Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שציפיתי ליותר מתמודדים, אבל גם אני הגשתי מועמדות.

הסיפור שלי פשוט יותר ואולי רק בתחילת דרכו, אבל אודה לכם על התמיכה:

להצבעה

אהבה ממבט (מבולבל) ראשון

פולקסוואגן זה קטע כזה אצלנו בחבר׳ה, הGTI היה החלום ורב החברים בחרו בפולקסוואגן, סיאט, סקודה או היו רוצים אאודי וגם אני. הרכב הראשון שלי, פולו 2004, כסופה, מנוע 1.4 עם 75 כ״ס, 5 דלתות בצורת הפנסים העגולים.

ב2009, בתור נהג חדש ומתגייס טרי הייתי רחוק מהרעיון של ״אוטו ראשון״ אבל באחת היציאות הראשונות ההן הביתה ראיתי אחת, לבנה, שני זוגות פנסים, צורה מדהימה וצליל לא רע בכלל. רק הרבה מאוחר יותר נפל האסימון: שירוקו. המחירון הפחיד אותי - 155 אש״ח בשביל גרסא בסיסית של 122 כ״ס אבל ידעתי שאני רוצה להיות הבעלים של אחת.

״מי לעזעזל יקנה גולף GTI כשלידה עומדת שירוקו״ שאל קלרקסון בטופ גיר, לא יכולתי להסכים איתו יותר! ב2012 ביום הראשון בעבודה החדשה זה גם הפך להיות נושא השיחה עם הבחור בשולחן ממול, ״רגע, יש לך שירוקו?״ שאלתי. הולי פאקינג שיט. כעבור כמה חודשים החלפתי את הפולו הכסופה ויכלתי גם אני סוף סוף להגיד ״יש לי שירוקו! 2009, 160 כ״ס, כסופה עם סאנרוף״!

טיולים, מפגשים ימי מסלול, שדרוג תוכנה וCatback, שדרוג לפנסי קסנון מקוריים ואפילו הוספת בקרת שיוט מקורית אבל בעיקר האנשים שפגשתי, זה מה שישאר לי מהספורטיבית הראשונה שלי.

כעת אני בואגית השלישית שלי, אאודי S3 2008 לבנה (וכל כך רציתי כסופה), בכלל חיפשתי גולף GTI דור שישי בזמן שחלמתי על גולף R, אבל כך יצא שפתאום מצאתי את עצמי בלי פולקסוואגן.

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg

Audi S3 8P - APR Stage 2+

פורסם

שימו לב כל המתחרים.

נכון לעכשיו, כל משתמש יכול להצביע פעם אחת ביום לכן שווה לדרבן את החברים שלכם להצביע לכם מדי יום.

התחרות תיסגר ב-5 למאי.

פורסם

נראה לי שאנשים פה התחלקו על השכל, פרס כל כך שווה וכמעט אין מתחרים.

אני כרגע מקום 3 עם 100 קולות בלבד - רק לשלוח לחברים ומכרים...

מקווה שצ׳מפיון ימשיכו עם היוזמה הזאת גם שנה הבאה!

Audi S3 8P - APR Stage 2+

פורסם

ראשית, כל הכבוד לצ'מפיון מוטורס על התחרות.

שנית, לשאלתך - לא התחלקנו על השכל - אני לא משתתף בתחרות כתיבה מלאכותית והייתי יכול להרים פה אחלה סיפור. כשהיו בעבר תחרויות כתיבה ראויות עם צוות שופטים ידעתי יפה מאוד לכתוב וגם לנצח. עם זאת, כשיש תחרות מלאכותית שעיקרה לחשוף עוד ועוד גולשים למותג במסווה של לכאורה תחרות כתיבת הסיפור היפה, אני לא נותן לזה יד.

הריי גם הסיפור הכי משעמם עם הניסוח הכי רגוע יכול לזכות, אם כותבו גרם לאנשים להצביע עבורו, בסגנון של הודעות פרטיות נואשות בפייסבוק: "תצביע לי בבקשה!".

בהצלחה למשתתפים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
הגדלתי בדיוק 3 תמונות כדי לראות כמו שצריך.

בהצלחה לכולם :)

אחלה של תחרות, וכל הכבוד על היוזמה.

תן לי לנחש, אתה חובב פולקסווגנים אדומות!

:-D

פורסם

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עומרי ואייל, חזרתם? הדופק והנשימה חזרו לשיגרה?

השקעו והצבענו, ואפילו היה פירגון. הגיע הזמן לשתף אותנו במה שחוויתם שם.

לא, כמה תמונות של נערות עבות בשר בלבוש מינימלי זה לא שיתוף.

• תוכן חדש...