Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפרסם עבור ידידה.

האופנוע נגנב לפני כמה דקות לקראת השעה 3:00, בלילה שבין שלישי לרביעי, מרחוב עמישב בתל אביב.

ידית ברקס ימנית שבורה.

צבע האופנוע נדיר יחסית במחוזות ארצנו, לא יהיה קשה להבחין.

לכל היודע דבר, נא לפנות לסתיו בטלפון מספר 0544679760.

1549473_10205511868090405_5988208077872054808_n.jpg11009178_10205511868250409_8345638693021623305_n.jpg

תודה מראש.

"יאללה בירי".

פורסם

WTF

מי גונב 250 סמ"ק?!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מבאס. נשים עין. בכל מקרה, להבא, יש מתקן של "הזעקה האחרונה" שהם שמים באופנוע. התקנה חד פעמית ומנוי חודשי בדומה לחברות האיתור המוכרות, רק שבניגוד לגזלנים ההם, הזעקה מתחייבים להחזיר את מחיר האופנוע אם הוא נגנב. הם גם מתריעים ושולחים סיוע אם האופנוע מעורב בתאונה (ירידה פתאומית למהירות 0 או אופנוע שוכב). שווה לבדוק איתם. מקווה שימצא האופנוע במהרה

פורסם

מרק, מאד מודע, וג׳ויירייד הוא הכי גניב.

אבל אלו קטנועים נפוצים. אינאזומה לעומת זאת הוא אופנוע שיש בודדים ממנו, ולכן לא סביר שנגנב לחלקים, במיוחד עם הצביעה הייחודית. גם לא סביר שנגנב לשעשעוע...כי הוא עגלה.

הייתי מתחיל לטייל במוסכים ולחפש איפה יש אינאזומה שבור.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

גם 600RR נדיר ואותו גונבים אל תשכח שבדרך כלל רוב החברות מייצרות מנוע אחד לסמ"ק לכן לפעמים חלק מכני של אינזימה יכול להתאים לקטנוע או אופנוע מדגם קודם.

פורסם

חברים האופנוע נמצא בריא ושלם, בוקר למחרת (שכחתי לעדכן).

הבחורה התקינה מערכת בשם "הזעקה האחרונה", ולפי דבריה ככה היה ניתן לאתר את האופנוע.

אין לי יותר פרטים.

עריכה: leasing driver :wink:

"יאללה בירי".

פורסם

גם לי קיימת מערכת בזאת בקטנוע,אני שמח לשמוע שהחברה האלה עושים עבודה טובה.

אני זוכר הוא אמר לי בהתקנה שתמיד עדיף לקשור עם שרשרת למרות המערכת כי במידה והוא מחזיר את הכלי עם פחות מ50 אחוז נזק הוא לא צריך לשלם לך כלום.

פורסם

היא מתריאה על נגיעה בקטנוע או שינוי במצב המתח של המצבר רוב הגנבים משאירים את הכלי ברחוב שקט כמה ימים על מנת להיות בטוחים שאין אליו את המערכת.

במידה וביטוח מקיף עולה 2600 ש"ח המערכת עולה 1800 התקנה ו60 ש"ח דמי מנוי לחודש.

לדעתי מדובר במן מכשיר עם סים של טלפון ששולח לך התראה במידה ונוגעים בכלי.

פורסם

שילוב של סים וג'יפיאס.

בכל מקרה, מזל טוב על החזרה של הכלי, אפשר לשאול איפה מצאו אותו?

ומארק, סוזוקי אינה מייצרת קטנועים בנפח 250 סמ"ק ובארץ תמצא את המנוע הזה אך ורק באינאזומה.

בנוסף, כמו שכבר כתבתי - 600RR למיניהם, להבדיל מקטנועים, נגנבים למטרות 'פאן' בשטחים ולא פירוק כך שאין קשר בין הדברים.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אהבתי את הסטיקר.. היה קשור בשרשרת? כי בדרך כלל ככה גונבים אופנועים שלא קשורים בשרשרת, פשוט מרימים אותם לתוך ואן.

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...