Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, אני רוצה להזמין מספר חלקים לרכב שלי מחו"ל, חלקים כגון טמבון, פנסים, חלקי חשמל וכו', כולם עם תקינה וכולם מאושרים ליבוא, הפכתי את האינטרנט בחיפוש אחרי הסבר לחישוב המיסים על חלפי רכב ביבוא אישי ולא הצלחתי למצוא כלום, כל הנהלים של היבוא מפורטים באתר משרד התחבורה אבל באף מקום לא מצויינים מספרים, האחוזים שצריך לשלם על כל חלק.

האם מישהו מכיר רשימה כזו? תודה.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

המס הוא 53.015% מסך הכל החבילה (עלות+משלוח) כפי שעלו לך.

למשל חלק שעלה לך בחול + משלוח - 100 שקל. תשלם בארץ עוד 53 ש"ח מיסים.

סה"כ 153 ש"ח.

משכנתא זה קל

פורסם

תודה, יש לך סימוכין לזה?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

עשרות חבילות שהבאתי לא מספיק?

זה בתנאי שאתה מזמין דרך שילוח רגיל רגיל רגיל, אם אתה משתמש בבלדרות אז יהיו עוד עמלות שקר כלשהוא.

משכנתא זה קל

פורסם

למשל חלק שעלה לך בחול + משלוח - 100 שקל. תשלם בארץ עוד 53 ש"ח מיסים.

סה"כ 153 ש"ח.

הדוגמה שלך לא נכונה כי יש פטור ממס על חבילה עד $75 אבל כעקרון אתה צודק, למרות שלא ברור לי השיעור המדויק שנתת 53.015%. לפי הלינק הזה http://62.219.95.10/misimmerukht/ מדובר ב-49%

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

באותה נשימה אולי תשתפו גם את האתרים מהם אתם מזמינים חלקי חילוף לרכב. פיצ' בצעת עשרות רכישות כאלו, תוכל לשתף מאיזה אתר?

• תוכן חדש...