנות (וזה לא סוד). על זה לבד לא מגיע פירגון לבבי, מקסימום ברכת הדרך כמו לכל עסק לגיטימי חדש.

האם הייתה פעילות מצד הסוכנות שתביא לכדי פרגון מצד חובבי הרכב בישראל? הרי כנציגים של חברת מכוניות המירוצים מס' אחת בעולם ניתן היה לצפות שהם לפחות (אפילו למראית עין ובלי השקעת ממון של ממש) יעשו איזה פעילות למיסוד הספורט המוטורי בישראל והקמת מסלול מרוצים. משהו. האלו?

ועודש משהו (בנוגע "לשמחה לאיד" ו-"קנאה") - תזכור את הביקורת הארסית שהוטחה ביבואני סובארו בשנות השמונים (עם המכוניות הנעולות והיחס הדוחה). זה לא קשור לקנאה בעשירים, אלא לתגובה טבעית כלפי התנשאות.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

אולי, אבל עם כל הכבוד - יש הבדל בין סובארו לפרארי. איכשהו, אני חושב שתיקון של קרע במושבי עור של פרארי יעלה קצת יותר מאשר בסובארו. יכול להיות שהיה עדיף לו היו נותנים לכולם להיכנס ומשאירים את המכוניות נעולות.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

יש לי כל כך הרבה בדיחות גרועות בעקבות השרשור הזה, אבל אחסוך אותן מכם. שלא תצטערו אציין שהיה בזה משחק מילים עם היבואן קרס(ו). אין בעד מה.

השאלה אם הרכבין הללו ימכרו עכשיו? מה הנזק שנגרם?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

לבחור עם ה 435, הבחירה שלך היא איפה לשים את הכסף ועדין לא תשכנע אותי שהסמל של מאזורטי פחות נחשק מבמוו.

החלטת לא לקנות מהם... סבבה אף אחד לא נעלב ממך.

התרומה שלהם לתרבות המוטורית היא שעד היום אף אחד לא יבא מעולם רכבים כאלה לארץ, אז רק הנוכחות שלהם על הכבישים היא תרומה גדולה.

זורם אתך, מזראטי סמל נחשק יותר מהסמל הבווארי.

עדיין, כמה לקוחות יכולים להרשות לעצמם לרכוש מכוניות במחירים כאלה? איך היבואן מרשה לעצמו להגיע למצב שלקוחות פוטנציאלים אפילו לא חושבים לכיוון של לבוא לאולם התצוגה שלו ולשתות קפה עם איש מכירות?

באלפא נמצאת בתצוגה ה- 4C, הרכב סגור סביב גדר אלגנטית מפרספקס, ניגשתי אליהם והבהרתי שאינני לקוח פוטנציאלי ואין גם סיכוי שאהיה - ועדיין היה מי שביוזמתו פתח את השער שבגדר ואת הדלת של הרכב והזמין אותי לשבת בתוכו.

תתפלא - אפילו לא קרעתי לו את הריפוד, באמת נס.

עריכה אחרונה על ידי dorki
פורסם

בכלל, יישור קו כאילו כל עם ישראל הוא אוסף של בבונים הוא רעיון אווילי במיוחד לניהול חברה.

פורסם
באלפא נמצאת בתצוגה ה- 4C, הרכב סגור סביב גדר אלגנטית מפרספקס, ניגשתי אליהם והבהרתי שאינני לקוח פוטנציאלי ואין גם סיכוי שאהיה - ועדיין היה מי שביוזמתו פתח את השער שבגדר ואת הדלת של הרכב והזמין אותי לשבת בתוכו.

ואתה לא פותח שרשור - "17 שניות קסומות במחיצת 4C"?

;-)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
זורם אתך, מזראטי סמל נחשק יותר מהסמל הבווארי.

