Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מדבר על הסימון דלק או הקילומטרים שהמחשב דרך מראה שאתה עוד "יכול לנסוע" ?

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

נראה לי הוא מתכוון לצריכה של 1/30.

האם תדלקת בדיוק? אם אני מתדלק ויוצא מהתחנה לדרך בין עירונית המחשב היה מראה לי גם 1/50 לדקה או 2 :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

יצאתי חומוס, לא שמתי לב למד.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

זה נחמד אבל לא באמת מציג את צריכת הדלק, בירידה ללא גז אתה ניראה לי תיראה 1/50,הספייס סטאר חיסכונית אבל לא ברמה כזאת.

zim0c0.jpg

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא נסעתי מהבית לעבודה יום שבת בצהריים כבישים ריקים, לא סחטתי את דוושת הגז ורמזורים ירוקים :), סוף הנסיעה אמנם סיימתי עם 27.2.

וכן זה לא משקף באמת בגלל זה הנושא הוא הרכב אופטימי....

פורסם

למיטב זיכרוני, ברכבך מתאפסת הצריכה הממוצעת בצורה עצמאית כאשר יש מרווח מסוים בין נסיעות (כמה שעות) -

דהיינו, אין מדובר בצריכה ממוצעת של כל המיכל, אלא של אותה נסיעה ספציפית.

בהתייחס לכך שהרכב שלך מאוד חסכוני + נהיגה מאוד חסכונית (עם הרבה ירידות למשל) עם מעט האצות והאטות +

מחשב דרך מעט אופטימי (כמו ברוב המקרים) = הופך את העיניין לדי הגיוני.

לצורך העיניין - כשיצא לי לנהוג כמה עשרות ק"מ ברכב זה, השגתי צריכה של 21.5 ק"מ לליטר (לפי המחשב)

בנסיעה מפ"ת לנתניה ביום חמישי בשבע בערב (פקקים), אבל עם סגנון נהיגה סופר חסכוני.

פורסם

הספייס תוכל להגיע מקסימום ל1/22 בערך בשיוט לדגם האוטומטי.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הנתון שכתבתי התקבל בדגם האוטומטי (כלומר, זה עם הגיר הרציף).

אין ספק שהמחשב אופטימי, אך זהו אכן רכב מאוד (מאוד!) חסכוני.

פורסם

כן הנסיעה הייתה כ-4 ק"מ באזור העירוני של פתח תקווה, יש ירידה אך נסעתי גם עם חלונות פתוחים מה שעלול גם לפגוע בצריכה בכל מקרה הייתה לי נסיעה ממודיעין-ר"ג שבה קיבלתי צריכה של 21.5 קמ"ל, והיו איתי עוד שני אנשים באוטו ביחד עם מזגן.

פורסם

לא העלתי בדעתי שהרכב עד כדי כך חסכוני.

במבחן ארוך טווח שאחד מערוצי היוטיוב הישראלים נאמר שהוא אפילו יותר חסכוני מניסאן מיקרה שזה דבר שהדהים אותי לטובה.

פורסם

הגיוני שהמיצובישי תהיה חיסכונית יותר וזריזה יותר מהמיקרה,יש להם מנוע וגיר דומים,אבל המיצובישי קלה בכמעט 200 קילו.

• תוכן חדש...