רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,561 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
תמונה מצורפת!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
חנקן בצמיגים 1 2
מאת SmartCoupe-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
ראיתי בכל מיני פנצ'ריות (דיי רציניות אם לומר את האמת) שהן ממלאות חנקן בצמיגים. מה הרעיון? מה הייתרונות? ומה עלות של 4 גלגלים?
הודעה אחרונה מאת נהג מתחיל, -
-
- 3 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
http://www.carscoops.com/2015/05/this-is-it-vws-265ps-golf-gti-clubsport.html מנוע עם 265 כ"ס ומצב אוברבוסט שמוסיף לפרק זמן קצר עוד עדר קטן.
הודעה אחרונה מאת shayy, -
- 3 תגובות
- 764 צפיות
מחר אני הולך לרכוש אוטו, ועד כמה שידוע לי הסוכנת ביטוח שלנו לא נמצאת בסוכנות בימי שישי ככה שאצטרך לחכות עד יום ראשון, השאלה היא אם יש לי כרגע ביטוח נהג חדש וצעיר - חובה וצד ג' על האוטו של ההורים, אני לא יכול לנהוג על הרכב החדש שלי (רנו קליאו אם זה עוזר למישהו) כי אין לי עליו ביטוח? או שאיך זה עובד?
הודעה אחרונה מאת Tronie, -
[h=1]הגדולה מכולן? חשש מכשל בכריות האוויר ב"טויוטה"[/h] חדר החדשות פרסום ראשון: 09:14 ,13.05.15 עדכון אחרון: 09:20 ,13.05.15 [h=3]יצרנית הרכב הגדולה בעולם תזמן למוסכים 5 מיליון כלי רכב[/h] [h=4]יצרנית הרכב הגדולה בעולם "טויוטה" הודיעה כי תזמן למוסכים ברחבי העולם 5 מיליון כלי רכב בשל חשש מכשל בכריות האוויר. מדובר ב-35 דגמים של מכוניות שיוצרו בין 2003 ל-2007. גם יצרנית הרכב "ניסאן" פרסמה הודעה דומה והודיעה כי תזמן לתיקון מיליון וחצי כלי רכב.[/h] http://www.iba.org.il/bet/?entity=1093331&type=1 |
הודעה אחרונה מאת falou, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם באמת ההבדל היחיד הוא היעדר מערכת מולטימדיה, או שהורדו פריטי אבזור נוספים?
הודעה אחרונה מאת Yondalar, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
החלפתי בלמים לא מזמן והמוסכניק הציע לי אישור בדיקת בלמים לטסט(רכב מעל 15 שנה) הבעיה שהטופס עם תאריך של 4 חודשים לפני הטסט..
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 716 צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4657358,00.html
הודעה אחרונה מאת נהג מתחיל, -
-
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
רכשתי לפני כחודשיים פג'ו 107 מאחת מחברות ההשכרה הגדולות. היא נרכשה עם קילומטרז' של 91,000. לפני כמה ימים הסרתי את המדבקה של (טיפול הבא ב-90,000KM) מתחת למדבקה הייתה מדבקה נוספת (טיפול הבא ב- 175,000KM) זה התחיל להחשיד אותי, אני לא יודע אם מדובר בסתם מקריות או בזיוף מכוון. (מתקשה להאמין) לצערי, אין לי היסטורית טיפולים מסודרת אלא אך ורק דף עם פלט שהרכב עבר טיפול בכל 15,000 ק"מ עם ציון שם המוסך. ברשיון הרכב מצוין שהרכב עבר טסט בכ- 90,000 ק"מ.