עדיין, כמה לקוחות יכולים להרשות לעצמם לרכוש מכוניות במחירים כאלה? איך היבואן מרשה לעצמו להגיע למצב שלקוחות פוטנציאלים אפילו לא חושבים לכיוון של לבוא לאולם התצוגה שלו ולשתות קפה עם איש מכירות?

אכן לסמל הקלשון עוצמה מותגית גדולה מאד, כנראה שיותר מהפלופלור הבווארי. עם זאת, העוצמה הזו נשחקת כאשר מוצגים דגמים זולים יותר ויותר. בלי קשר, כשביקרתי באוטו איטליה טרחו לומר לי שאין כניסה לאולם התצוגה, למרות שלא נעשה נסיון מצידי להיכנס, אלא רק להתקרב לחלון הראווה (באתי בשביל התצוגה המוזיאונית הקטנה). יש לקוות שכאשר יחזרו פרארי ומזראטי למקומם הטבעי - היינו, אצל סמל"ת - היחס ישתנה לטובה ואפשר יהיה לפחות לשבת ברכבים.

:idea:
פורסם
ואתה לא פותח שרשור - "17 שניות קסומות במחיצת 4C"?

;-)

שי, :-D

בלי קשר, כשביקרתי באוטו איטליה טרחו לומר לי שאין כניסה לאולם התצוגה, למרות שלא נעשה נסיון מצידי להיכנס, אלא רק להתקרב לחלון הראווה (באתי בשביל התצוגה המוזיאונית הקטנה). יש לקוות שכאשר יחזרו פרארי ומזראטי למקומם הטבעי - היינו, אצל סמל"ת - היחס ישתנה לטובה ואפשר יהיה לפחות לשבת ברכבים.

ה- 435 נרכשה אחרי נסיעת מבחן ליום שלם בלי איש מכירות שליווה אותי.

מזראטי מוכנים לזה? אהיה צנוע יותר - מזראטי מוכנים לתת נסיעת מבחן של שעה שעתיים עם איש מכירות ולא באיילון אלא בכבישים מעניינים יותר?

התשובות לשאלות האלה ברורות ומשתקפות היטב הגרף המכירות של היבואן הזה.

פורסם

אכן לסמל הקלשון עוצמה מותגית גדולה מאד, כנראה שיותר מהפלופלור הבווארי.

מזראטי יותר נחשק מב.מ.וו (בדגמים מקבילים כמובן)? כנראה רק בלה-לה לנד (הכוונה לארץ מהאגדות, לא לקליפורניה).

למזראטי היה אי פעם לפני 10 שנות דור ולפני 17 בעלים שונים של המפעל, מוניטין של רכבי מרוץ משובחים.

אח"כ (מסוף שנות ה 60, שנות ה 70-80 וחלק לא קטן משנות ה 90) היה להם מוניטין של זבל על 4 גלגלים שרק אידיוט קונה.

ורק לאחרונה הם זוכים לעדנה כ...פרארי משונמכת ומסורסת.

אני לוקח כל יום כל שעה טסלה (סתם לדוגמא) על כל מקולשנת עם מוניטין מפואר שהסתיים לפני כ 50 שנים בקול ענות חלושה.

פורסם
אל תשווה את הקהל בארץ לקהל באירופה.

בישראל אנשים היו מתאמים נסיעת מבחן כ"יום כיף בחינם"

בישראל, מר ישראלי היה מגיע עם ילדיו לשבת במכונית במקום לקחת אותם למוזאון.

אני לא רואה בעייה עם זה שמישהו בישראל יגיע עם ילדיו לסוכנות פרארי כמו שאני לא רואה בעיה עם זה שמישהו יתאם נסיעת מבחן ללא כוונת רכישה.

פרארי כמו יתר רכבי העל זה לא רק מכונית, זו מסורת, היסטוריה עשירה במירוצים, רכבים קיצוניים ותרבות מוטורית.

אחת הדרכים לחוות את זה זה גם לגעת, לבחון את הרכבים בסוכנות, לבחון את כל האקססוריז (ויש הרבה) וכן הלאה.

