Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 152
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חלק גדול מהלקוחות של המותגים האלו (לא רק בישראל) קונים בשביל הפוזה פרופר. לא יהיה אכפת להם לקנות קומבינה מרותכת בהנחה משמעותית. מבחוץ זאת הרי קליפורניה למהדרין, לא השותפים העסקיים, לא הלקוחות ולא הבלונדינית המחומצנת-פלטינה במושב הנוסע צריכים לדעת מה מצב השלדה.

במזרח אירופה (אבל לא רק) לא חסרות מכוניות-על שכמו עוף החול קמו לתחיה מתאונה הרסנית במערב והתגלגלו לקריירה שניה מעבר לחומת הברזל ההיסטורית.

פורסם
מסקרן אותי האם שם משפחה של המנכ"ל החדש אמיתי או שהוא המציא לעצמו שם משפחה (איטליאנו).

חחח, הקדימו אותי.

אמנם פיקנטי אבל זה בדיוק כמו שמות משפחה "ישראלי", "ירושלמי"או "בגדדי"

וכו' שמעידים על מוצא המשפחה. אבשלום קור עשה על זה פעם תוכנית מאוד מעניינת.

פורסם
הם ירדו מהכביש שצריך "להחזיר" אותם לכביש?

סה"כ תקרת גבס שנפלה במהירות יחסית מאוד איטית.. אני מהמהר שחוץ משריטות לא קרה לרכבים כלום.

יש לי גם הרגשה שאם מישהו היה עומד שם לא היה קורה לו כמעט כלום.

תגיד את זה לחבר שלי שהוציא 3 מיליון ש"ח פיצויים אחרי מקרה מאוד דומה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

בשעה שהסוכנות מלאה בלקוחות מצטופפים? :roll:

לא התכוונתי ללקוחות מצטופפים, מספיק סוכן מכירות אחד שהיה נפגע וזה כבר היה סיפור אחר לגמרי.

פורסם
לא התכוונתי ללקוחות מצטופפים, מספיק סוכן מכירות אחד שהיה נפגע וזה כבר היה סיפור אחר לגמרי.

יובל ידידי טעות בידך, חתיכות הגבס הזעירות האלה שוקלות לפחות עשרות ק"ג והן נחתו על גג הרכב מגובה כמה מטרים.

אתם לוקחים אותי מדי ברצינות. קצת :lol:

:turn-l:
פורסם

לא הבנתי את מטרת השרשור?

שמחה לאיד על הרס סוכנות שלא נותנת לכל אחד להיכנס ולהתישב על הריפודים של המליון שקל

משחקי תמכור של מאזורטי אחרי תיקוני גג?

נקיטת דעה על בעלי הממון שיכולים להרשות לעצמם רכב שכזה (בלונדיניות, דאווין וכד...)?

השכלה טכנית בנוגע להנמכות גבס ובניה תיקנית?

איזה חוסר פירגון לאוטואיטליה ועוד ממי? מחובבי רכב.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

(את עניין "הפרוטה בכיס" העתקתי מכתבה בעיתון, זאת לא הייתה המצאה שלי, אני כבר לא בשלב בחיים להכנס לסוכנות מכוניות, לשבת על העור ולעשות וון וון עם הפה. גם ברומא רק חלפתי על פני הסוכנות בדרך לתחנת המטרו מבלי להכנס. התגובה שלי הייתה על העיקרון ולא מתוך עלבון אישי)

יש סיבה לפרגן?

לא באמת, תן בבקשה סיבה לפרגן. השתתפות בקידום הספורט המוטורי בישראל? קידום תרבות הנהיגה? אם יש סיבה לפרגן אז בכיף. למה ההתנהלות שלהם? מה יש להם או ללקוחות שלהם להסתיר?

