Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חלילה לא רוצה להטיל באף אחד רפש, אבל רק לי זה נראה כמו הונאת ביטוח קלאסית?

אין לי הבנה בהונאות ביטוח, אבל כתבה על קשיי מכירות של מזראטי ג'יבלי, בכל זאת מעוררת תחושת חוסר נוחות.

אני לא נוהג לבצע הרבה הונאות ביטוח, אבל אם כבר הייתי רוצה לעשות הונאת ביטוח, הייתי דואג לנזק טוטאלי, כמו שריפה, לא לכמה חתיכות גבס על הגג.

יובל ידידי טעות בידך, חתיכות הגבס הזעירות האלה שוקלות לפחות עשרות ק"ג והן נחתו על גג הרכב מגובה כמה מטרים.

אין מצב שהגג בר תיקון ללא החלפת קליפת הגג (שים לב שאני אופטימי - זורם על שילדה ישרה שלא נפגעה) דבר שגורר ירידת ערך כבדה של עשרות אחוזים.

• תגובות 152
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דווקא מהתמונה הנ"ל (מקור - רוטר.נט) נראה כי תקרת הגבס כן נבנתה ע"פ התקן, שימו לב למרחק הניצבים בתקרה ולכמות ומיקום הברגים בלוחות הגבס.

555895350e458ac81.jpg

פורסם

מוזר, פשוט מוזר. לפי הצילומים השלד נראה בסדר גמור.

לוחות כבדים מדי? הברגה רשלנית פושעת?

לא ברור איך התמוטט מגדל הקלפים הזה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

במראה ראשוני, נראה שהתרשלו דווקא בחיבורים לקיר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חברים, אין פה שום הונאת ביטוח.

יש לי על הנייד את הסרטון שרואים את הגג קורס.

אם מישהו יודע איך להעלות לפה שירשום לי את המספר שלו ואשלח לו בווטצאפ

פורסם
דווקא מהתמונה הנ"ל (מקור - רוטר.נט) נראה כי תקרת הגבס כן נבנתה ע"פ התקן, שימו לב למרחק הניצבים בתקרה ולכמות ומיקום הברגים בלוחות הגבס.

[ATTACH=CONFIG]424277[/ATTACH]

בעולם שלי קוראים לזה הניתוח הצליח אבל החולה מת.

מה זה מעניין שזה נבנה לפי התקן, זה קרס.

פורסם
בעולם שלי קוראים לזה הניתוח הצליח אבל החולה מת.

מה זה מעניין שזה נבנה לפי התקן, זה קרס.

אם יש לך בבית או בעבודתך תקרת גבס, כדאי מאוד שזה יעניין אותך.

לא ברור לי כיצד כל התקרה קורסת בצורה שכזאת, הרי כל לוח שכזה מוברג בנפרד. יש לוחות שנפלו ללא קונסטרוקציות הברזלים שהוא מוברג אליו. האם ישנו דפקט בייצור הברגים?

הצפייה בסרטון מעלה לי לפחות יותר סימני שאלה מאשר הסברים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נראה שלוחות הגבס פשוט נקרעו במקומות שהבריגו אותם לשלד. אולי הם היו פגומים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הם ירדו מהכביש שצריך "להחזיר" אותם לכביש?

סה"כ תקרת גבס שנפלה במהירות יחסית מאוד איטית.. אני מהמהר שחוץ משריטות לא קרה לרכבים כלום.

יש לי גם הרגשה שאם מישהו היה עומד שם לא היה קורה לו כמעט כלום.

פורסם (נערך)
יאללה בכיף, זורם איתך, נגיד ונפלה תקרת הגבס בביתי או במקום עבודתי, אתה חושב שזה יעניין אותי (או את יורשי שיחיו) אם היא נבנתה לפי התקן או לא?

אם יש בעייה והתקן או השיטה פגומים, הרי שיש צורך לעשות בדק בית ולשנות.

אנחנו פורום רכב, בוא נקשר את זה למשהו שאולי תצליח להתחבר אליו - טויוטה גילו שיש בעייה בכרית האוויר שלהם (שיטה / תקן) ויזמו ריקול (עשו בדק בית יפתרו את הבעיה).

לשיטתך, האם היה עלינו להמשיך עם בניית גגות אסבסט? פל-קל? וכו?

עריכה אחרונה על ידי Aino
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...