הדרך שבה מנוהלת סוכנות פרארי בישראל יוצרת ניכור, משדרת ש"אתה לא מספיק טוב כדי להכנס" וזה מיותר.

יכלו כפשרה לפתוח את הסוכנות לקהל הרחב ולהשאיר את המכוניות נעולות ולפתוח דלתות בהתאם לצורך.

יכלו גם לשים סרט אלגנטי מסביב למכוניות כך שמי שיגיע להתרשם יוכל להיות קרוב מספיק כדי להתרשם ורחוק מספיק כדי לא לגעת.

אני נגד שמחה לאיד, בסופו של דבר זה עסק כלכלי שכרגע בעליו ספג נזקים, לא משהו לשמוח עליו.

יחד עם זאת, אני יכול להבין למה החברים פה לא רצים לפרגן, אוטו איטליה לא מפרגנים להם, למה שהם יפרגנו לאוטו איטליה?

נסיעות מבחן.....בישראל יש איזו נטייה של חלק מהיבואנים ממש להערים קשיים בעניין הזה וחבל, לפעמים מישהו יכול להגיע לנסיעת מבחן עם תחושה פושרת לגבי רכב מסויים ואז להנות מנסיעת המבחן ולשנות דעה לחיוב כלפי הרכב.

דבר נוסף- היום אין לי כסף לקנות פרארי, אולי בעוד 10 שנים יהיה לי כסף לקנות, פרארי יודעים את זה ולכן הגישה הכללית היא כן לתת נסיעת מבחן גם אם הלקוח מראש מצהיר שאין בכוונתו לרכוש (ואני כבר לקחתי איזה 5-6 דגמי פרארי ומזראטי לנסיעות מבחן תוך הצהרה שאין לי כוונת רכישה, חייכו אלי, היו אדיבים, הכינו לי אחלה קפה ונתנו לי לנהוג לאיפה שהתחשק לי).

אין סיבה שזה לא יקרה גם בישראל.

בוא נהיה כנים לרגע, נניח ויאפשרו לקהל הרחב לבצע נסיעות מבחן ברכבי פרארי- לכמה יהיה האומץ לקחת רכב של 2 מליון שקל לסיבוב? רוב האנשים לדעתי ישמחו לוותר על החוויה, פעם ראשונה כי לא לכולם מדברים הרכבים האלה, פעם שניה כי הם יפחדו לעשות נזק לרכב מאוד יקר.

דבר אחרון, התעסקו פה בנזקים ובשלדות של הרכבים שניזוקו, אני חושב שקצת נסחפים פה, התקרה קרסה בצורה איטית ופשוט כיסתה את הרכבים.

אני מעריך שהנזק הרבה יותר מזערי ממה שהעלו פה, לא פוסל בכלל שחלק ניכר מהנזק יעלם כלא היה בעזרת דיטיילינג טוב, בכל אופן ממש לא הייתי דואג לשלדה של מי מהרכבים (בהתאם לסרטון).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

נסיעות מבחן.....בישראל יש איזו נטייה של חלק מהיבואנים ממש להערים קשיים בעניין הזה וחבל, לפעמים מישהו יכול להגיע לנסיעת מבחן עם תחושה פושרת לגבי רכב מסויים ואז להנות מנסיעת המבחן ולשנות דעה לחיוב כלפי הרכב.

דבר אחרון, התעסקו פה בנזקים ובשלדות של הרכבים שניזוקו, אני חושב שקצת נסחפים פה, התקרה קרסה בצורה איטית ופשוט כיסתה את הרכבים.

אני מעריך שהנזק הרבה יותר מזערי ממה שהעלו פה, לא פוסל בכלל שחלק ניכר מהנזק יעלם כלא היה בעזרת דיטיילינג טוב, בכל אופן ממש לא הייתי דואג לשלדה של מי מהרכבים (בהתאם לסרטון).