שלא תבין אותי לא נכון - זכותם כמובן להיות מבצר מסוגר של פלצנות מוטורית. זכותנו להגיב על כך ועל הדרך להעביר ביקורת וגם לרמוז על הקשר בין זה ובין הפערים בחברה וכו' וכו'.

(אני מודה שהתגובה שלי הייתה מעט ארסית).

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

יכול להיות שהתקרה נרטבה ולכן הגבס נחלש והברגים קרעו אותו.

עוד אפשרות - שמי שהבריג את הברגים לגבס לא ידע לעבוד והבריג את כולם עמוק מדי.

דני

פורסם

הערכה שלי עפ"י התמונות היא דווקא שנקודת הכשל בהתקנה היא חיבור הקונסטרוקציה לקיר הצידי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם זה היה רק כשל בהתקנה של השלד לקיר, זה היה צריך ליפול רק שם ולא למשוך את כל התקרה למטה. זה כנראה שילוב של שני הדברים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

איזה חוסר פירגון לאוטואיטליה ועוד ממי? מחובבי רכב.

על מה בדיוק לפרגן?

עובדה היא שאת הרכב שבסמלון רכשתי ברח' המסגר - מרחק הליכה מסוכנות 'אוטו איטליה', כמו כן בגדול אני יכול להימנות כלקוח פוטנציאלי שלהם - ועדיין, אפילו לא טרחתי לבקר במקום, לא עלה על דעתי לגשת אליהם ובטח שלא לבקש מ"אנשי המכירות" שלהם שיואילו בטובם ויכניסו אותי לביקור בהיכל.

אין על מה לפרגן.

פורסם

סלאוו רייד,

חולק עליך, אבל זה באמת לא משנה.

עניינית בנוגע לפרגון, ביקרתי בעשרות סוכנויות פאר ברחבי בירות אירופאיות, תמיד הן פתוחות לקהל הרחב והסוכנים, מעבר להיותם אירופאים מנומסים, מאחר והעבודה בסוכנות כזו לא היסטרית באינטנסיביות שלה, כמעט תמיד היו נחמדים, מסבירי פנים, שמחים להדגים דברים על הרכב וטכנולוגיות חדשות למרות שברור להם לחלוטין שזוג התיירים המשלומפרים שהרגע נכנסו אפילו לא בכיוון של לקוחות פוטנציאלים.

יתירה מזו, במספר הפעמים (המועט) שבו נכנסתי לסוכנות שכזו מיד לאחר פגישת עסקים שלי, כאשר אני לבוש בהתאם, כמעט בכל פעם לא הייתה שום בעיה לתאם נסיעת מבחן באותו רגע.

הסוכנות בארץ הקודש החליטה שהם הולכים לכיוון ההפוך בדיוק ועל זה, אין הרבה מה לפרגן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אל תשווה את הקהל בארץ לקהל באירופה.

בישראל אנשים היו מתאמים נסיעת מבחן כ"יום כיף בחינם"

בישראל, מר ישראלי היה מגיע עם ילדיו לשבת במכונית במקום לקחת אותם למוזאון.

תעשה לי טובה, אם לך היה עסק כזה גם אתה לא היית רוצה תנועה מזיקה במקום.

לבחור עם ה 435, הבחירה שלך היא איפה לשים את הכסף ועדין לא תשכנע אותי שהסמל של מאזורטי פחות נחשק מבמוו.

החלטת לא לקנות מהם... סבבה אף אחד לא נעלב ממך.

התרומה שלהם לתרבות המוטורית היא שעד היום אף אחד לא יבא מעולם רכבים כאלה לארץ, אז רק הנוכחות שלהם על הכבישים היא תרומה גדולה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
התרומה שלהם לתרבות המוטורית היא שעד היום אף אחד לא יבא מעולם רכבים כאלה לארץ, אז רק הנוכחות שלהם על הכבישים היא תרומה גדולה.

חוץ מאשר הבעלים של החברה המייבאת, רכב אחד בודד - לעצמו :D

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...