Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעל רכב יגואר XF דגם 5 ליטר וכמו שאתם מבינים זה הדגם החזק יותר ולכן המחיר שלו בהתאם.

אני ניסיתי למכור כבר ל2 סוכנויות ללא הצלחה.

עכשיו השאלה שלי אם יש רשימת סוכנויות רכב שאני אוכל לפנות אליהם מכל מקום בארץ עד שאמצע את המחיר הכי טוב שאוכל לקבל.

פורסם

תנסה לפנות ל"רמי קאר מוטורס" בקריית שמונה, מהסתכלות על מלאי הרכב שלהם הם אוהבים מאוד רכבים מהסוג הזה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מדובר ברכב יקר מאד שיש לו שוק מאוד מצומצם. לא ציינת שנה.

רוב הסוכנויות לא ששות לרכוש רכב כזה תמורת מזומן, כי יש מצב שהם יתקעו איתו ויפסידו הרבה כסף. ולכן גם אם מישהו יסכים הוא יוריד לך במחיר עשרות אחוזים.

(במילים אחרות - ישחט אותך)

נסה לפנות לטרייד-אין של היבואן ראה כאן

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עמית מהעבודה החליט שהוא משדרג את הרכב (סוויפט 2014).

פרסם מודעה - דרש מחירון.

אמרתי לו - "תקשיב, בשוק של היום לדרוש מחירון על סופר מיני לא זולה זה קשה, הרי אפשר לרכוש סופר-מיני של יצרן אחר ישר מהסוכנות במחיר זול ממה שאתה מבקש, תוריד את המחיר קצת ותראה מה קורה", הוא לא שוכנע, השאיר על מחירון.

אף אחד לא התקשר במשך שבוע, היום הלך לסוכנות רכב ועשה טרייד אין.

שאלתי אותו - "כמה כסף קיבלת על הרכב? הצלחת להוציא מהם מחירון?"

הוא אמר לי 'מה פתאום, סוכנות רכב בחיים לא משלמת מחירון, הורידו לי כמה (וכמה) אלפי שקלים'.

ועכשיו השאלה -

אם בלאו הכי אתה מוכן לספוג מחיר נמוך יותר, למה אתה מפרסם במחיר גבוה? חשבת אולי שאם היית מפרסם בקצת פחות מהמחירון, אך לא ברמת ההפחתה שהסוכנות מבצעת, היית יכול למכור את הרכב?

ולמה אני מזכיר זאת כאן -

פות"ש, למה שלא תבקש מחיר ריאלי, מחיר הגבוה בכמה אלפי שקלים ממה שתקבל בסוכנות, ותראה אם יש מתעניינים?

מי יודע, אולי אם תשים מחיר אטרקטיבי (הרבה פעמים, המחירים בו אנשים מוסרים את הרכב לסוכנות היה יכול להיות מאוד אטרקטיבי בשוק החופשי) - יהיו מתעניינים?

מה יש להפסיד בעצם...?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

תנסה לפרסם אותו במגזר הערבי, שם יש קהל גדול לרכבי יוקרה יד שנייה.

אופציה נוספת זה לבדוק עם סוכני ייבוא אישי, בדרך כלל הרבה עושים טרייד אין על רכבי יוקרה תמורת רכב חדש בייבוא אישי.

עריכה אחרונה על ידי itsik170
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

א' אני מקנא בך על האוטו :-) אבל תכלס, תכין את עצמך להורדת מחיר רצינית. במחיר הנכון אתה תמצא בסוף קונה. תעשה בגוגל "רכבי יוקרה ביבוא אישי" ותקבל לא מעט תוצאות ותוכל לפנות אליהם. אם אתה רוצה לנסות קודם לנסות למכור פרטי תפרסם בלוח פוקוס, יד2 וגם בפנורמה שזה הלוח הכי חזק של המגזר. בהצלחה

פורסם

תודה על העזרה, ישנם עוד סוכנויות יוקרה שניתן לפנות אליהם פשוט הזמן משחק אצלי תפקיד ואין לי זמן למכור לאדם פרטי ולכן אני מוכן לספוג מחיר נמוך.

פורסם

אתה משדר לחץ והרבה. לא מצב אידיאלי למכירת רכב בכלל, ובטח לא רכב יוקרה.

אחד ממכרי הוא קצין רכב של לקוחות פרטיים ומאוד עשירים ומטפל גם במכירת המכוניות שלהם, כשהוא גובה תשלום קבוע + הוצאות.

הוא לא מוכר את האוטו על דעת עצמו, ואם לקוח דורש מחיר X הוא לא ימכור בפחות. הוא עלול גם לא למכור בכלל, אם המחיר לא ריאלי.

היתה אצלו איזו מכונית 9 חודשים עד שהבעלים הבין שככה לא יתקדם לשום מקום ונתן לו או.קי להחתת מחיר.

אם אתה רוצה אני יכול להפנות אותך אליו בפרטי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אתה עלול לספוג הפחתת מחיר מטורפת.

אני מציע שתשים את הרכב ביד2, במחיר הזול ביותר שיש באתר. ז"א שאם מישהו מבקש 100 אלף ש"ח על רכב דומה, תפרסם ב-95 אלף ש"ח ותכתוב מחיר גמיש. תמכור לראשון שמתקשר. עדיין יישאר לך יותר כסף ממכירה לסוכנות.

פורסם

תתחיל בזה שתפרסם פה קצת יותר נתונים.

שנה, קילומטר, יד, מחירון, כמה דורש וכד'.

ככה תוכל לקבל עצות יותר קונקרטיות ממה שאתה מקבל כרגע.

פורסם

טרייד אין ירכוש רכב במחיר "ברזל" אם המוכר לא יקנה דרכו רכב אחר.

האם פותח השרשור רוצה לרכוש רכב אחר במקום?

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...