הודעה אחרונה מאת GABIUBOGI, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
מצטער על איכות התמונות,צולם בפלאפון,כמו כן אשמח לענות על כל שאלה
הודעה אחרונה מאת LEGACY 1.8, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, היום עשיתי טסט לרכב (רכב משנת 2013, עובר טסט בפעם הראשונה). כשסיימתי את המבחן וקיבלתי את רשיון הרכב והמדבקה, שמתי לב שהחודש הנקוב במדבקה החדשה הוא אפריל. כשהשוותי למול המדבקה הישנה שמתי לב שהחודש המסומן הוא מאי. כשחזרתי למכון הבדיקה ושאלתי מדוע ניקבו אפריל ולא מאי, התשובה היתה שברשיון הרכב מופיע כי הרשיון תקף עד 30/4/2015. מצד שני, מופיע כי תאריך עליית הרכב לכביש הינו אמצע מאי. האם לדעתכם כך באמת צריך להיות? תודה, ליאור.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו מכיר את הכיסויים שלהם? האם הם איכותיים וברמה גבוהה?
הודעה אחרונה מאת renault5, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 940 צפיות
שאלה שמציקה לי כבר כשנה. נניח שאנחנו נמצאים בסיטואציה הבאה: נסיעה בירידה במהירות של כ-70 קמ''ש עם הילוך משולב ללא רגל על הדוושה, באיזור ה3,000 סל''ד. כלומר גלגול. האם המנוע צורך דלק במצב הזה? יותר או פחות מאותו המצב (מהירות, סל''ד, הילוך) אבל במישור כאשר לצורך ההגעה למצב הזה נדרשת לחיצה על דוושת הגז? מבחינה מכאנית, זה ייתכן כי המנוע ממשיך לשאוב דלק ולשרוף אותו גם אם אני לא לוחץ על דוושת הגז? אם לא, המנוע ממשיך לנוע אבל מה שמניע אותו זה בעצם הגלגלים (המצב ההפוך ממצב שלוחצים על הגז. ובשונה מהניוטרל, הגלגלים מחוברים למנוע ומה שמניע אותם זה כוח הכבידה)? מקווה שהצלחתי לנסח את התהיות שלי באופן ברור. ומקווה אפילו יותר כי לכם התשובות לתהיות שלא נותנות לי מנוחה כב…
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני באמת לא מבין, זה נראה למישהו רציני השטות הזו שמנסים למכור לאנשים? http://digitalface.wix.com/noko ספירלה כזו שגורמת לערבול האוויר בלה בלה בלה, כאילו שאת השטות הזו יצרני הרכב היו חוסכים ולא מתקינים במידה והיה לזה הצדקה.
הודעה אחרונה מאת Doc Slow, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
עכשיו שאני קצת מושבת בשל גב דואב, יש לי זמן סוף סוף לכתוב על קורותי לפני שבועיים. אז דבר ראשון – שאפו לאלפא על המנוע, ושאפו לסמל"ת על העזרה. על מה ולמה? היו אלה ימי טרום ל"ג בעומר, עת גני הילדים חוגגים במדורות – ומטילים בהתאם על ההורים מטלות. רצה הגורל, ומדורתה של הקטנה נקבעה ליום ג', יום בו הייתי צריך לנסוע להרצות באונ' חיפה בשעות אחה"צ, ולכל ההורים בינינו ברור מאליו כי אין שום סיכוי שבעולם להתארגן בזמן למדורת הקטנה + לשנע את הגדול לאותו מקום + להביא שמיכה, אוכל, תירס, תפו"א, ומרשמלו, בלי רכב. מאחר שיש לנו רכב אחד (עניין עקרוני שכנראה יתגמש בקרוב, כמו כל עקרון), עמדנו בפני בעיה, משום שנסיעה ברכבת משמעה "בזבוז" של לפחות שעה וחצי. מאחר שהתלתן מעניינת אותי, ומאח…
הודעה אחרונה מאת bigmik, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
מתי בפעם האחרונה נסעתם במכונית משפחתית גדולה לאילת וחזרה בלי לעצור לתדלק? בעצם, עזבו בלי לתדלק, בלי לעצור בכלל. הגרסה האמריקאית וההיברידית של הונדה אקורד לא הרשימה את פבל בכל מה שקשור לאיכויות נהיגה. אבל מדובר במכונית גדולה, מרשימה, מרווחת ומאוד חסכונית בדלק, מה שכן יכול להרשים לא מעט אנשים אחרים. הונדה אקורד הייבריד (יבוא מקביל) - מבחן דרך
הודעה אחרונה מאת ishay0703, -
-
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
עלה לי רעיון להמיר את היטי בסוזוקי קרוסאובר 4 על 4. מישהו יודע מחירים במבצע הקיים ומה מוצע בטרייד אין? תודה מראש. אל תציעו להתקשר - אני לא רוצה שיטרידו אותי בטלפון בנוסך לרגילים: סקודה , הוט , חברות ביטוח , מחזור משכנתא ועוד ...