1.הבווארית נרכשה אחרי שתי שסיעות מבחן שארכו יום שלם כל אחת, על ה- 328 ועל ה- 435. זה דווקא התחיל בהצהרה נחרצת מצדי לאיש המכירות "שאין לו שום סיכוי למכור" הבחור חייך ואמר "קח את הרכב ליום שלם ותהנה ממנו על חשבוננו - מה אכפת לך?"...

2. בעניין הנזק אני דווקא חולק על דעתך, לכל הפחות קליפת הגג של כלי הרכב האלה ספגה עיוות בשל העומס שלוחץ עליה. גם זה נזק מינורי יחסית - שאלמלא בלימת האוויר (כמו במזרק) שבלם את צניחת התקרה הנזק היה חמור בהרבה.

פורסם

טענה שעולה וחוזרת כאן היא החשש של הנהלת אוטו-איטליה מהמון זועם של בבונים אשר מטרתם להרוס ולהשמיד, או אנשי השוקולד / "פתח ת'חדר", אלה בטח לא כל עם ישראל ואולי אפילו לא הרוב אבל ברוח המשפט "כשטיפש זורק אבן לבאר אלף חכמים לא יוכלו להוציא אותה" ניתן להבין את חששם. האם הפתרון שלהם - להסתגר בתוך כלוב מזהב - הוא הפתרון הנכון? לדעתי, ממש לא.

הם לא עושים לאף אחד טובה בזה שהם מייבאים את רכבי פרארי ומזראטי לישראל. הם באו למכור, ואם הם רוצים למכור אז ככה לא עושים את זה. בינתיים הם נאלצו להפטר מכמה רכבי מזראטי גיבלי אשר נמצאים מעל שנה בבעלות היבואן ולא נמכרו. לקוח פוטנציאלי לא צריך "להתחנן" שהוד מעלתו יואיל בטובו ויפתח לו את הדלת וירשה לו להוציא כמה מאות אלפים טובים / כמה מיליונים טובים על מוצר שהוד מעלתו מוכר. אמנם לא עשיתי בדיקה של כל סוכנויות פרארי/מזראטי בעולם, אך אני לא מכיר התנהלות כזו מלבד בישראל.

אז הרכבים שלכם יקרים? אין בעיה תשאירו אותם נעולים ותיפתחו למי שצריך, תעסיקו עוד אדם אשר תפקידו לפקח שאף אחד לא עושה נזק כלשהו ולא חסרים רעיונות אחרים.

מעבר לכך, בהתבסס על דברים ששמעתי, התנהלות היבואן הזה הינה חובבנית ואינה מתאימה ליבואן של רכבי יוקרה, בטח לא ליבואן אשר מייבא את היקרים שברכבים.

מזראטי יותר נחשק מב.מ.וו (בדגמים מקבילים כמובן)? כנראה רק בלה-לה לנד (הכוונה לארץ מהאגדות, לא לקליפורניה). בהחלט יותר.

ורק לאחרונה הם זוכים לעדנה כ...פרארי משונמכת ומסורסת. שזו דרך מתאמצת לתאר את מזראטי כרכב נחות? לא ש"פרארי משונמכת ומסורסת" זה רע...

אני לוקח כל יום כל שעה טסלה (סתם לדוגמא) על כל מקולשנת עם מוניטין מפואר שהסתיים לפני כ 50 שנים בקול ענות חלושה.

במקרה יצא לי לנהוג בהן אחת אחרי השנייה, מזראטי קווטרופורטה GTS (יענו מצויידת מנוע 3.8 ליטר V8, שני מגדשי טורבו ו-530 כ"ס) אחרי טסלה מודל S. מה אני אגיד לך? תאמין לי, אתה לא.

יש לי כל כך הרבה בדיחות גרועות בעקבות השרשור הזה, אבל אחסוך אותן מכם.

למה? תרביץ :twisted:

בדיוק!

כנ"ל (לגבי ה-4C), הנציגה אפילו שלפה מפתח ונתנה לי להניע :twisted:

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...