הודעה אחרונה מאת calmride, -
- 1 תגובות
- 814 צפיות
שלום, לצורך צילומי סרט קולנוע אני מחפש לשכור סקודה יטי (הצבע לא קריטי), עם מצלמת רוורס. מדובר ב2-3 ימים ובעבור תשלום נאה ורכב חלופי. גיא.
הודעה אחרונה מאת ALÞћÃ, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הייתי אתמול בתאונת דרכים לא קלה (עמדתי בפקק בכביש החוף ורכב נכנס בי, המשיך לכיוון גדר ההפרדה ולאחר מכן פגע ברכב נוסף). העניין הוא שבכל הבילבול והפינוי לביה״ח באמבונלס, לא לקחתי את פרטי הנהג שפגע בי וברכב הנוסף. אני יודע שהיו בזירה שוטרים שלקחו את הפרטים של כל הנהגים ויש לי תמונות של המקום והרכבים שצילם אבא של אשתי. השאלה היא - מה עכשיו? המשטרה יתנו לי את הפרטים של הנהג הפוגע? (בביטוח לי מבקשים אותם והרכב טוטאל לוס...)
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
[TABLE=width: 550] [TR] [TD=width: 100%, colspan: 2]האם המנוע בגולף 1.4 122 כ"ס הוא מתכנון עדכני או זהה למנוע 122 כ"ס שהיה ב 2011 - 2012? למשלת בסקודה הם טוענים שמנוע 1.4 ליטר הוא חדש לחלוטין עם 140 כ"ס בעוד המנוע בגוף הוא מיושן. האם נכון? במידה ומנוע הגולף 122 כ"ס חדש, מה ההבדלים מהמנוע הישן? האם זה מנוע אמין או יש איתו מחלות ידועות כמו שהיו במנוע 1.2? [/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [/TABLE]
הודעה אחרונה מאת kobi_g, -
- 12 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
כידוע כתב רכב אני לא, ואין בכוונתי לפתוח בהתפלפלות על רומו של עולם\נוסטליה\הקבלה לאיזה סיפור חרטא ברטא כמו שכתבות הרכב בדר"כ מתחילות. המבחן היום מתייחס לרכב בשני היבטים תכליתיים, איך הרכב לנהג מצד אחד ואיך הרכב למשפחה מצד שני. אז איך הוא לנהג? במילה אחת, וואו. ובקצת יותר: רכב המבחן הגיע ברמת הגימור ספורט אשר 3 שלושת התוספות העיקריות שהיא מביאה הן מושבי ספורט (ומייד נגיע אליהם) גאנט 19 ופדלים להחלפת הילוכים מההגה-ולדעתי שווה כל שקל מהתוספת לעומת גרסוון חשמלי עם זכרונות בכל נקודה אפשרית (כולל להגה), תוספת הארכה לרגליים ואפילו ניפוח חשמלי של התמיכה הצידית, עטופים בעור מאיכות מצויינת ומציאת תנוחת נהיגה מושלמת קלה ומהירה. מנוע, במילה אחת, וואו. ובקצת יות…
הודעה אחרונה מאת fish, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
כמה תמונות להנאתכם. כמו שאתם רואים היה מזג אויר גשום אז לא צילמתי יותר מדי תמונות אז את החסר אשלים עם סיקור קצר. למפגש הנהיגה הזה לא הגעתי עם הרכב שלי (שדווקא הגיע למפגש, נהוג בידי חבר). זה התחיל עם שיחת טלפון במהלך שבוע שעבר, במהלך השיחה עם חבר התעניינתי אם הרכב שלו לא נוראי בתור רכב משפחתי. מהר מאוד סוכם שבסופ"ש הזה אנחנו מחליפים רכבים למשך סופ"ש עד שבוע, כך שאוכל להנות מהחוויה של הרכב שלו שהינה שונה בתכלית מהחוויה שמציע הרכב שלי ועל הדרך להרגיש איך זה לחיות עם רכב כזה כרכב משפחתי. יום שישי נפגשים, קפה אצלו בבית והחלפת מפתחות. בתמורה למפתח של הרכב שלי קיבלתי מפתח של פורשה 996 Carrera 4 מבציר 2001, קבריולט כמובן. …
הודעה אחרונה מאת edan82, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 22.3 אלף צפיות
שלום לכולם, בזמן האחרון נהיה דיי צפוף ברחוב שלנו וכמעט ואין בו חניה. ישנה חניה אחת שחונה בה עגלה כבר למעלה משנה, עגלה נגררת שמחברים לרכב. פניתי פעם אחת למועצה, הגיע פקח ולא עשה כלום. מחיפוש באינטרנט ראיתי שכמעט לכל מועצה יש חוק נגד נגררים כאלה, החוקים האלה תקפים לפי מועצה או בכלל המועצות? אשמח לעזרה תודה
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
יצאה כבר החדשה ב 2012 ומאז 2008 הטנדר לא משווק בארץ , למה? נהגתי עליו וזה יופי של טנדר, גם יפני אמין וגם בעל מוניטין.
-
נגיד ששני המנועים עם אותו הספק, אבל מן הסתם נפחים שונים, כלומר הטורבו קטן יותר, מה יהיה שונה בהתנהגות הרכב מבחינת זמינות הכוח, האצה, צריכת דלק ועוד דברים אם יש לכם?
הודעה אחרונה מאת HybridBoy, -
- 0 תגובות
- 548 צפיות
שלום לכולם! רציתי לדעת איך יכול עולה חדש לדעת כמה יעלה לו כל רכב ,על הכביש". מהם תנאי המימון וכדומה. האם חייבים לעבור סוכנות סוכנות?? תודה!
הודעה אחרונה מאת בנתיים אוטובוס, -
- 0 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום לכולם נשבר לי השלט של הרכב יש לי שלט מהסוג הזה חיפשתי באיביי ולא מצאתי רשמתי remote key fob בגוגל שאני רושם בעברית שלט פעמון זה מוצא בחנויות בארץ ואני רוצה להזמין מאיביי או מאליאקספרס
הודעה אחרונה מאת israel12110, -
- 6 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
האם חוקי לנסוע בלי משענת ראש במושב האחורי של הרכב? (אני לא מתכוון למשענת של הנהג והכיסא שלצידו, אלא לאחורה)
הודעה אחרונה מאת חן ג., -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 27 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
קישור: http://www.edmunds.com/car-news/unmasked-2016-chevrolet-cruze-spy-photos-reveal-complete-redesign.html היא יפה מאוד, ככל הנראה תחלוק את אותה מנועים והגירים של האופל אסטרה החדשה (2016)
הודעה אחרונה מאת d300, -
-
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
לדעתי לא פחות ממהמם המופע שהם עשו בהשתתפות קן בלוק. זו הדרך לטעמי להשיק רכב כזה. תהנו.
הודעה אחרונה מאת סאפיר,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 262 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Gosser1860
- Rשף
- gadik6
- ניקו פ.
- SlowRide
- outnex
- TvrSpee12
- orsh99
- ד ו ד
- sperial
- mikyl
- Jacko123